Zdravlje Simptomi i pomoć 20. rujna 2018.

Želudac na udaru stresa: Odgovoramo na sva pitanja

Želučani refluks ili žgaravica
Foto: Guliver/Shutterstock Želučani refluks ili žgaravica često je praćena i s osjećajem žarenja u prsima, a uglavnom se javlja nakon konzumacije masnih i obilnih obroka
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nadutost, osjećaj pečenja u želucu, bol, žgaravica, refluks, čir na želudcu - sve više osoba pati od ovih zdravstvenih problema, a tome ne pomažu svakodnevni stres i loše životne navike. Pripremili smo specijalnu jesensku emisiju o tegobama modernog čovjeka.

Naš gost bit će prof.dr.sc. Ivica Grgurević, dr.med., specijalist gastroenterolog. Facebook Live emisiju možeš pogledati u četvrtak, 20.9. u 16.30. na našoj Facebook stranici.

Kada je vrijeme za pregled kod gastroenterologa?

Koje simptome nikako ne smiješ zanemariti te kada je vrijeme za odlazak kod gastroenterologa saznaj u našoj emisiji.

 | Author:

Ispuni obrazac ispod članka i postavi pitanje!

Ako želiš da u emisiji odgovorimo baš na tvoje pitanje, ispuni obrazac ispod članka, postavi pitanje, jer na najzanimljivija pitanja ćemo odgovoriti direktno u Live prijenosu. Emisiju možeš pratiti uživo na Facebooku Zdrave Krave, u  u četvrtak, 20.9. u 16.30. na našoj Facebook stranici.
Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.