Psiha i seks Moje emocije 04. siječnja 2021.

Najatraktivnije fizičke karakteristike horoskopskih znakova

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Saznaj što tvoj horoskopski znak govori o tvom fizičkom izgledu i koja je tvoja najatraktivnija značajka!

Mnogo naših fizičkih karakteristika ovisi o horoskopskom znaku. U svijetu u kojem su mnogo nesigurni u svoj izgled, svijest o vlastitim vrijednostima i samopuzdanje izrazito su važni! Iskoristi svoje atribute na najbolji mogući način, a u tome će ti zasigurno pomoći znanje o tome koje su tvoje najatraktivnije značajke. Saznaj što tvoj horoskopski znak govori o tvom fizičkom izgledu.

Ovan

Obrve u velikoj mjeri utječu na ljepotu i ukupni dojam lica. Upravo su obrve tvoje zadivljujuće obilježje. One pokazuju tvoj karakter i osobnost! Uz to pokazatelj su samopouzdanja, logike, organizacijskih sposobnosti, motivacije i načina donošenja odluka. Ne zaboravi da ih možeš koristiti i za pokazivanje svojih emocija.

Bik

Tvoje usne jedna su od tvojih najjačih fizičkih atributa. Usne su, između ostalog, simbol ženstvenosti i ljepote. Tvoje senzualne usne ostavljaju bez daha sve ljude koje sretneš. Upravo taj najosjetljiviji dio tijela ujedno je i tvoj najatraktivniji dio. Ti ste savršena osoba za povlačenje naslova s najboljim usnama u grupi.

Blizanci

Porculanski, sjajan ten tvoja je najatraktivnija značajka. Tvoja razigrana osobnost savršeno se ogleda u tvom nevjerojatnom tenu. Obrazi su ti uvijek rumeni što tvom licu daje mladenački izgled za kojim žudiš.  

Rak

Možda zvuči čudno, ali trbuh je tvoj najatraktivniji dio. Tu leži tvoja intuicija i tvoje suosjećanje s drugima. Pomaže ti u održavanju osjećaja i sposobnosti za ljubav u životu.

Lav

Lijepa, sjajna i zdrava kosa jedan je od najljepših ukrasa žene, no rijetke su sretnice rođene s prirodno čvrstom i bujnom kosom. Upravo ovaj horoskopski znak odlikuje snažna i prekrasna kosa, koja oslikava i njegovu osobnost. Tvoja kosa privlači pažnju svih pristunih.  

Možda te zanima... Susret Jupitera i Saturna nakon 800 godina 21. prosinca donosi nam bolja vremena Psiha i seks

Djevica

Mladolika i njegovana koža tvoja je najbolja značajka. Djevice su poznate po marljivom i predanom radu, a istu pažnju posvećuju i njezi svoje kože. 

Vaga

Tvoja najbolja karakteristika je stražnji dio tijela, koji uvijek privlači poglede. Taj dio odražava tvoju osobnost – šarm prije svega i ljubaznost.

Škorpion

Tvoja erogena zona je tvoj najbolji adut. Škorpioni su svjesni moći koju posjeduju i znaju kako njome upravljati. Ovo ne čudi, budući da su škorpioni najstrastveniji i najtajanstveniji horoskopski znak. 

Strijelac

Leđa su tvoj najatraktivniji dio tijela. Leđa otkrivaju tvoju senzualnu stranu. Možeš ih pokazati noseći majicu otvorenih leđa i privući pažnju svih prisutnih. 

Možda te zanima... Ljubavni horoskop za prosinac za sve znakove Psiha i seks

Jarac

Noge su tvoj najbolji adut. Nošenje haljine s omiljenim štiklama najbolji je način da impresioniraš bilo koga. 

Vodenjak

Stopala su tvoj istinski atribut kada je u pitanju fizički izgled. Sretnica si koja prirodno ima prekrasna i ženstvena stopala.  S druge strane, ona ti pomažu u trčanju prema slobodi i napredovanju. 

Riba

Prekrasne prodorne oči tvoj su najjači atribut. Kada je riječ o ribama, za njih zaista vrijedi izreka da su oči ogledalo duše. Ribe gledaju kroz druge i imaju moć dubokog uvida u bit druge osobe. Ribe mogu logu lako osjetiti i preuzeti bol drugih ljudi.

Izvor: www.timesofindia.indiatimes.com

Možda te zanima... Indijanski horoskopski znakovi: koliko odgovaraju 'klasičnim' horoskopskim znakovima? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.