Psiha i seks Moje emocije 22. listopada 2022.

Razdoblje škorpiona je pred nama i vrijeme ozbiljnih promjena

Foto: shutterstock Škorpion zodijačko zviježđe na noćnom nebu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Škorpioni su spremni za svoj trenutak pod svjetlima reflektora. Dana 23. listopada Sunce će prijeći u znak škorpiona i trajat će do 22. studenog. Pripremi se na znatiželju, samouvjerenost, kreativnost, ali i najizraženiju seksualnost i privučenost okultnim. Dobrodošla na tamnu stranu.

Sezona škorpiona poznata je kao vrijeme preobrazbe i promjena to je znak koji je namijenjen ponovnom rođenju, ponovnom zamišljanju i preračunavanju. Duboke emocije imaju tendenciju da nas prevladaju i svi ćemo biti malo emotivniji nego inače. Ali ta ćudljivost i tjeskoba često su ono što pokreće naše ambicije i akcije, a ovo vrijeme može "pojačati [našu] želju za moći i nije iznenađenje ako napravimo brze promjene u svom životu. Opasnost, misterija i uzbuđenje su u zraku i akutniji su nego što su bili cijele godine. Zbog odnosa Saturna i Urana dva najintenzivnija planeta rušit će se dosadašnje strukture i stvorit će se prostor za novo usklađenije s ljudima kakvi postajemo. Važno je da pogledaš unutar sebe i zapitaš se što točno želiš promijeniti u sebi i svom životu kao i jesi li spremna za to. Ali promjena će vjerojatno doći u svakom slučaju, stoga se naoružaj svime što ti je potrebno da se to prođe  glatko.

Planetarni utjecaji su prikladni za suočavanje s  promjenama kojih smo se bojali da će se dogoditi u našim životima i da se zapitamo koji nam obrasci, navike ili ljudi stoje na putu. Iako ovo može biti teška revizija, da bismo 'narasli' nekad moramo otrpjeti i bol.  Srećom bit ćemo spremni prihvatiti ovu evoluciju. Iako promjena može biti nužna za naše vlastite živote, ipak je važno imati suosjećanja i brige za druge na koje utječu naši izbori.

Možda te zanima... Škorpion: Dobre i loše osobine i kakvi su u ljubavi Psiha i seks

Preporučljivo je biti svjestan svoje okoline i raspoloženja drugih oko nas. U najmanju ruku, očekuj da doživiš dan u kojem možeš osjetiti naboj energije u zraku praćen osjećajem nemira ili promjenjivosti. Očekuj neočekivano, ukratko. No, nije da će nas snaći nešto što već nismo proživjeli, a škorpion je spreman zaštititi se od opasnosti. I, srećom po nas, veliko finale sezone završit će ugodno. Posljednjih deset dana sezone škorpiona čini se blaže i pozitivnije za iscjeljenje, budući da će Merkur, Venera i Sunce formirati pozitivne, harmonične Trigone s Jupiterom i Neptunom u Ribama, kao i sekstile s Plutonom u Jarcu. Ove pozitivne veze u vodenim znakovima pomoći će nam da se prilagodimo našoj novoj stvarnosti. Spremni ili ne, transformacija dolazi. Nemoj se bojati novosti ili metamorfoze ili običnog skretanja - promjena je ono što nas čini ljudima, a sezona Škorpiona stvorena je da nas vodi  kroz nju.

Možda te zanima... Tri najmoćnija i najkarizmatičnija astrološka znaka Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.