Psiha i seks Seks i veze 11. travnja 2019.

Seks: Četiri stvari o kojima sanja većina muškaraca

Ljubavni_Par_Seks
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Muškarci se često žale da seks ne traje dovoljno dugo. Oni žele predigru, baš kao i žene i uživaju u odnosu koji se prekida, pa ponovo počinje, prekida i počinje i tako dugo. Većina muškaraca preferira sporo dosezanje vrhunca.

Seks usred noći

Muškarci sanjaju (i doslovno) da ih žena počne dodirivati dok spavaju i tako inicira seks. A onda se stvari razvijaju u smjeru oralnog seksa, nakon kojeg žena zauzima pozu na partneru i sporo ga dovodi do vrhunca. U tehničkom smislu, većina muškaraca bit će potpuno probuđena, ali i omamljena. Zapravo, doživjet će to kao da istovremeno sanjaju o seksu i zaista vode ljubav!

Možda te zanima... Ovisnica o seksu otkriva što joj je konačno pomoglo da se izliječi Psiha i seks

Svlačenje kao afrodizijak

Muško uzbuđenje obično raste dok se bore sa zatvaračima, dugmadi, najlonkama, silnim trakama i naramenicama. Još je uzbudljivije, ako se ispod odjeće ukaže neko krajnje neočekivano donje rublje - posebno ako odražava potpuno drugu prirodu žene od one koju prezentira odjećom.

Seks-Igrice | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock Koji je"normalan" intimni miris

Možda te zanima... 7 vježbi koje će ti učvrstiti tijelo i poboljšati seksualni život Fitness

Ženski orgazmi

Muškarcima je zaista stalo da partnerica doživi orgazam. Zapravo, oni su s vremenom postali gotovo patološki zabrinuti da mnoge žene ne doživljavaju vrhunac ili da se pretvaraju. Zato im žena treba reći svoje potrebe. Muškarci su napokon shvatili da nešto što djeluje kod jedne žene možda ne djeluje kod druge. Osim toga, ono što je ženu zadovoljilo prošle noći možda neće biti dovoljno dobro za tjedan dana. Muškarci se uglavnom vode ženskim uzdasima, koji baš i nisu uvijek pouzdani pokazatelji stupnja zadovoljstva. Dakle, pričaj i zahtijevaj - naravno, maznim i seksi glasom - što, kada i kako želiš.

Možda te zanima... Manje rada, seksa i sreće: iGeneracija svoj život prebacuje na pametne telefone Psiha i seks
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      dercy0909

      NAJBOLJI ONLINE LJUBAVNI SPELL CASTER JE DOBIO SVOJ LJUBAVNIK, MUŠKO, ŽENU, DJEVOJČICU ILI BOYFRIEND BACK. DODAJTE NJEGOVO POGON NA WHATSAPP: +2349083639501 Pozdrav svima Ja sam Darcy lyne i ja sam ovdje kako bi podijeliti prekrasan rad Dr Nosa učinio za mene. Nakon 5 godina braka s mojim suprugom s dvoje djece, moj muž se počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim ženama i pokazivao mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će me razvesti ako se usudim ispitati o njegovoj aferi s drugim žen

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.