Psiha i seks Moje emocije 12. travnja 2021.

Iza kojih horoskopskih znakova se skrivaju najbolji muževi i žene

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Horoskopski znakovi mnogo toga mogu reći o nekoj osobi. Od njenog karaktera, omiljene boje, dragog kamena te raznih stvari, Mystical raven sada je otkrio i kako upravo oni mogu otkriti tko je to među nama najbolji kada su u pitanju bračni odnosi.

Stoga, ako te zanima pod kojim horoskopskim znakom su najbolji muževe i žene, nastavi čitati!

Žene rođene u znaku raka najbolje su supruge

Ako ste ikad upoznali ženu u znaku Raka, sigurno ste primijetili da je ona satkana od šarma. One su najbrižnije osobe koje hodaju Zemljom. To su žene koje bi preplivale oceane i prehodale planine te išle do zadnjih granica kada je u pitanju njihov partner, djeca te bliža obitelj. One ne samo da vole, već obožavaju. 

Obiteljski su tip što ih čini sjajnim kućanicama i njegovateljicama, a imaju i nevjerojatnu sposobnost multitaskinga. Božice su i kada je u pitanju kuhinja, stoga je jedno sigurno - u njihovoj obitelji nitko neće ostati gladan. 

Možda te zanima... Horoskop otkriva što te čeka na polju ljubavi i seksa u travnju Psiha i seks

Žene rođene u znaku Ovna nevjerojatno su zanosne

Žene rođene u znaku Ovna prirodna su velesila te svojim čarima sposobne su sve muškarce baciti na koljena. Iznimno su lijepe, kako izvana tako i iznutra te su pune ambicije. Njihovi snovi možda nisu veliki, ali sve što je zamislila ona će i ostvariti. Ona je pustolovka te ima jaku osobnost zbog čega će biti izvrsna majka te partnerica. Ona korača iznimno velikim koracima prema svojim ciljevima i uvijek se trudi biti najbolja i raditi ono što je najbolje za njenu obitelj, onda tek za sebe.

Žene rođene u znaku Lava nemaju konkurenciju

Čudesne su žene one rođene u znaku Lava. Njena ljepota, pomiješana sa snagom i čvrstom odlučnošću čini ženu koja se neće zadovoljiti prosječnim partnerom. Ona uvijek teži boljemu, a njena sposobnost daleko nadjačava ostale znakove. Također, jedno je sigurno, njen odabranik uživat će u statusu kralja. Jednom kada ga odabere, njen je zauvijek. Vaša veza bit će neprocjenjiva, ponašat će se prema vama kao prema zlatu, ali isto očekuje i zauzvrat. Žena Lavica svom snagom branit će svoje stoga nemojte ni iskušavati sreću u tome da ju naljutite! No, jedno znajte, ona će uvijek biti tu za vas i svi članovi obitelji na nju će se moći osloniti!

Možda te zanima... Horoskop za travanj 2021. za sve znakove Psiha i seks

Najromantičniji muževi su Vodenjaci

Ako tražite romantičnog muškarca s osjetljivom i slatkom stranom, zasigurno ćete voljeti muškarca Vodenjaka. Savršen je partner jer mu vaše potrebe nikada neće biti tajna i učinit će sve da ih ispuni. S divljom željom da uvijek slijedi vaše srce, nećete sumnjati u njega jer će on uvijek biti otvoren, iskren i krajnje odan bez obzira na situaciju. Jedino je loše što može biti previše emotivan i uporan. Što samo nekim damama može biti nedostatak, ali ne svima.

Energičnog i karizmatičnog supruga potraži u znaku Lava

Kao prirodni vođa s karizmom koji će vas "potpuno protresti", muškarac rođen u znaku Lava savršen je za one hrabra srca. Kad ste s jednim od njih, uvijek će vas poticati na više, a u tome će im pomoći njihova strast i umjetnički duh. Muškarac rođen u ovom znaku voli da stvari idu svojim tijekom i može mu biti prilično teško za podnijeti kada se prema njemu ne postupa isto kao što se on odnosi prema vama. Ali, neka vas to ne obeshrabri! Nikad nećete pronaći velikodušnijeg i odanijeg partnera od Lava. Vjerujte mu svim srcem da se bori za vas, kao i uz vas, jer je neustrašiv i hrabar partner.

Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Osoba od povjerenja i suputnik za cijeli život je Škorpion

Nema ništa bolje nego prepustiti svoje povjerenje u ruke snalažljivog čovjeka. Što se tiče ljubavi prema Škorpionu, možete biti sigurni da ćete u cjelini voljeti svog najboljeg prijatelja. Uvijek će biti uz vas raširenih ruku i niti s jednom vašom tajnom neće se postupati neoprezno. Zapravo, nepoštenje je jedan od najvećih grijeha za Škorpiona. Zbog njegove iskrene naravi i strasti za životom, možete biti sigurni da ovaj čovjek ima puno prijatelja, a iako se Škorpion polako zaljubljuje, jednom kad se dogodi, bit će izuzetno predan i odan prema vama.

Možda te zanima... Za koga astrologija može biti opasna i izazvati čak i ovisnost Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.