Fitness 09. siječnja 2024.

Christina Aguilera otkrila kako je izgubila gotovo 20 kilograma

Foto: Instagram
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poznata pjevačica Christina Aguilera (43) pokazala je zavidnu figuru na jednom od svojih nastupa u Las Vegasu.

Christina je prije nekoliko godina izjavila kako ne voli biti previše mršava jer se zbog toga osjeća nesigurno i da je svoje obline, koje su se počele pojavljivati još u njezinim 20-ima, naučila voljeti. Iako se njezina težina često mijenjala tijekom godina, Christina svoji vitku figuru održava zdravom, uravnoteženom prehranom i rigoroznim režimom vježbanja piše Daily Mail

Borila se s viškom kilograma

Kada je 2008. rodila sina, često su je u medijima kritizirali zbog toga što je imala višak kilograma. No, dvije godine nakon, počela je mršavjeti kada se pripremala za ulogu u filmu Burlesque. Te iste godine rastala se od glazbenog skladatelja Jordana Bratmana te je i to bio još jedan razlog zbog kojeg je njezina težina često oscilirala. Nakon rođenja sina, navodno je izgubila nešto više od 18 kilograma jer je jela samo 1600 kalorija dnevno i pratila je duginu dijetu (svakodnevno jedenje voća i povrća različitih boja i unos samo 10 posto masnoća). No, od tada je odustala od dugine dijete te je za L'Officiel Italia 2020. otkrila da se fokusira na zdravu prehranu. Kada je u pitanju prehrana, ne voli biti restriktivna, ali drži se cjelovite prehrane te manje jede slatkih grickalica. 

Voli biti aktivna

Osim uravnotežene prehrane, Christina također voli biti i aktivna te se drži raznolike rutine vježbanja kako bi održala svoju figuru. Uživa u jogi, boksu, treninzima snage kao i kardio vježbama i vježba dva do pet puta tjedno, piše In Touch Weekly. Njezina osobna trenerica otkrila je za Glamour da je Christina 2008. vježbala sve do osmog mjeseca trudnoće te se vježbanju vratila nekoliko mjeseci nakon što je rodila sina. 

Christina je 2012. za Marie Claire otkrila da je zadovoljna sa svojim tijelom. Ne zamara se tuđim komentarima o svom tijelu te joj je najbitnije da se dobro osjeća u svojoj koži. "Prošla sam kroz svoje uspone, prošla sam kroz svoje padove. Prošla sam sve u ovom poslu. Bila sam premršava. Bila sam malo veća. Kritizirali su me u oba slučaja", rekla je tada Christina. 

Napomenula je da se također prestala vagati i ograničavati. "Kad sam snimala Burlesque, toliko sam smršavila da sam bila previše mršava. Ne važem se, važnije mi je kako se osjećam u odjeći koju nosim. Ono što izgleda dobro na jednoj osobi možda neće izgledati dobro na drugom tipu tijela. Sigurna sam u svoje tijelo. Potrebno je vremena da se to postigne, ali ključno je prihvatiti sebe i svoje tijelo", dodala je Christina. 

Možda te zanima... Taylor Swift jednostavnom, ali energičnom rutinom vježbanja održava kondiciju za svoje dugačke nastupe Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.