Psiha i seks Moje emocije 22. rujna 2022.

Horoskop za jesen za svih 12 znakova

Foto: shutterstock Jesen će za mnoge horoskopske znakove donijeti sreću
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako trenutno možeš osjetiti neke kozmičke turbulencije u zraku, to je vjerojatno rezultat retrogradnog Merkura koji će trajati do sve do 2. listopada. A brzo nakon njega dolazi i retrogradni Mars orijentiran na akciju, koji će trajati od od kraja listopada do sredine siječnja. Unatoč tome, ova jesen daleko je od propasti i tuge.

Dva vremenska okvira od posebne važnosti za dobre vibracije i sreću dogodit će se tijekom prvih nekoliko tjedana listopada (između završetka retrogradnog Merkura i početka retrogradnog Marsa) i između 23. studenog i 20. prosinca kada će se dobroćudni Jupiter naći u znaku sanjivih riba, a kojima tradicionalno vlada upravo ovaj planet. 

Ovog mjeseca najbolje je držati se rutine i pritajiti se, ali također je vrijeme da se pripremiš za akciju početkom listopada kada će biti spektakularan trenutak za potpisivanje ugovora, lansiranje proizvoda ili intervju za ili početak novog posla. Zatim, 23. studenog, stiže još jedan astrološki vrhunac, ovaj put s razigranijom, kreativnijom energijom. Toga dana Jupiter će se naći u znaku riba, gdje mu se također pridružuje Neptun. Ribe su znak suosjećanja, davanja i milosrđa, a također su znak umjetnosti, glazbe i ples. Budući da su Jupiter i Neptun tako blizu jedan drugome u ribama, ovo će vrijeme biti spektakularno i svatko će dobiti svoj mali komad kolača. Evo koje dobre vijesti mogu očekivati horoskopski znakovi.

Ovan

Možeš očekivati izobilje dobrote. Sretni Jupiter je u tvom znaku već nekoliko mjeseci, dajući dozu ekspanzivne energije u tvoj život, koju možeš iskoristiti za pokretanje novih planova u listopadu. Razmisli koje ciljeve još želiš postići dok se Jupiter nalazi u tvom znaku do 28. listopada.

Moguće je da jedan od tih ciljeva uključuje putovanje ili istraživanje, čak i unutar tvog susjedstva ili regije. To bi moglo biti zahvaljujući dodatnom utjecaju tvog planetarnog vladara, Marsa, koji se kreće kroz blizance i naglašava važnost lokalne zajednice.

Bik

Ove jeseni možda ćeš uložiti velika sredstva u životnu prekretnicu. S Jupiterom u ovnu, možda ćeš trošiti na postdiplomski studij, kupnju kuće ili dijete. Kakva god bila ova životna promjena, također bi te mogla pripremiti za vrlo društvenu blagdansku sezonu, kada Jupiter prijeđe u znak riba, ističući tvoje društveno okruženje. Općenito, steći ćeš prijatelje, ali i sljedbenike. 

Ali kad se Jupiter vrati u ovna 20. prosinca, stvari bi mogle postati ozbiljnije, na dobar način. Imat ćeš priliku pripremiti se za svoj sljedeći veliki astrološki trenutak, kada Jupiter uđe u tvoj znak sredinom 2023. kada ćeš postavljati namjere za ono što želiš postići.

Blizanci

U klasičnom društvenom stilu blizanaca, ove jeseni možda ćeš se naći u gužvi s događajima što ti neće nimalo smetati. Posebno će biti naglašena tvoja prijateljstva, a možda ćeš se pridružiti i nekom novom klubu, bilo da je to profesionalni klub ili društveni klub, kao još jedan način da se izvučeš iz kuće. 

U vremenu prije Božića možeš očekivati da će se tvoj društveni kapital također pretvoriti u radnu pobjedu. Jupiterov prijelaz u znak riba naglasit će tvoju karijeru, što znači da možeš očekivati unapređenje ili ponudu za novi posao. Ako pak radiš za sebe, očekuj da će tvoj klijent iz snova htjeti surađivati s tobom.

Rak

Ako dobivaš pohvale na poslu, očekuj da će se ta atmosfera nastaviti i ove jeseni. Jupiter u ovnu, ističe tvoju karijeru što bi moglo rezultirati pohvalom, povišicom ili nekom novom razinom priznanja ovog listopada. 

Do kraja studenog, kada Jupiter prijeđe u znak riba i za tebe istakne putovanja i istraživanja, očekuj da ćeš dobiti dodatni poticaj putem stranih tržišta, stranih ljudi ili stranih mjesta. A ako tada planiraš putovati okolo, naći ćeš se na putovanju života uz podršku Jupitera. 

