Zdravlje 29. siječnja 2016.

Ostvari popuste na zdravstvene preglede!

Dan_Otvorenih_Vrata
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svjetski dan borbe protiv raka obilježava se svake godine 4. veljače. Zbog visoke učestalosti malignih oboljenja i njihove visoke stope smrtnosti rak je prozvan epidemijom modernog doba. Svjesni važnosti informiranosti kod prevencije i ranog dijagnosticiranja, te mogućnostima liječenja, Zdrava Krava u suradnji s 24sata, poziva na prvi Dan otvorenih vrata uz Modus Health Card

Što očekivati?

Svoja ti vrata otvaraju 3 vrhunske poliklinike u Zagrebu i okolici. U četvrtak 4. veljače pozvana si da, za radnog vremena ordinacija, posjetiš poliklinike, educiraš se i iskoristiš popuste. Na lokacijama ne propusti priliku saznati više i o organizatoru: Modus Health kartici i aplikaciji, koja okuplja popuste u najboljim hrvatskim privatnim zdravstvenim ustanovama na jednom mjestu. Vlasnici Modus Health kartice svaki dan imaju priliku ostvariti popuste na preglede u poliklinikama – upravo kao da je Dan otvorenih vrata svakog dana!

Svi posjetitelji Dana otvorenih vrata mogu, ako žele, zatražiti svoju Modus Health karticu ili aplikaciju u poliklinikama koje odluče posjetiti; na raspolaganju će im biti pristupnica koju treba ispuniti, a za daljnje korake bit će kontaktirani od strane Modus Health tima. Više o samoj kartici možeš saznati pozivom na broj 01/ 24 24 244, na stranici www.modushealthcard.com ili na Facebook stranici MODUS Health kartica. Koje vrhunske poliklinike ti otvaraju svoja vrata?

Poliklinika Eljuga

Za sve posjetitelje Poliklinike Eljuga tijekom Dana otvorenih vrata osiguran je popust od 50 posto  na kompletan ginekološki pregled s ultrazvukom i Papa testom u ordinaciji dr. Jadranke Belan Žuklić. Pregled je moguće obaviti od 8 do 20 sati, a potrebno se samo prethodno najaviti telefonski i reći da dolaziš na pregled u sklopu Dana otvorenih vrata. Osim popusta na preglede, posjetitelji će moći i razgovarati s doktoricom te dobiti sve potrebne savjete, a prvih 10 posjetitelja Poliklinike Eljuga dobivaju Modus Health kartice na dar!

 • Adresa: Bukovačka cesta 121, Zagreb
 • Broj telefona: 01/ 2421 281
 • Radno vrijeme: 08:00 – 20:00 h

Poliklinika Synlab

Ovaj centar vrhunske medicinsko-biokemijske dijagnostike pruža više od 4000 različitih laboratorijskih pretraga iz područja biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije i mikrobiologije. Uz stručnjake se informiraj o malignim bolestima ili reagiraj na vrijeme kako bi osigurala njihovo uspješno liječenje. Za Modusov Dan otvorenih vrata, svi posjetitelji poliklinike ostvaruju popust od 20 posto na pretrage tumorskih biljega. Prethodna najava za pretrage nije potrebna, a same pretrage vršit će se po dogovoru između poliklinike i korisnika. Osim popusta, za posjetitelje će za konzultacije biti raspoloživo i stručno osoblje.

 • Adresa (lokacija 1) : Bukovčev trg 4, Zagreb
 • Broj telefona: 01/ 2442 015
 • Radno vrijeme: 07:00 – 18:00 h
 • Adresa (lokacija 2) : Petrovaradinska 1, Zagreb
 • Broj telefona: 01/ 6231 628
 • Radno vrijeme: 07:00 – 16:00 h
 • Adresa (lokacija 3) : Zagrebačka 38, Velika Gorica
 • Broj telefona: 01/ 6224 218
 • Radno vrijeme: 07:00 – 16:00 h

Poliklinika SESVETE MEDIC CENTAR

Svi posjetitelji Sesvete Medic Centra na Dan otvorenih vrata dobivaju čak 50 posto popusta na kompletnu pulmološku obradu, te 30 posto na ultrazvuk abdomena! Pulmološka obrada obavljat će se od 8 do 16 sati, dok će ultrazvuk abdomena biti na rasporedu od 16 do 20  sati. Za preglede se potrebno prethodno najaviti telefonski, te reći da dolaziš na pregled u sklopu Dana otvorenih vrata.

 • Adresa: Kašinska 28, Sesvete
 • Broj telefona: 01/ 5581 810
 • Radno vrijeme: 08:00 – 20:00 h

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.