Psiha i seks Moje emocije 09. travnja 2021.

Horoskop otkriva što te čeka na polju ljubavi i seksa u travnju

Foto: Getty Images Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pred tobom je solidan, seksi mjesec. Jesi li spremna za to?

Venera se nalazi u Ovnu, čineći te fokusiranom na dobivanje onoga što želiš u krevetu. Pun mjesec 26. biti će također supersenzualan. Između tebe i tvog partnera događat će se intenzivne stvari, mentalno i fizički. Osjetit ćeš kako se između vas događa neka ozbiljna strast, no oprezno moglo bi biti i ljubomore. Pokušaj se oduprijeti porivu da pregledavaš telefon partnera: to nikad ne ide izađe na dobro. Između svih tih strasti, mogla bi reći nešto zbog čega ćeš zažaliti, ali ne brini, to neće ugroziti opstanak veze. Evo što te još očekuje ovog mjeseca, prema Donni Page, profesionalnoj astrologinji s diplomom savjetničke psihologije.

Možda te zanima... Horoskop za travanj 2021. za sve znakove Psiha i seks

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Na pomolu je slatki mjesec za tvoj ljubavni život, a sve je to zahvaljujući tome što se Venera nalazi u tvom znaku. Ljubavni partner donijet će ti kavu u krevet, iznenaditi te cvijećem i jednostavno obožavati kao boginju kakva jesi. Uživaj u svoj toj pažnji - to zaslužuješ. Venera 14. u mjesecu prelazi u polje financija, zbog čega ćeš se željeti malo razmaziti novim donjim rubljem. To je zgodno, jer ćeš punog mjeseca 26. zračiti senzualnošću. Na dubljoj ćeš se razini povezati s nekim, bilo da je to dugogodišnji stalni partner ili osoba koju si upravo upoznala. U svakom slučaju, osjećat ćeš se zavodljivo.

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Pred tobom je ovog mjeseca slasni ljubavni život. Jesi li spremna za to? Venera te tjera na maštanje o savršenoj ljubavi. Kad se Venera 14. useli u tvoj znak, potaknuti će ti slatku energiju, čineći da se osjećaš totalno seksi.Stvorit ćeš neke trenutke za pamćenje u krevetu. Pun mjesec 26. nalazi se u polju odnosa, zbog čega razmišljaš o tome što veza znači za tebe. Dakle, porazgovaraj o ravnoteži i budućnosti veze s partnerom.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja 

Ti i tvoj partner počet ćete maštati o tome što je sve moguće za vas dvoje. Što želite raditi i postići u paru? Sve dok radite zajedno, bit ćete nezaustavljivi. Samo upozorenje: Možda ćeš se ovog mjeseca osjećati pomalo rastrgano između svega što se događa. Pun mjesec 26. za tebe će donijeti zaista strastvenu, seksualnu energiju. Ne dopusti da propadne. Pluton udvostručuje te vibracije na kraju mjeseca, pomažući tebi i zovom partneru da ispratite u stilu travanj.

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Ako si solo naletjet ćeš na nekoga novog i vrlo zanimljivog, a ako si već u vezi osjećat ćeš se malo opuštenije u intimnijem smislu s partnerom. Prošećite i uživajte na svježem zraku ili napravite piknik i uživajte u parku. Male stvari na otvorenom učinit će da se osjećaš jako dobro. Ako si slobodna, samo pazi, tvoji prijatelji te stvarno, žele spojiti s nekim. Nemoj ih odbiti ovo je veza koju ćeš htjeti uspostaviti. Pun mjesec 26. je u polju ljubavi i druženja, što je savršeno vrijeme za igre ispod plahti.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Drži oči otvorene, Lavice. Kad se Venera 14. useli u Bika, to potiče senzualnu energiju za tebe. No, ti i tvoj partner mogli bi imati nesuglasice. Oko 19. će se dogoditi nešto što bi ti moglo donijeti novi pogled na stvari, ali pun mjesec 26. će biti super-strastven. Bit ćeš posvećena dubokim razgovorima sa svojim partnerom i vrućim senzualnim druženjima. Uživaj u trenutcima.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Puno dobrog seksa te čeka Djevice. Mladi mjesec 11. je u polju intuicije i intime, što ga čini savršenim vremenom za povezivanje s nekim. Ako si slobodna, razmišljat ćeš o onome što želiš, a što ne u vezama. Također, jesi li spremna riskirati zbog ljubavi ili još nisi sasvim sigurna u svoj izbor? Otprilike krajem mjeseca pogodit će te intenzivna energija Škorpiona zbog koje ćeš se osjećati kao da se otvaraš nekom posebnom. Ne boj se podijeliti te duboke misli: One će tebe i tvog partnera još više zbližiti.

Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Jesi li više sklona preuzimati odgovornost u vezama ili dopustiti nekome drugom da donosi odluke, bez razmišljanja o vlastitim potrebama? Mlad mjesec 11. će te natjerati da se zapitaš. Ako stvari u vezi ne ispunjavaju tvoja očekivanja, vrijeme je da kažeš što misliš. Ako si slobodna bit ćeš spremna na nove ljubavne izazove. Uostalom, zaslužuješ to.  Venera 14. ulazi u polje intimnih odnosa, zbog čega ćeš žudjeti za dodirom. Uživaj u masažama sa svojim partnerom, to ti je prijeko potrebno. 

Škorpion (23. listopada - 21. studenoga)

Lako je okupirati se poslom i zadatcima, ali pogledaj oko sebe tu i tamo. Netko je poseban u blizini. Odjednom ćeš primijetiti nekoga pored koga često prođeš na ulici, ali zapravo nikada ne vidiš. Ako si već u vezi pun mjesec 26. u tvom je znaku, što će donijeti slatko vrijeme. Pažnja, u tvoj ljubavni život moglo bi procuriti malo ljubomore. 

Strijelac (22. studenoga - 21. prosinca)

Ljubavne tenzije su svuda oko tebe - jesi li spremna za to? Mladi mjesec 11. je nalazi se u polju romantike, čineći ga super senzualnim vremenom. Pozovi svog partnera i uživajte u druženjima u krevetu. Zajedno ćete stvoriti neke nove uspomene. Mars te također ovaj mjesec tjera da napraviš pravi spoj s partnerom kao na početku veze. Pred kraj mjeseca upoznat ćeš nekog posebnog dok radiš uobičajene stvari. Dakle, nemoj se šokirati, ako upoznaš ljubav svog života negdje vani. Puni mjesec 26. tjera te da da s partnerom pobjegneš od svega na par dana. Isključite svoje telefone, zatvorite vrata i budite samo zajedno. Osjećat ćete se tako dobro.

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Sunce se useljava u polje veze i romantike 19., čineći te spremnom da se vratiš stvarima koje si nekada voljeli raditi sa svojim partnerom. Bilo da je riječ o ispijanju vina u udobnosti doma ili dugim šetnjama parkom, zajedno ćete se osjećati odlično kad to napravite. Ako si slobodna, 14. novembra upoznat ćeš nekoga novog, samo tako što ćeš izaći van na druženje s prijateljicama. Pun mjesec 26. je u polju prijateljstva, što je idealno vrijeme za duboke razgovore s partnerom. Uzmite nekoliko piva, zavalite se u ležaljku i dobro se opustite. 

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Naravno, cijelo vrijeme razgovaraš sa svojim partnerom, ali da li on zapravo sluša? To će ti biti na umu s mladim Mjesecom 11. Riskirat ćeš nešto za ljubav negdje oko sredine mjeseca. Mars je u tvojoj romantičnoj kući i tjera te na akciju. Možda je vrijeme za veliku gestu za tvog sadašnjeg partnera ili da napokon pošalješ poruku onoj osobi o kojoj već godinama razmišljaš. Što imaš izgubiti? Ako si slobodna, ne postoji zakon koji kaže da ne možeš dati priliku više osoba odjednom.

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Da, biti u vezi znači biti tu jedno za drugo. Ali, ako imaš nedoumice oko odnosa to će se super razjasniti oko 11. Mars se 23. godine useljava u polje ljubavi, potaknuvši pozitivne vibracije za tebe i tvog partnera. Osjećat ćeš se super motivirano i uložiti malo više truda u svoj ljubavni život. Pun mjesec 26. može te natjerati da pažljivo pogledaš svoj ljubavni život. Daje li ti vjetar u leđa ili te povlači dolje? Odgovor znaš samo ti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.