Fitness 15. ožujka 2011.

20 kilograma manje do vjenčanja

Katarina1
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako izgubiti suvišne kilograme prije vjenčanja, pitanje je koje muči mnoge mladenke dok biraju svoje vjenčanice. Donosimo iskustvo Katarine - polaznice programa mršavljenja ''Skidaj kile'', koja je već smršavila 11 kilograma i nalazi se na pola puta do cilja - 20 kilograma manje do dana kada će izgovoriti svoj sudbonosni DA

Program ''Skidaj kile''

Program zdravog mršavljenja 'Skidaj kile' koji se održava u Shopping centru Prečko, nudi multidisciplinaran pristup mršavljenju kroz osobne treninge, kozmetičke tretmane, predavanja i svakodnevnu potporu sve na jednom mjestu. Program traje pet tjedana, a tijekom programa se jedu najnormalniji obroci, nema ograničenja količine i uopće se ne gladuje. U pet tjedana, koliko traje program, polaznici će steći naviku kako zdravo jesti i živjeti, a usvojene navike postat će dio života.

Želim skinuti 20 kilograma prije vjenčanja

Donosimo iskustvo Katarine - polaznice programa mršavljenja ''Skidaj kile', koja želi smršaviti 20 kilograma do dana kada će izabrati najljepšu vjenčanicu i izgovoriti svoj sudbonosni DA.

'Prekretnica u mom životu dogodila se kad me moj dragi zaprosio. Iako sam bila presretna moram priznati da sam se naježila od pomisli sebe u bijeloj vjenčanici sa svim svojim raskošnim jastučićima. Surfajući po internetu program skidajkile.hr me odmah privukao. Svidjelo mi se što je program kompletan i ima cjelovit pristup problemu viška kilograma.

Od treninga, prehrane, tretmana do stručnih predavanja na kojima sam naučila kako živjeti zdravo. Odluka je pala i prepustila sam se vještim rukama simpatične ekipe. Narednih pet tjedana posvetila sam se sebi i iz temelja promijenila sve svoje svakodnevne navike. Vježbanje i zdrava prehrana postali su sastavni dio mog života, a s obzirom da radim uredski posao to je pravo osvježenje.

Treneri su jako simpatični i sviđa mi se što imamo individualan trening. Jasmina i cijeli tim djeluju jako motivirajuće i konstantno pružaju maksimalnu podršku. Na zadnjem vaganju, rezultati su me jednostavno oborili s nogu'.

Već sam izgubila 11 kilograma

'Izgubila sam 11 kg, u struku 19,5 cm, prsima 6 cm, nadlaktici 4 cm, bokovima 8 cm i bedrima 5,5 cm. Kad zbrojimo ukupno 52.5 cm! Pomislila sam na sve one prekrasne modele vjenčanica koje sam čeznutljivo gledala danima i poželjela skočiti do neba od sreće…na pola puta sam do cilja!

Redovito vježbanje i zdrava prehrana napokon su postali sastavni dio mog života i osjećam se super! Obnavljam garderobu jer mi je sve preveliko, kondicija je odlična, samopouzdanje sve veće i naravno opće zadovoljstvo sobom. Nastavljam dalje i jedva čekam nove rezultate.

Ovaj program je nešto najbolje što sam odlučila učiniti za sebe i osjećam se bolje nego ikad', ispričala je Katarina.

Više info: www.skidajkile.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.