Fitness 09. ožujka 2021.

Konzultacije i trening s fitness trenerom Denisom Rajčićem osvojile su...

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nikad nije kasno za početak vježbanja, a pravo vrijeme za tebe možda je upravo sada, na izmaku zime!

Tjelovježba je korisna iz brojnih razloga. Osim što te čini jačom osobom, pomaže ti u održanju psihičkog zdravlja, prevenira kronične bolesti i pomaže ti u održavanju kondicije i pokretljivosti. Također, dobra vijest je i da za nju nikad nije prekasno. Bila ti u dvadesetima, tridesetima ili sedamdesetim godinama tjelesna aktivnost će ti uvijek donijeti zdravstvene koristi. 

Ono na što bi najmanje trebala ciljati jest 150 aktivnih minuta tjedno umjerenog intenziteta, a kako bismo i mi sudjelovali u lakšem donošenju zdravih odluka kod naše publike odlučili smo darovati tri naše čitateljice s privatnim konzultacijama i treningom u vrijednosti od 300 kuna! 

missZDRAVA i Denis Rajčić te nagrađuju!

Sve što trebaš napraviti jest napisati zašto želiš vježbati s osobnim trenerom, a on će nakon toga odabrati tri sretne dobitnice!

 | Author: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva Denis Rajčić, trener Ono što možeš osvojiti jesu konzultacije i trening. Treninzi će se održati u Fitness centru XXL na Velesajmu (Paviljon br. 25; Avenija Dubrovnik 15), a na konzultacijama ćeš saznati kako pravilno i efektno gubiti suvišne kilograme i oblikovati tijelo te osnove treninga u teretani (pravilni pokreti, disanje i položaj tijela) kako bi izvukla maksimum iz treninga i ostvarila svoje ciljeve. Dobitnice treninga trebaju pristati dati izjavu i fotografirati se za članak o iskustvu vježbanja s trenerom koji će biti objavljen na portalu missZDRAVA. Ako neka od dobitnica živi izvan Zagreba trening i konzultacije održat će se putem video veze.

Ostali, koji ne osvoje ovaj fitness izazov, ne trebaju biti tužni već se mogu javiti treneru Rajčiću za individualne i poluindividualne (mini grupe do 5 osoba) treninge, koji se održavaju vani ili u dvorani!

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

Dobitnice treninga su:Andrea Pandurić, Venita Mužek i Elizabeta Peronja. Hvala svima na sudjelovanju!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.