Fitness 19. travnja 2016.

10-minutno istezanje na radnom mjestu

Zena-Posao
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dugotrajno sjedenje često izaziva poteškoće, a danas je postao globalni problem, jer se razvojem tehnologije smanjila potreba za gibanjem dok su poslovni rokovi sve kraći. Mnogi današnji zdravstveni problemi proizlaze iz neaktivnog načina življenja. Prijašnjih godina vježbanje se nije smatralo nezaobilaznim faktorom za rješavanje mnogih zdravstvenih problema od artritisa do bolova u leđima.

Vježbanjem poboljšavaš prokrvljenost pojedinih dijelova tijela

Međutim, vježbanjem možeš smanjiti mogućnost ukočenosti i ne prokrvljenosti pojedinih dijelova tijela koje involvira sjedilački način života i dugotrajno sjedenje na radnom mjestu. Uvodeći vježbanje na radnom mjestu povećavaš protok krvi kroz tijelo, istežeš ukočene mišićne skupine. Stres, ukočenost, sindrom teških nogu, umorna ramena i drugi pokazatelji stresa, bez tjelovježbe, produljuju vrijeme oporavka i dovode do dodatnog iscrpljivanja tijela. U tom stresnom stanju dolaziš kući iscrpljena i nespremna za privatni dio svog slobodnog vremena. Vježbaj, isteži se te kući dođi s osmijehom.

Pogledaj video i saznaj kako se jednostavno istegnuti u uredu:

Izvor videa: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.