Psiha i seks 24. listopada 2022.

Tri horoskopska znaka kojima bi ovaj tjedan mogao promijeniti život

Foto: Guliver/Shutterstock Pomrčina Mjeseca
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Početak sezone snažnih pomrčina ovim bi znakovima mogao promijeniti život iz temelja, a sve započinje u tjednu od 24. do 30. listopada

Pred nama je vrijeme velikih promjena, a nekim znakovima će biti posebne korisne. Sunce je već započelo šetnju u znaku škorpiona i time dodalo dozu mističnosti i znatiželje svim horoskopskim znakovima. Ovaj tjedan nas očekuje pomrčina u znaku škorpiona, 25. listopada, a Mjesec će udružiti snage s Merkurom u Vagi što će napraviti snažnu vezu između naših misli i emocija.

Glavni događaj ipak je pomrčina koja će nas natjerati da se suočimo sa svojim mislima. Bile one sretne ili mračne, svakako je bolje da se s njima suočimo nego da ih ignoriramo jer će nas to naposljetku osloboditi briga i ograničenja koja si postavljamo. Takvo oslobođenje donosi velike promjene u život, a benefite velikih promjena ovaj će tjedan najviše osjetiti ova tri horoskopska znaka. 

Rak

Rakovima nije teško zaći duboko u sebe i promišljati o životu i osjećajima, no ovog će se tjedna dogoditi nešto posebno što će te potaknuti na još dublje promišljanje. To bi se moglo dogoditi kroz ležerni razgovor s članom obitelji ili nekim kome iskreno vjeruješ, budući da će Mjesec biti u konjunkciji s Merkurom u tvojoj emocionalno vođenoj četvrtoj kući 24. listopada. Ponekad je nova perspektiva sve što ti treba, a da ćeš ju dobiti ovaj tjedan nije slučajnost. Garantira ju pomrčina Sunca u tvojoj petoj kući koja se događa već idućeg dana.

Nova perspektiva možda će te potaknuti na neke velike promjene i hrabre poteze, no čak i ako ne napraviš nešto tako grandiozno, pomrčina će ti svakako pomoći da pređeš kreativna i romantična ograničenja koja si postavljaš. Ako ovog tjedna pratiš svoje srce, nećeš pogriješiti zato se prepusti svojim emocijama koje će te voditi do sreće. 

Škorpion

Ne dopusti da te itko zastraši zbog sezone pomrčina! Listopadska pomrčina Sunca "nosi tvoje ime" pa je vrijeme da se pripremiš ustati iz pepela poput feniksa. Posljednjih mjeseci si mnogo radila i ulagala u budućnost, a sada je vrijeme da se taj posao i isplati. Velike su šanse da već osjetiš promjene koje se događaju unutar tebe, ali i posvuda oko tebe. Planetarna kretnja Merkura i Marsa otvara tvoj um i pritom potiče nove zanimljive događaje u svim aspektima života.

Baš u to vrijeme duhovnog buđenja, Jupiter ponovno ulazi u Ribe 28. listopada te time aktivira tvoju petu kuću poznatu kao kuću strasti, slavlja i kreativnog izražavanja. Ovog tjedna se ponovno poveži sa svojom unutarnjom muzom i otvori svoje srce. To bi moglo potaknuti bilo što, od očaravajuće ljubavne priče do slučajnog trenutka koji mijenja sve.
 

Možda te zanima... Horoskop za jesen za svih 12 znakova Psiha i seks

Riba

Za ribe je komunikacija ovaj tjedan ključna, posebno kada je riječ o njihovim jedinstvenim sustavima vrijednosti i filozofijama. To bi moglo biti ključno u profesionalnim suradnjama ili primjerice nekim kreativnim pothvatima s kojima se zabavljaš u posljednje vrijeme te si odlučila da je pravi trenutak podijeliti ih s bližnjima. Pomrčina Sunca u Škorpionu 25. listopada vjerojatno će te izazvati da kreneš u nepoznato, čak i ako se to ne dogodi odmah.

Pomrčine uvode snažne nove početke, a narednih šest mjeseci, započevši od ovog tjedna, otključat će tvoju izrazitu moć percepcije što bi moglo dovesti do toga da si postaviš velika pitanja o budućnosti. Tvoja bi vjerovanja uistinu mogla biti snažno testirana, ali Jupiterov povratak u znak ribe 28. listopada proširuje tvoje vidike i pomaže ti da ojačaš svoju vezu sa duhovnošću i intuiciju. 
 

Možda te zanima... Razdoblje škorpiona je pred nama i vrijeme ozbiljnih promjena Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.