Psiha i seks 13. kolovoza 2022.

Kako ti podznak znak može pomoći pronaći pravu ljubav

Foto: shutterstock Mjesečev znak predstavlja horoskopski znak u kojem je bio Mjesec u trenutku kada smo rođeni
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dok nam Sunčev znak predstavlja svjesni dio osobnosti, Mjesečev znak zadužen je za emocije i podsvijest

Kada proučavamo naše i tuđe osobine kroz astrologiju, svi se uglavnom fokusiramo na Sunčev znak, odnosno na horoskopski znak u kojem je Sunce bilo u trenutku kada smo se rodili. Sunčev znak je samo dio naše osobnosti i govori nam o osobinama kojih smo svjesni i našoj volji, a da bi potpuno razumjeli osobu moramo pogledati i njezin podznak (Mjesečev znak). 

Mjesečev znak predstavlja horoskopski znak u kojem je bio smješten Mjesec u trenutku kada smo rođeni. Kratko rečeno, Mjesec je naše srce, govori o našim osjećajima i potrebama koje nisu samo površne. Upravo zato je važno pogledati što tvoj Mjesec skriva i kako ti može pomoći u ljubavi. Ako znaš svoj podznak, onda čitaj dalje:

Ovan

U životu jednostavno žudiš za uzbuđenjima pa ti je tako potreban i partner koji te u takvim avanturama može pratiti. Tek kada ti netko pokaže svoju vatrenu i pustolovnu stranu moći ćeš se u potpunosti prepustiti i zaljubiti preko ušiju. 

Bik

Bikovi su poznati kao njegovatelji i paze na sve oko sebe, no kada je u pitanju podznak, najviše će ih osvojiti kada tu istu brigu i pažnju prime. Nemoj se opirati primiti tuđu pomoć kada si prehlađena ili nesretna, sve to pomoći će ti pronaći ljubav života. 

Blizanac

Brbljavi blizanci ne mogu dugo biti u tišini i obožavaju pričati sa svima po cijeli dan. Tek kada pronađeš osobu s kojom ćeš se osjećati sigurno čak i u potpunoj tišini možeš biti sigurna da je to ona prava. Uživaj u tišini!

Rak

Emotivni Rakovi možda pršte emocijama iznutra, ali se često suzdržavaju u pokazivanju tih emocija kako ne bi izgledali slabo i ranjivo. Kada pronađeš osobu kojoj možeš pokazati mekanu stranu koja se krije iza čvrstog oklopa, ne puštaj ju. To je tvoja srodna duša. 
 

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Mjesec je naše srce, govori o našim osjećajima i potrebama koje nisu samo površinske
 

Lav

Ekstravagantan je sinonim za svakog pravog lava koji voli stvoriti savršenu sliku o sebi. Ponekad si lavovi čak biraju i mane koje mu se čine zanimljive, ali pred onom pravom osobom bit će potpuno drugačiji. Opušteni, bez umjetne fasade i previše glamura, lav će pokazati tko je zapravo samo najbližima. 

Djevica

Uvijek perfekcionistički orijentirana, djevica nekada može biti previše kritična. Svoje kritike ipak će usmjeriti više prema ljudima koje voli zato što im želi sve najbolje u životu. Ipak, kada pronađeš srodnu dušu, ona će razumjeti da tvoje prigovaranje dolazi iz ljubavi i brige.

Vaga

Istina je da vage mogu nekada previše udovoljavati drugima. Jednom kada pronađeš osobu s kojom ćeš provesti život moći ćeš jasno reći svoje potrebe i želje bez da se osjećaš kao da si nekoga iznevjerila ili da si previše nametljiva. Nemoj se bojati reći svoje mišljenje jer će upravo kompromis stvoriti najbolju vezu. 

Škorpion 

Tek kada pronađeš osobu s kojom se možeš potpuno opustiti i biti ono što jesi znat ćeš da je to ona prava. Ako se uhvatiš da previše promatraš osobu i procjenjuješ svaki njezin pokret kako bi znala što reći i kako reagirati, možda to nije prava osoba za tebe. 

Strijelac 

Zabava, avanture i pustolovine - tako najbolje možemo opisati Strijelce. Strijelac ne može uživati u životu ako ga osoba pored njega ne podržava u svakoj avanturi, bila ona dobra ili loša pa zato treba stabilnu osobu koja će mu u svemu biti podrška. 
 

Možda te zanima... Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka se uvijek zaljube u pogrešnu osobu Psiha i seks
 

Jarac

Jarac će dobro proučiti osobu prije nego što s njom uđe u odnose. Jako ti je važno kako se potencijalni partner odnosi prema bivšim ljubavima jer iz toga možeš naučiti puno o njemu. Pripazi samo da prosudiš osobu i prema načinu kako se odnosi prema tebi, ne samo prijašnjim partnerima. 

Vodenjak

Nitko ne bježi od romantike i obaveza kao Vodenjak. Ipak, postoji trenutak kada ćeš pronaći osobu koja će te oduševiti svojim ophođenjem prema prijateljima i onima kojima je potrebna pomoć. Takva će te osoba potpuno oboriti s nogu i napokon ćeš se prepustiti. 

Riba

Ribe imaju dar poznat kao snažna intuicija. Nije im potrebno mnogo smjernica jer same mogu lako prepoznati kada veza ima potencijala i s kime se trebaju upustiti u odnose. Također ćeš znati kada vezu podići na novu razinu te kome možeš potpuno vjerovati.  
 

Možda te zanima... 5 astroloških znakova koji imaju najjaču intuiciju! Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.