Fitness Dođite u formu uz Let's Get Fit! 26. lipnja 2023.

Anja nam je otkrila kako je postigla elastičniju kožu i uži struk u mjesec dana!

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sudionica projekta "Let's Get Fit 2023", Anja Stanković uz redovite treninge u teretani 3 puta tjedno i izbalansiranu prehranu prema savjetima nutricionistice u svoj jelovnik dodala je i Herbafast kapsule i Fiber vrećicu koji joj pomažu smanjiti obujam tijela i vratiti energiju!

Anja, sudionica projekta "Let's Get Fit 2023.", nam je ispričala koja je tajna njene sjajne i elastične kože te što joj uz treninge i izbalansiranu prehranu pomaže detoksicirati tijelo i izgubiti kilograme. Klikni i saznaj više o projektu "Let's Get Fit"!

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

"Privikavanje na treninge mi nije teško palo, ali mi je teže trenirati ujutro nego navečer. Najlakši mi je ruski swing, a najteži su mi zgibovi. Trbušnjaci i sklekovi su mi iz dana u dan sve draži. Uz redovite treninge u teretani, puno mi pomaže i Herbafast. Proizvode iz 30-dnevnog paketa Herbafast detox, Health&Beauty Concept uzimam svaki dan ujutro i navečer 30 minuta prije obroka. Koža mi je sjajnija i elastičnija, a organizam detoksiciran. Osjećam se lakše i poletnije!"

 | Author: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Nedavno sam obukla haljinu koju nisam nosila 6 godina!

"Herbafast proizvodi su finog okusa limuna i jagode. Sadrže puno vitamina C što pridonosi općem zdravlju organizma kao i imunološkom sustavu. Proizvodi su bogati vlaknima, biljnog su podrijetla i bez glutena. Nakon mjesec dana korištenja vidim da mi se obujam tijela smanjio. Nedavno sam obukla haljinu koju nisam nosila 6 godina", sretna je Anja.

Herbafast Health&Beauty paket koji je uzimala Anja kao podršku treningu i pravilnoj prehrani je namijenjen svima koji žele ojačati svoje zdravlje i imunitet, izbaciti toksine i višak tekućine iz tijela i tako doprinijeti vitkoj liniji. Paket sadrži potpuni mjesečni tretman Herbafast proizvodima ( 1X Herbafast Detox kapsule, 2X Herbafast Lady kapsule, 2X Herbafast Fiber u kojem se nalaze biljna vlakna koja čine gelastu strukturu i zauzimaju prostor u želudcu, pa je potreba za hranom manja, a pored toga poput spužve upijaju masti i izbacuju ih iz organizma.

Upravo ova kombinacija Herbafast proizvoda u paketu daje maksimalan rezultat. Ova kombinacija odgovara svima koji se želi riješiti viška kilograma i upornog efekta "narančine kore". Ovaj paket je također i za sve one koji žele smanjiti prekomjeran unos kalorija, zategnuti se i ne odgađati svoj rezultat za sutra.

 Potražite proizvode u ljekarnama ili na web shopu www.herbafast.hr.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Svi Herbafast proizvodi su na prirodnoj bazi i podrška svima koji žele postići dugoročne rezultate. Kako biste pokrenuli dobre navike i izbjegli dobro poznati jo-jo efekt, Herbafast skida kilograme postepeno. Prava kombinacija proizvoda na prirodnoj bazi, podrška je zdravom mršavljenju i stvaranju zdravih navika za svačiji životni stil, što dokazuju i Anjini sjajni rezultati.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.