Psiha i seks Moje emocije 07. prosinca 2020.

Ljubavni horoskop za prosinac za sve znakove

Foto: Guliver/Shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U prosincu ćete proći kroz čitav niz emocija kada je ljubav u pitanju. Mjesec započinje s Venerom u Škorpionu, potaknuvši koketnu i seksi energiju. Petnaestog se Venera seli u Strijelca, zbog čega ćete željeti više zabave u svom ljubavnom životu.

Sunce 21. prelazi u Jarca unoseći dašak svježeg zraka i romantike u veze. Pun Mjesec na kraju prosinca donijet će potrebu za osjećajem sigurnosti i zaštite. Doznajte što vas još očekuje ovog mjeseca, prema Donni Page, profesionalnoj astrologinji koji svoje prognoze objavljuje na Women's Healthu.

Ovan

Očito znate puno toga o svom partneru, ali ovaj mjesec stvarno, stvarno želite znati sve o njemu. Sve je to zahvaljujući Veneri koja šalje vibracije zbog kojih se želite približiti i produbiti vaš odnos. Mladi mjesec 14. nadahnjuje vas da naučite malo više - u spavaćoj sobi i izvan nje. Postoje li neki novi potezi koje možete dodati na svoj repertoar sada je vrijeme. Zimski solsticij 21. čini vam se kao da započinjete potpuno novi ljubavni život, bez obzira jeste li slobodni ili ste u dugoj vezi.

Bik

Povoljan je trenutak da pogledate svoju vezu i provjerite jeste li zadovoljni s davanjem i uzimanjem. Jesu li odnosi jednaki u spavaćoj sobi? Mladi Mjesec 14. također će vas potaknuti na razmišljanje o raspodjeli financija. Pitat ćete se tko ovdje što plaća? Ako nema ravnoteže, vrijeme je za promjenu. Pun mjesec 29. mogao bi vas nagnati da zgrabite nekoga i pobjegnete s njim u spavaću sobu.

Blizanci

Mladi Mjesec 14. donijet će prilike za upoznavanje novih ljudi.  Najteži dio bit će odlučiti koga ćete pustiti bliže sebi. Oko 21. pobliže ćete pogledati svoje financije. Pun Mjesec 29. pobuđuje za vas ozbiljno senzualnu energiju. Planirajte to vrijeme provesti u krevetu.

Rak

Spremni za ozbiljnu romansu? Žudjet ćete provesti neko ozbiljno kvalitetno vrijeme s nekim posebnim pod uvjetom da mu, naravno, možete vjerovati. Kad se Sunce useli u Jarca 21., shvatit ćete da ne možete biti stalno sa svima. Odlučite na koga želite usmjeriti energiju. Pažnja, bit ćete spremni preseliti se izvan svoje zone udobnosti u spavaćoj sobi kad se Jupiter i Saturn presele u Vodenjaka. Oko 21. ćete žudjeti za novom dubinom bliskosti sa svojim partnerom. Hej, u redu je biti malo ranjiv. To će vas samo još više približiti.

Možda te zanima... Horoskop za prosinac za svih 12 znakova Psiha i seks

Lav

Znate što želite i kad to želite Lavovi i to je u redu. Kad se Venera preseli u sektor vaše karte doma, bit ćete spremni za akciju.   Mladi mjesec 14. u vaš ljubavni život ulijeva zaigranu, romantičnu energiju. Obavezno idite na spoj. Imat ćete eksploziju bez obzira što radili. Samci će imati  puno prilika za upoznavanje. Jupiter i Saturn su nasuprot vašem znaku prema kraju mjeseca, što signalizira novi početak u vašim partnerstvima. Jeste li u nečemu što vam odgovara? Nikad ne šteti pogledati još jednom.

Djevica

Venera vas ovaj mjesec tjera na ozbiljno duboke razgovore s partnerom. Kako vas dvoje vidite kuda stvari idu i kakvu budućnost želite graditi zajedno? U redu je što nemate sve odgovore. Kad se Sunce useli u Jarca 21., jednostavno ćete se osjećati jako, jako dobro u svom ljubavnom životu. Napokon, zabavljate se. Ako budete slobodni, upoznat ćete nekoga novog oko praznika. Ne bojte se nastaviti s tim, to bi moglo dovesti do nečega velikog. Pun Mjesec 29. donosi vam želju da budete u blizini ljudi s kojima se osjećate prisno. Na vama je da odgovorite uklapa li se vaš partner u tu sliku.

