Fitness 13. siječnja 2016.

Zašto joga nije za one s viškom kila?

Jog-Usp
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Misliš da osobe s viškom kilograma ne mogu izvoditi komplicirane joga asane? Razmisli ponovo jer je učiteljica joge iz Kanade snimila video i dokazala potpuno suprotno. Ona doista vjeruje da joga može biti za sve bez obzira na broj kilograma na vagi. Pogledaj u videu što sve može i zašto misli da je važno radikalno prihvaćanje sebe

Prihvati svoje mane

Učiteljica joge iz Kanade Dianne Bondy željela je srušiti mit o ženama s viškom kilograma i njihovoj sposobnosti za vježbanje joge. U videu je pokazala kako može izvesti sve joga pozicije bez obzira na broj kilograma. Video je snimila u sklopu kampanje #IWontCompromise koji promovira ljubav prema sebi i prihvaćanje svojih mana. Video nosi naziv "Zašto joga nije za one s viškom kilograma?"

Bondy je rekla kako doista vjeruje da je joga za sve: "Prije sam se osjećala užasno kada bi vidjela svoje veliko tijelo na videu. Kritizirala bih svoju težinu, veličinu svoje ruke i svega ostalog. Danas sam za radikalno samoprihvaćanje. Više se neću ispričavati za svoje tijelo, za svoju veličinu. Ja sam moćna i stojim čvrsto u svojoj moći!"

Video: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.