Psiha i seks 01. travnja 2021.

Horoskop za travanj 2021. za sve znakove

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prva tri mjeseca 2021. doslovno su proletjela i sigurno se pitaš što nam zvijezde spremaju u travnju. Jedno je sigurno, sezona Ovna uvijek je zabavna i nadahnjujuća, budući da je vladar Ovna Mars, planet energije i akcije...

OVAN (21. OŽUJKA - 19. TRAVNJA)

Ovo je tvoje vrijeme! Mladi mjesec 11. u tvom je znaku, što ti daje snažan osjećaj da će godina pred tobom biti velika, u svakom pogledu. Dakle, vrijeme je da ideš naprijed, ne okrećući se za sobom! Izađi iz zone udobnosti i uhvati se u koštac s onim zbog čega si često nervozna. Osjećat ćeš se sigurnije i spremnije nego ikad. Merkur se ovog mjeseca druži u tvom znaku i poziva te da napraviš ono što ti je već dugo na umu. Kad se Mars 23. preseli u znak Raka, bit ćeš spremna samo uzvratiti udarac i opustiti se. Ovo je tvoj trenutak da zablistaš.

Možda te zanima... Ovan portret znaka: Što vole, s kim su kompatibilni, od čega bježe Psiha i seks

BIK (20. TRAVNJA - 20. SVIBNJA)

Ovaj mjesec borit ćeš se s mnogim dubokim mislima. Radiš li ono što zapravo želiš raditi u životu? Pokušaj ponovno razmisliti o svojim ciljevima. Mladi mjesec 11. potiče te da život gledaš iz druge perspektive, a na tebi je da se zapitaš što vidiš? Redovito si vježbala i dobro se hranila i to se vidi! Mars, planet akcije, dio je tvog grafikona o intuiciji ovog mjeseca, zbog čega ćeš se osjećati posebno dobro u kontaktu s ljudima iz svoje okoline.  Poruka za tebe: slušaj svoje instinkte, neće te prevariti!

BLIZANCI (21. SVIBNJA - 20. LIPNJA)

Mladi mjesec 11. je u tvojoj kući prijateljstva, što znači povezivanje s novim ljudima te mnogo druženja. Sada je vrijeme da započneš umrežavanje na poslu, čak i ako to znači umrežavanje putem virtualnog susreta. Nova će ti poznanstva otvoriti mnoga vrata i prilike. Sredinom mjeseca, kad se Sunce preseli u Bika 19., razmislit ćeš o svemu onome što si radila od svog posljednjeg rođendana. Jesi li postigla sve ono što si htjela? Srećom, Mars je ovog mjeseca u tvom znaku i pomoći će ti da konačno ostvariš svoje ciljeve!

RAK (21. LIPNJA - 22. SRPNJA)

Kako želiš da te svijet vidi? Ovo će biti pitanje koje će te okupirati početkom travnja. Mladi mjesec 11. nalazi se u tvojoj kući karijere i potiče te da razmisliš o tome što zaista želiš postići u životu. Izađi iz zone udobnosti i učini to - sada nije vrijeme za sramežljivost! Mars se 23. seli u tvoj znak, zbog čega ćeš se osjećati posebno inspirirao. Možda je vrijeme da svojoj svakodnevici dodaš začine. Ili samo u rutinu ubaciš svakodnevnu šetnju. Završit ćeš mjesec s ovom porukom na umu, ako se ne brineš o sebi, ne možeš se brinuti ni za druge.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza)

Spremna si otvoriti svoj um, konačno! Pitaš se kako to možeš učiniti? Mladi mjesec 11. probudit će ti želju za proširivanjem vidika, bilo da planiraš budući odmor na nekom novom mjestu ili slušaš podcast koji te potiče na razmišljanje. Kad se Sunce useli u Bika 19., osjetit ćeš pomak u svom profesionalnom životu. Sviđa li ti se još uvijek smjer u kojem ide tvoja karijera? Ako ne, možda je vrijeme da napraviš promjenu.  Mars 23. prelazi u znak Raka, a u tebi će se probuditi neka stara sjećanja. Nemoj ih samo četkati – možeš i naučiti nešto iz prošlosti.

DJEVICA (23. KOLOVOZA - 22. RUJNA)

Mars je u tvojoj kući profesionalnog života i reputacije, zbog čega češ se zapitati što zaista želiš postići te jesi li na pravom putu da ostvariš svoje snove, posebno u karijeri. Otprilike sredinom mjeseca dobit ćeš ogromnu želju za putovanjem, koju jednostavno nećeš moći ispuniti. No, dobra je vijest da će te puni mjesec 26. potaknut na organizaciju manjih putovanja. Uživaj u osjećaju izlaska i slobode - toliko ti je potrebna!

