Fitness 08. srpnja 2011.

3 antistres vježbe za menadžere

Opustanje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Menadžerski posao specifičan je zbog velike količine stresa, slabog kretanja i loše prehrane, pa su zato i vježbe za poslovne ljude prilagođene zahtjevima tog posla. Izbacivanje stresa postići ćeš intenzivnim vježbama, istezanjem smiriti duh, a vježbama snage učvrstiti mišiće. Pogledaj video i probaj vježbe za menadžere!

Svako vježbanje je korisno

Menadžerski posao karakteriziraju velika količina stresa, malo kretanja i uglavnom nepravilna prehrana.

Svaka vrsta vježbanja je dobra i korisna - kako za sve vježbače, tako i za menadžera. Ipak, budući da je njihov posao specifičan i drugačiji od ostalih, izdvojili smo nekoliko vježbi za koje smatramo da su najpotrebnije te ih kombinirali sa vježbama opuštanja i istezanja.

Zanima te koje su najbolje vježbe za poslovne ljude? Pogledaj video...

Tri vježbe za menadžere

U ovom primjeru možeš na vrlo intenzivan način učvrstiti mišiće nogu, istovremeno se kroz eksplozivno izvođenje vježbe u skoku riješiti stresa, a odmah nakon toga smiriti disanje i duh vježbama istezanja i opuštanja.

Zatim slijede vježbe za core mišiće, odnosno mišiće trupa, koje su također važne kako bi zadržala pravilan položaj tijela kroz naporan radni dan i na taj način spriječila bolove u leđima.

Dakle izbacivanje stresa i negativne energije postići ćeš intenzivnim vježbama, smiriti duh vježbama opuštanja i istezanja, a vježbama snage ciljano učvrstiti željene mišiće.

Više info: www.gokyfit.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.