Možda te zanima... Počeo je svima mrski retrogradni Merkur, pogledaj što to znači za tvoj horoskopski znak Psiha i seks

Lav

Možda ćeš dobiti ozbiljne novčane povrate, bilo da je to u obliku velikog bonus na poslu ili provizije. Taj bi novac također mogao doći u obliku stipendije za visoko obrazovanje, jer te možda interesira povratak u školu jer će Jupiter u ovnu kod tebe naglasiti učenje i intelekt. Ako se za to prijavljuješ ove jeseni, nemoj preskočiti nijednu potencijalnu priliku jer misliš da ti to neće uspjeti. Trenutno je sve u tvojim rukama.

Djevica

Ovih dana dobro ti ide na poslu, a i određene pobjede u karijeri kucaju na tvoja vrata. To je sve zahvaljujući Marsu u blizancima koji ističe tvoj poslovni život od sada do kraja ožujka. Ali kada Jupiter prijeđe u znak riba krajem studenog, fokusirat ćeš se na ljubav jer će planet naglašavati tvoja partnerstva. Zaruke ili koji god sljedeći korak odabereš u svojoj romantičnoj vezi svakako bi mogle biti zapisane u zvijezdama.

Vaga

Veze su općenito tvoja stvar, ali u ovom trenutku i do kraja listopada, možda ćeš se osjećati posebno povezano s partnerom ili bliskim prijateljima s obzirom da Jupiter u ovnu naglašava tvoja partnerstva. Možda ćeš otkriti da imaš sposobnost biti bolja partnerica ili da imaš koristi od partnerove sreće.

Kada Jupiter prijeđe u znak Riba krajem studenog i naglasi tvoje dnevne rituale, zdravlje i dobrobit, također ćeš dobiti poticaj. Možda ćeš i ranije započeti s novogodišnjim odlukama jer ne moraš čekati 1. siječanj. 

Škorpion

Ove jeseni možeš očekivati zabavu i užitak. Možda ćeš se naći u lijepom društvu na prekrasnim večerama ili u šetnji s osobom koju voliš. To je zato što Jupiter u ribama početkom prosinca aktivira tvoju kreativnost i radost, dajući ti dozu sreće kada je u pitanju dobar provod.

No, nakon Božića morat ćeš se donekle vratiti u stvarnost, kada se Jupiter vrati u ovna i naglasi tvoje dnevne rutine Vjerojatno će tvoja pažnja biti preusmjerena na detalje života, a trudi ćeš se i na poslu. 

Možda te zanima... Kako ti podznak znak može pomoći pronaći pravu ljubav Psiha i seks

Strijelac

Možda ćeš se osjećati sretno u ljubavi ili jednostavno oduševljeno životom kako dolazi jesen jer Jupiter u ovnu za tebe ističe zadovoljstva. Iako obično uživaš u dugim putovanjima u ovo doba godine, možda ćeš bolje proći s kratkim putovanjima ove sezone.

Kad Jupiter prijeđe u znak riba u studenom, možda ćeš naići na stan ili kuću iz snova. Priređivat ćeš i nezaboravne kućne zabave, budući da Jupiter nudi sreću kada je u pitanju tvoj dom.

Jarac

Zbog Jupitera u ovnu koji naglašava tvoju povezanost s domom i obitelji, veći si dio godine provodila upravu u njemu. Ali ove jeseni, tvoje je vrijeme za putovanje, kada Jupiter prijeđe u znak riba u studenom i za tebe naglasi komunikaciju. Možda ćeš otići samo na kratko putovanje, ali je vjerojatno da ćeš uživati u dašku luksuza.  Možda putovanje učiniš posebnim za praznike i uložiš dio svog teško zarađenog novca. Ove godine bi to mogla biti lijepa prilika za proslavu sezone u drugačijem okruženju.

Vodenjak

Tvoja bi sreća mogla doći u obliku novčanog dobitka jer će Jupitera naglasiti tvoje financije. Ovo je definitivno vrijeme za traženje povišice posebno prije Božića. U tjednima koji prethode tom vremenskom razdoblju, bit ćeš pozitivno angažirana u kratkoročnim putovanjima, kao i svim radnim ili osobnim zadacima vezanim uz pisanje ili javne nastupe zahvaljujući Jupiteru u ovnu koji za tebe naglašava komunikaciju.

Ribe

Ove sezona kao da zlatni konfeti padaju po tebi, što je u skladu s ukupno pozitivnom godinom koju si vjerojatno imala zahvaljujući Jupiteru u tvom znak. Ako si se nedavno zaljubila, očekuj da će se ta ljubav iskristalizirati na nove načine ove sezone, a ako nisi, možda ćeš doživjeti slučajan susret. Možda si sramežljiva, ali ovo je definitivno vrijeme da izađeš iz kuće jer Jupiter doista donosi magične trenutke i prilika bi vrlo lako mogla pasti u tvoje ruke. 

Možda te zanima... Horoskop i samopouzdanje: Svi znakovi imaju svoju slabu točku Psiha i seks Možda te zanima... Što možeš očekivati u ostatku godine prema svom horoskopskom znaku? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.