Fitness 31. kolovoza 2010.

Skini kilograme u pet tjedana

Goky
1/6
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Želiš izgubiti kilograme i učvrstiti tijelo u kratkom roku bez dijete i na potpuno zdrav način ? Multidisciplinarni program mršavljenja 'Skidaj kile'  u samo pet tjedana garantira ti sjajne rezultate

Prijavi se za novi ciklus!

Program zdravog mršavljenja 'Skidaj kile' koji se održava u Shopping centru Prečko, nudi osobne treninge, kozmetičke tretmane, predavanja i svakodnevnu potporu sve na jednom mjestu.

Novi ciklus programa 'Skidaj kile' počinje 6. 9., a prijaviti se možeš ovdje.

Nema brojanja kalorija i vaganja namirnica

Stručni tim koji čini liječnik, nutricionist, psiholog i trener vodit će te pet tjedana kroz program koji uključuje vježbanje, ciljanu i prilagođenu prehranu, kozmetičke tretmane, stručna predavanja, te svakodnevnu individualnu potporu svakom polazniku.

'To je osobni i orginalan projekt nastao iz dugogodišnjeg rada i iskustva. Ulaskom u ovaj program polaznicima se utvrđuje zdravstveno stanje organizma i fizička kondicija, pa oni dobivaju svoj program vježbanja. Takav pristup osigurava postizanje maksimalnih rezultata koji su popraćeni zadovoljstvom polaznika. Čak 70 posto naših polaznika nastavlja vježbati nakon završetka programa', kaže Goran Obrovac, A.C.E. trener i voditelj Fitness centra By Goky.

Ključ uspjeha programa temelji se na jedinstvenoj metodi te prilagođavanju programa svakom pojedincu. Tijekom programa se jedu najnormalniji obroci, nema ograničenja količine i uopće se ne gladuje.

'Ovim programom hrana prestaje biti vaš neprijatelj i njenim pravilnim izborom postaje vaš saveznik. Uz naš način prehrane niste gladni, jedete više nego prije, niste na dijeti, nema brojanja kalorija i vaganja namirnica pa je tako program vrlo jednostavan i uklopiv u vas privatni i poslovni život' objašnjava Kristina Morić dipl.ing. preh.teh..

'Priča o kilogramima izgubljenima u kratkom roku završava jo-jo efektom. Naša priča ima 'happy end' na kraju svakog dana i novi početak sljedećeg jutra. Tu priču ne želite završite, nju počinjete živjeti', kaže dr. med. Iva Butić.

Što očekivati od programa?

U pet tjedana, koliko traje program, polaznici će steći naviku kako zdravo jesti i živjeti, a usvojene navike postat će dio života. Optimalno se gubi 1 kg na tjedan. Pokazatelj uspješnosti nisu samo kilogrami. Znatno je veći pokazatelj "gubitak u centimetrima" i smanjenje konfekcijskog broja, te čvršće i ljepše oblikovano tijelo što posebno veseli i motivira.

Važno je napomenuti kako ovaj program nije samo namijenjen osobama s prekomjernom tjelesnom težinom, već i onima koji žele izgubiti samo nekoliko kilograma, npr. žene koje su se udebljale tijekom trudnoće.

Iskustvo polaznice

U fitness centru zatekli smo polaznicu prošlog ciklusa 'Skidaj kile' Ljerku koja nam je ispričala svoje iskustvo.

'Nakon trudnoće sam dobila nekoliko kilograma viška, pa kad sam na internetu pronašla ovaj program,odlučila sam se prijaviti'.

'Nakon pet tjedana programa smršavila sam 4 i pol kilograma i mogu reći da mi je ovo bilo odlično iskustvo. Cijeli tim je bio uz mene i motivirao me kroz cijeli program'.

'Naučila sam neke nove trikove zdrave prehrane, a posebno me oduševilo što smo dobili gotove jelovnike i recepte prilagođene suvremenom načinu života. Nastavljam vježbati i dalje', ispričala je Ljerka.

Podrška je najvažnija

Osobni pristup i kava s trenerom

Stručni tim programa 'Skidaj kile' veliku pažnju posvećuju podršci i motivaciji polaznika, a čak i nakon završetka programa ostaju u kontaktu pa neki od polaznika dolaze na redovito mjesečno vaganje i čašicu razgovora, a nije rijetkost da nakon treninga popiju kavu sa svojim osobnim trenerom.

'Tijekom trajanja programa šaljemo sms-ove i e- mailove podrške našim polaznicima. Kratka sms poruka 'Danas si zaslužio ručak po želji' ili pak 'Nakon pola kruga hodanja po Jarunu počasti se sladoledom', razveselit će svakoga', kaže Jasmina Kelava dipl.iur., voditeljica programa.

Podrška psihologa je važna

'Pomisao da smo vitki, da nam stoji sve što želimo obući, da dobivamo komplimente na račun izgleda kod svih ljudi budi ugodne emocije. S druge strane, pomisao da se moramo odricati omiljene hrane, da trebamo vježbati, pridržavati se plana i programa mršavljenja, najčešće nam nije privlačna. To i je razlog koji nas lako demotivira. U SK programu učimo održati motivaciju radeći popis svih prednosti, pogodnosti, zadovoljstva i nagrada kojima ćete se moći radovati kao rezultatu postizanja ciljeva', objašnjava psihologinja Darija Jakovljević.

Program sadrži:

 • svakodnevnu potporu voditeljice stručnog tima Skidaj Kile
 • određivanje BMI-a
 • praćenje gubitka kilograma i centimetara na tjedan
 • izrada općeg i individualnog programa prehrane od strane stručne osobe
 • kuharica s receptima zdrave prehrane
 • razgovor s dipl. ing. preh. teh.
 • 15 treninga (tri put na tjedan) uz vodstvo osobnog trenera
 • 5 tretmana bodywrappinga – trbuh, noge i stražnjica (anticelulitni program) - 60 min
 • 15 strojnih masaža - nakon svakog treninga - 20 min
 • 10 tretmana elektrostimulacije – lipoliza - 40 min
 • 5 tretmana finske saune
 • razmjena iskustava i potpora u grupnim radionicama
 • razgovor i savjetovanje s dr. med.
 • razgovor s dipl. psihologom
 • psihologijsko testiranje kako bi se program što bolje prilagodio 

Više info: www.skidajkile.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.