Psiha i seks 03. kolovoza 2023.

Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka se uvijek zaljube u pogrešnu osobu

Foto: Guliver/Shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jeste li i vi jedni od onih koji se brzo zaljube, ali često potom završe povrijeđeni i slomljenog srca? To bi moglo biti povezano s karakteristikama vašeg horoskopskog znaka!

Zaljubite se preko glave u nekoga, ali on ne osjeća isto prema vama? Ako vam se to već dogodilo, to je znak da se često ili uvijek zaljubite u pogrešnu osobu. Ova spoznaja je vrlo bolna i tjera vas da sumnjate u sebe.

Pogled na zvijezde može pomoći: imaju li tipične karakteristike vašeg horoskopskog znaka veze s činjenicom da uvijek odaberete pogrešnu osobu koja vam ne želi dati svoje srce? Koji drugi savjet vam spremaju vaše ljubavne zvijezde? To ćemo vam otkriti u nastavku…

Rakovi su vrlo osjetljive i draga osobe

Rakovi se smatraju vrlo senzibilnim i emocionalnim osobama. To ih čini vrlo osjetljivom osobom koju prijatelji i obitelj jako cijene zbog toga što je tako draga. U potrazi za velikom ljubavlju to može biti smetnja: prebrzo ulažete velike emocije prema strancu. Povjeravate mu svoje srce i često doživite odbijanje i razočaranje. Iskoristite ljubav u svom srcu i, unatoč svim zastojima, nemojte se zatvarati iza tvrde ljuske jer ste dobra baš takvi kakvi jeste. Naći ćete nekoga tko će cijeniti vašu osjetljivu narav.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Ribe su beznadni romantičari

Poput rakova, ribe se vrlo brzo zaljube i često prebrzo poklone svoje srce. Razlog tome: nisu samo nesebične i veliki sanjari, nego su i jako romantične. Vjeruješ u ljubav na prvi pogled i da vas srodna duša čeka negdje tamo vani. Vaša nesebičnost i dobra narav često dovode do toga da ostanete povrijeđeni. Usprkos svemu, nemojte gubiti vjeru u ono što je u ljudima dobro!

Blizanci su često povrijeđeni

Osobe rođene u znaku blizanaca smatraju se osobito odanima, fokusiranima i vjernima. Ako su u vezi, žele da sve ide savršeno i spremne su za to dati sve. Većinu vremena cam to ne uspijeva zbog partnera jer vaša predanost nije dovoljno cijenjena. Nažalost, zbog toga blizanci često ostanu iznevjereni, odbačeni i povrijeđeni. Potreban vam je partner koji je jednako predan i pun ljubavi, poput vas - netko tko je jednako odan i orijentiran na budućnost u vezi. Ta vas osoba negdje čeka, samo ju morate pronaći.
 

Možda te zanima... Veliki ljubavni horoskop za travanj za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.