Psiha i seks 05. ožujka 2023.

Koji su horoskopski znakovi uredni, a koji žive u potpunom kaosu

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Gledanje u horoskop može vam pomoći da utvrdite čemu ste prirodno skloni, bilo da je to organizirano i strukturirano življenje ili življenje dan za danom, ne brinući se zbog nereda koji ćete ostaviti za sobom.

Kada prvi put upoznaš nekoga - njegov je dom čist, kupaonica je besprijekorna, a automobil miriše na novi! Tada počinjete izlaziti i stvari postaju ozbiljne. Sljedeće što se pitaš je, je li ti netko oteo dečka ili djevojku jer se sve to odjednom promijenilo. Sada tvoj partner ostavlja cipele po cijelom stanu i čini ti se da si jedina ti ta koja osigurava da dom bude koliko toliko uredan. Što možeš učiniti? Ima li nade?

Navike čišćenja, baš kao i neuredna ponašanja, nešto su što razvijamo od malih nogu, a najčešće će ostati dosljedne tijekom našeg odraslog života. Možda je to povezano s horoskopskim znakom osobe i položajem planeta u trenutku rođenja. Ako se okrenemo astrologiji, možemo naučiti mnogo o tome kako te navike utječu na način života nas i naših partnera, piše YourTango. 

Možda te zanima... Što si bila u prošlom životu prema horoskopskom znaku Psiha i seks

U nastavku su horoskopski znakovi rangirani od najneurednijih prema onim zaista urednima.

Vaga

Pokušava izbjeći čišćenje uvijek i svugdje. U djetinjstvu najčešće nisu stekli navike pospremanja i roditelji ih nikada nisu tjerali da budu uredni. Sada kao odrasle osobe, vage imaju još više problema s održavanjem čistoće. Hrpa odjeće po cijeloj kući i posuđe koje peru tek nakon što ostanu bez papirnatih tanjura su učestali prizori u domu Vage. Rijetko tko se može nositi s ovom razinom nereda.

Lav

Lav je veoma kreativan i domišljat. Ponekad postane toliko nadahnut da će preurediti namještaj u svojoj kući ili kupiti novu boju za zidove u jednom danu. Budući da su ambiciozni i volite dizajnirati, lavovima u kući uvijek vlada nered. No, nered im ni malo ne smeta – njihov je um već neuredno i zbrkano područje, stoga im neuredan dom ne predstavlja veliku stvar.

Strijelac

Veoma su aktivni i rijetko su kad kod kuće. No u tim rijetkim trenutcima kod kuće, čišćenje im je zadnje na umu. Šalice sa starom kavom zauzimaju polovicu njihovog kuhinjskog stola, a kutije za pizzu složene su u kutu spavaće sobe. Uvijek dolaze i odlaze, a dom je prostor za neobavezno druženje.

Ovan

Vole živjeti u neurednom domu i vrlo su lijeni da zapravo išta očistite. Njihova ideja dobrog čišćenja je gurnuti sav nered ispod kreveta ili u ormar, što im kasnije, naravno otežava da bilo što pronađu. Kad postane previše neuredno, radije angažiraju spremačicu umjesto da sami očiste dom.

Škorpion

Uživaju živjeti ugodnim životnim stilom bez stresa. Stoga nemaju problema s čišćenjem i čiste samo kada to zaista moraju. Njihov dom nije užasno neuredan, ali rijetko kad ujutro naprave krevet ili operu kuhinju odmah nakon završetka kuhanja.  Međutim, kada očekuju društvo, cijeli će dan provesti u čišćenju i uređivanju doma.

Vodenjak

Vole da njihov dom neprestano izgleda zanimljivo i živopisno. Uvijek kupuju novi namještaj i nova umjetnička djela. Ponekad ih kreativni instinkti sprječava da budu uredni, ali svejedno su veoma organizirani i vole da stvari budu na njihovom mjestu.

Horoskop_2 Možda te zanima... Horoskop otkriva kakav će ti biti ljubavni život u studenom Psiha i seks

Riba

Ribe su najsretniji od horoskopskih znakova. Osjećaju se najsigurnije u urednom okruženju. Zapravo nalaze zadovoljstvo u čišćenju i više vole da sve ima svoje mjesto i bude u potpunom redu. Ponekad čak i ponude pomoć prijateljima u čišćenju njihovih stanova.

Bik

Bikovi su izuzetno organizirani. Izluđuje ih nered i razbacane stvari. Sve radije rade sami i rijetko kad čekaju pomoć. Očekuju da će i njihovi prijatelji počistiti za sobom kada borave u njihovom stanu.

Rak

Važno im je da njihovoj obitelji uvijek bude ugodno. Ponose se izgledom svog doma, zbog čega svakog vikenda dubinski čiste kuću od vrha do dna. Vjeruju da nered dovodi do kaosa, zbog čega im je važno imati strukturu i rutinu u obitelji. Koliko god cijenili čistu kuću, to ih ne sprječava da u automobilu ostave nered (mali nered u osobnom prostoru ih ne smeta).

Jarac

Snažna radna etika jedna je od najvećih vrijednosti ovog znaka. Već u djetinjstvu su bili raspoređeni na više poslova i dužnosti oko kuće. Ne može proći niti jedan dan, a da Jarac ne napravi svoj krevet i očisti sobu. Vole sastavljati popise obveza i imati dnevnu rutinu.

Blizanci

Cijeli život su veoma uredni. Nije im strano i cijeli stan preurediti u samo jedan dan. Provode puno vremena brinući se o svom vrtu. Drugi bi ljudi mogli reći da su opsesivni kada je čistoća u pitanju, ali oni to doživljavaju samo kao dio svoje svakodnevice.

Djevica

Svijet vidite u neurednim i čistim nijansama. Dvaput dnevno čistite sobu i svakodnevno čistite sve uređaje u kući. Slaganje rublja za njih je zabavna aktivnost, a njihovi bliski prijatelji mogli bi reći da su pomalo opsjednuti urednošću. 

Možda te zanima... 4 najsebičnija horoskopska znaka Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.