Fitness 20. travnja 2021.

9 pilates programa s YouTuba za mršavljenje, oblikovanje tijela, bol u leđima

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pilates je trening koji učvršćuje i jača mišiće, s naglaskom na smanjivanje stresa i na veću svijest o tome kako naše tijelo funkcionira. Osim što izvanredno djeluje na cirkulaciju i kralježnicu, čineći nas fleksibilnijima, mišiće učvršćuje na zdrav i prirodan način.

Znamo da pilates nije za svakoga, ali budimo iskreni, zbog kojeg drugog treninga bez utega osjećaš svaki mišić u tijelu nakon vježbanja ? Odgovor je: Nema drugog treninga. Bez obzira na to jesi li nova u pilatesu ili si već profesionalac, ovi YouTube videi će te sigurno oduševiti i pritom ćeš se dobro oznojiti.

Ako se želiš osjećati zen kao da si u planinama

Dobro, možda si trenutno zaglavila u kući, ali možeš se pretvarati kao da udišeš svjež zrak dok radiš osnovni pilates trening Boho Beautifula s trenericom u planinskom krajoliku. Vježbanje traje samo 15 minuta, ali pogađa trbuh toliko jako da se nećeš moći nasmijati bez da ne osjetiš svaki mišić.

Ako želiš trening cijelog tijela

Dvadeset pet minuta toniranja trbuha, stražnjice i ruku zvuči kao dobro provedeno vrijeme. A s ovim videom učinit ćeš upravo to. I da, možeš odmah uskočiti na zakazani Zoom sastanak, a da ne izgledaš kao da si upravo vježbala jer velikog znojenja uopće nema.

Ako tražiš način kako se riješiti boli u leđima

Očekuj 15 minuta osnovnog posla i Katiein ludo umirujući glas. Uz ove vježbe nestat će bol u leđima, a držanje će ti biti uspravnije nego ikada.

Ako se želiš pošteno oznojiti

Ovaj 35-minutni trening ne zahtijeva opremu i uključuje razgibavanje nakon treninga. Ne dopusti da te zavara osnovna bijela pozadina, nema puno vremena za odmor i predah.

Ako želiš dobar kardio trening

Čak je i zagrijavanje u ovom videu PopSugar Fitnessa začinjeno. Lisa Corsello, pilates guru i osnivačica studija Burn Pilates u San Franciscu, koristi bučice od tri do pet kilograma i kardio pokrete poput planinarenja za dodatno učvršćivanje mišića. Slobodno se prevrni i odrijemaj na svojoj strunjači kad završiš.

vježbe Možda te zanima... 5 vježbi za stražnjicu moćnih poput čučnjeva Fitness

20 minutni trening snage

Trenerica Deanne Dorman jača snagu vježbama poput mostova i dosta istezanja. Dvadeset minuta u danu možeš uvijek pronaći, a bolje ih je kvalitetno potrošiti.

Ako si spremna za pravi pilates sat

Ako želiš pravi sat pilatesa i jednostavno ne želiš napuštati kuću danas, prođi kroz ovaj napredni trening od sat vremena s Beth Sandlin, osnivačicom Trifecta Pilatesa, web stranice s besplatnim pilates treninzima. 

Izgori 400 kalorija u sat vremena

Uz pomoć nekih bučica (Sydney koristi tri kilograma), ovaj 40-minutni trening obećava da će ti ruke, trbuh i noge 'izgorjeti'.

Ako se želiš osjećati kao da si na odmoru

Stisnut između 5-minutnog kardio zagrijavanja i 10-minutnog joga hlađenja, ovaj 30-minutni pilates trening oblikuje cijelo tijelo i ozbiljno testira ravnotežu. 

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      ExtremeGlassLoans

      Trebate li zajam? Ekstremni zajmovi su vam dostupni i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.