Fitness 27. svibnja 2021.

4 vježbe kojima ćeš 'spaliti' najveći broj kalorija u najkraćem mogućem vremenu

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Amanda Lee, jedna od trenerica reality zvijezde Kourtney Kardashian, za Poosh je sastavila vježbe kojima ćeš u kratko vrijeme doći do najbržih rezultata.

„Ovi su pokreti i HIIT vježbe super učinkoviti jer povećavaju brzinu metabolizma u mirovanju tijekom 24 sata, pa tvoje tijelo nastavlja sagorijevati masnoće nakon što završiš sa svojom fitness sesijom. Također, one sagorijevaju maksimalan broj kalorija u najkraćem vremenskom razdoblju i zato su mnogima omiljene", zaključila je Lee.

Možda te zanima... Savjeti za vježbanje za žene s velikim grudima Fitness

Marinci / Burpees

Skoči ravno u zrak, podižući ruke gore. Čučni i stavi ruke na pod ispred sebe. Skoči s obje noge unatrag tako da si sada u položaju daske. Skoči nogama prema naprijed, prema rukama. Ponovno skoči u zrak, podižući ruke ravno gore. Ponovi 10 puta.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Ulazno / izlazni skočni čučnjevi / In/Out Jump Squats

Stani čvrsto na pod s nogama u širini kukova. Čučni, a zatim odskoči od poda, zadržavajući se nisko te raširi noge. Ponovno skoči, ovaj put stopala vrati u širinu kukova. Nastavi izmjenjivati oba položaja. Ponovi 20 puta.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Skočni iskorak / Jumping Lunges

Stani u položaj iskoraka. Skoči i prebaci noge tako da doskočiš sa suprotnom nogom ispred sebe. Nastavi skakati naprijed-natrag, izmjenjujući noge, što manje zastajkujući. Ponovi 12 puta.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Skijaški skokovi / Ski Jumps

Započni u ravnom položaju. Doskoči na desnu stranu, na desnu nogu, spusti se prema podu i rukom dotakni pod, a za to vrijeme lijevu nogu stavi iza sebe. Skoči sad na lijevi bok, ponovno mijenjajući noge u zraku, što manje zastajkujući. Ponovi 12 puta.

Možda te zanima... Dvije vježbe za cijelo tijelo u koje se kune Halle Berry Fitness Možda te zanima... Hoću li smršavjeti, ako vježbam pet puta tjedno? Fitness

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.