Vaga

Vrijeme je za brzu provjeru temperature u vašem ljubavnom životu, Vage. Ako ne dajete toliko koliko primate, posebno u spavaćoj sobi, vrijeme je da pojačate svoju igru. Venera je u vašoj kući komunikacije, zbog čega želite biti otvoreni sa svojim partnerom. U redu je, oni mogu podnijeti istinu. Potkraj mjeseca Jupiter i Saturn useljavaju se u vašu kuću ljubavnih odnosa, signalizirajući novi početak. Jupiter posebno pruža puno šansi za ljubav pa zaronite.

Škorpion

Oooh, Škorpioni! Ovaj mjesec Venera je u vašem znaku i radi za vas. Vaš partner iznenadit će vas malim poslasticama, poput omiljenog sladoleda ili čak novog donjeg rublja. Uživajte u tome,  zaslužili ste. Sunce se kreće u Jarca 21. u vašoj kući komunikacije, pa je dobro vrijeme za razmišljanje prije nego što progovorite. (Ponekad je to lakše reći nego učiniti, ali ...) Pun mjesec 29. žudjet ćete za dobrom vezom s nekim, bio to vaš trenutni partner ili netko novi.

Možda te zanima... Koji su horoskopski znakovi uredni, a koji žive u potpunom kaosu Psiha i seks

Strijelac

Ponekad trebate samo na trenutak zastati da biste vidjeli što se stvarno događa u vašem ljubavnom životu. Mladi mjesec 14. 12.  osvjetljava ono što je stvarno tamo. Moglo bi vam pomoći da shvatite da vam je odjednom važno nešto do čega vam nikada prije nije bilo stalo, poput zajedničkog useljenja, braka ili djece. Venera se seli u vaš znak 15. pobuđujući vašu koketnu energiju. Ako ste u paru, unijet će malo više pikantnosti u vaše dane. Pun Mjesec 29. je u vašoj intimnoj kući intuicije i senzualnosti pa je dobro vrijeme da budete ranjivi.

Jarac

Postoje neki mjeseci koji su  izvrsni za veze za neke znakove. I, srećom, prosinac će vam donijeti dobrobit u ljubavnom životu. Sve započinje s Venerom u dijelu vaše kuće prijateljstava, što je izvrsno vrijeme za druženje s partnerom. Najbolje ćete se provesti samo u druženju. I stvarno, to je jedna od najvećih pogodnosti biti u vezi. Samci će početkom mjeseca upoznati nekoga novog i zanimljivog. Pun Mjesec 29. je u vašoj partnerskoj kući, što će vam donijeti slatku energiju.

Vodenjak

Ako ste slobodni, sada je vrijeme da to promijenite. Imat ćete mnoštvo mogućnosti za odabir. Venera se useljava u vašu kuću prijateljstva 15., pomažući vam da stvorite (još intenzivniju) vezu sa svojim partnerom. Ako ste slobodni, ovo je stvarno sjajno vrijeme za susret s nekim novim. Potkraj mjeseca Jupiter će poslati priliku koju ste čekali, bilo da je riječ o novoj igrački ili šansi da napokon odglumite svoju najveću maštariju. Kraj mjeseca za vas se omata slatkom, romantičnom energijom.

Možda te zanima... Iznenadit će te tko je na vrhu liste najemotivnijih horoskopskih znakova Psiha i seks

 

Ribe

Venera se u prvoj polovici mjeseca druži s vašim sestrinskim vodenim znakom, Škorpionom i šalje neke vibracije duboke povezanosti. Dakle, zgrabite svog partnera i vodite duge razgovore. Naučit ćete više jedno o drugome nego što mislite. Ako ste slobodni, povezat ćete se s nekim tko vam otvori um. I, stvarno, to nikad nije loše. Oko 21. Jupiter i Saturn prelaze u sektor vaše karte o samospoznaji, shvaćajući gdje ste se u ljubavi spotakli u prošlosti. Jednom kad to shvatite, možete to popraviti. Pun Mjesec 29. je u vašoj kući ljubavnih veza i romantike, zato pripremite svijeće i donje rublje. Ne dopustiti da ovo propadne.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.