Fitness 01. travnja 2019.

Tražimo 8 kandidata koji će vježbati s timom stručnjaka 10 tjedana u izazovu Born2Flow!

Natječaj
1/2
Foto: Thinkstock Prijavi se na natječaj u kojem će ti naši stručnjaci Zdravolovci pomoći da usvojiš zdrave navike
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Predstavljamo jedinstven Born2Flow trening koji spaja prirodne pokrete i vježbe. Program vježbanja traje 10 tjedana. Tražimo 8 čitatelja ili čitateljica koji će imati podršku cijelog stručnog tima u Born2Flow programu! Prijavi se u članku! Otključaj svoje tijelo!

Pripremi svoje tijelo za ljeto u 10 tjedana

Ovo je idealan trening kao priprema tijela za ljeto, za početnike i za rekreativce. Dobrobiti vježbanja Born2Flow programa koji je osmislio prof. kineziologije Tomislav Dolušić za um i tijelo su izuzetne. Sve što je potrebno za vježbanje je vlastito tijelo. 

Program vježbanja traje 10 tjedana. Tražimo 8 kandidata koji će imati podršku cijelog stručnog tima

Nudimo 8 x1 kompletni progam Born2Flow koji uključuje vođeni trening kroz 8 tjedana u dvorani u super radnoj atmosferi, vođenje kod nutricioniste i life coacha. Kandidati će dobiti pristup ekskluzivnom online programu uz koji će nekoliko puta tjedno vježbati u udobnosti svog doma, ali će također vježbati u Hard Body Premium Dream Gymu u zagrebačkom Sopotu.

Otključaj svoje tijelo! Pokreni energiju u svom umu! Poboljšaj svoju fleksibilnost i snagu! Ostvari odličan efekt sagorijevanja masnog tkiva! Izgubi kilograme do ljeta! Čekamo te!

U projektu sudjeluju:

Tomislav Dolušić, prof. kineziologije i osnivač programa Born2Flow

Plasma Saal: Life Centar Zdravlja

Kristina Smolić Lerš: NLP savjetnik i trener, Wingwave couch, Lifecouch

Marko Vrbljanin (Hard Body master coach),

Nagradni natječaj traje od 27.3. – 8.4.2019. u ponoć na web adresi www.miss7zdrava.24sata.hr. Uži krug kandidata koji ulazi u drugi krug se bira u tjednu između 8 i 12. 4. Odabrani dobitnici ulaze u uži krug razgovora sa stručnim žirijem koji će na temelju odlučiti kojih 8 kandidata ulaze u program. Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Kandidati koje odaberemo vježbat će s timom stručnjaka od 29.04.2019. do 07.07.2019. Svi kandidati potpisat će ugovor ako žele sudjelovati u programu. Biramo kandidate iz Zagreba ili okolice Zagreba jer trebaju barem jednom tjedno dolaziti na trening u Sopot. 

Prijavi se u obrascu ispod članka!

Fill out my online form.
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      millari

      Zasto neda ucitati sliku?

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.