Možda te zanima... Kako svaki od znakova Zodijaka najradije provodi uskrsne blagdane Psiha i seks

VAGA (23. RUJNA - 22. LISTOPADA)

Pazi na kalendar ovog mjeseca jer će te preplaviti pozivnice za druženja i izlaske. Nemoj zaboraviti na sebe, odvoji koju sekundu između svih druženja i posveti se sebi. Cijenit ćeš to vrijeme! Pun mjesec 26. će te potaknuti na razmišljanje o tome što ti je zaista važno. Shvatiti češ što uistinu želiš, a to će ti pomoći da doneseš ispravne odluke. Kad se Mars 23. preseli u Raka, uložit ćeš više truda (nego inače) u svoj posao. Ne brini, tvoj  šef  će to sigurno primijetiti.

ŠKORPION (23. LISTOPADA - 21. STUDENOGA)

Travanj ti dobro stoji, Škorpione. Sve je to zahvaljujući punom Mjesecu u tvojem znaku, koji čini da ti sve ide po planu. Osim toga, mladi Mjesec 11. nalazi se u dijelu tvog grafikona o zdravlju, što će te potaknuti da budeš najzdravija verzija sebe. Redovito ćeš vježbati, zdravo se hraniti i jednostavno ćeš se zbog toga osjećati nevjerojatno. Također, sebe ćeš staviti na prvo mjesto.  Na poslu ćeš početi iznositi svoje stavove i postavit ćeš se kao vođa. Nemoj se iznenaditi, ako odjednom postaneš voditeljica sljedećeg velikog poslovnog projekta. Zaslužila si!

STRIJELAC (22. STUDENOGA - 21. PROSINCA)

Koliko trenutno uživaš u životu? Promisli i iskreno odgovori. Važno je da si zaista iskrena prema sebi jer jedino ćeš tako moći napraviti promjenu. Mars je nasuprot tvom znaku, zbog čega ćeš ponekad “živjeti na rubu”. Možda ćeš odraditi onaj bungee skok o kojem si oduvijek sanjala. Živiš samo jednom, zar ne?  Kada se Sunce useli u Bika 19., podsjetit će te da ne možeš žuriti kroz život. Stoga, uzmi si vremena u rješavanju problema i zadataka kako bi bila sigurna da si donijela najbolju moguću odluku. 

JARAC (22. PROSINCA - 19. SIJEČNJA)

Sjećaš li se onog jednog prijatelja, s kojim si mogla razgovarati satima? Ovog mjeseca pojavit će se u tvom životu i to putem društvenih mreža! Ponovno ćete se povezati. Mladi mjesec 11. je u dijelu tvog polja kuće, potiče te da započneš život na nekom novom mjestu. Na poslovnom planu mnogo ćeš vremena provoditi razmišljajući o svom odnosu prema poslu. Možda je vrijeme da pronađeš posao na kojem ćeš biti manje ovisna o nadređenima. Ovog mjeseca skupit ćeš hrabrosti za promjenu.

Možda te zanima... Kakva si nakon prekida, otkriva tvoj horoskopski znak Psiha i seks

VODENJAK (20. SIJEČNJA - 18. VELJAČE)

Hm, kada si zadnji put razgovarala sa svojom obitelji? Ponekad je lako zaboraviti hraniti te veze, posebno kada si zauzeta svakodnevnim obavezama, ali svemir je ovdje da te podsjeti na važnost tih veza i potiče te da obitelji pružiš ruku. S druge strane, Mars se useljava u tvoju kuću zabave, tjerajući te da se zaista dobro zabaviš. Na kraju mjeseca više ćeš vremena provoditi kod kuće u želji za opuštanjem i pronalaskom savršenog balansa između privatnog i poslovnog.

RIBA (19. VELJAČE - 20. OŽUJKA)

Što zapravo cijeniš u životu? To ćeš pitanje imati na umu oko 11-og u mjesecu. Istodobno ćeš se pažljivije pozabaviti svojim financijama. Trošiš li možda previše i postoji li prostor za poboljšanje? Mars je ovog mjeseca u tvojoj karti doma i poziva te da raščistiš sve stvari koje ti više nisu potrebne. Posebno obrati pažnju na stvari koje te emocionalno opterećuju i izbaci ih jednom zauvijek iz svog doma. Pred kraj mjeseca, Venera se seli u dio tvoje kuće o komunikaciji. Možda bi trebala dobro razmisliti prije nego što pošalješ tu važnu poruku.

Izvor: www.womenshealthmag.com

Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.