Psiha i seks Moje emocije 15. studenoga 2020.

Što si bila u prošlom životu prema horoskopskom znaku

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mnogo ljudi vjeruje da sei rađaju nekoliko puta u različitim vremenima, a svako rođenje se razlikujemo od onog prethodnog. No, jesi li ikada razmišljala ili zamišljala kakav je tvoj život bio i tko si bila u prošlom životu?

Dobre vijesti su da prema astrologiji, trenutna osobnost i horoskopski znak pojedinca mogu točno otkriti kakav je tko bio u prethodnom životu. Stoga, pronađi svoj znak i provjeri o čemu se točno radilo.

  • Ovan: vaš je prošli život bio dominiran od strane Riba, a vjeruje se da su upravo pojedinci rođeni pod spomenutim sunčevim znakom rođeni vođe. Mogli biste biti netko tko je u prethodnom životu bio ratnik ili kralj.
  • Bik: u vašem je prošlom životu dominirao Ovan, što znači da nosite vatrenu energiju svog prošlog života i to je nešto što se može pretvoriti u kreativnu energiju danas. Pojedinci vašeg znaka navodno su sjajni timski igrači. Predviđa se da biste bili popularni košarkaš ili nogometaš.
  • Blizanci: vaša kreativna priroda dolazi iz vašeg prošloga života kojim dominira Bik. U svom posljednjem životu bili ste osoba koja je mogla biti dobro zapažena zbog svoje osebujne osobnosti, glumac ili pjevač. Ujedno, vaš partner u prošlom životu bio je također jakog karaktera zbog čega u ovom životu birate nešto drugačijeg partnera od sebe.
    Možda te zanima... Počinje razdoblje Lava: Donosimo horoskop za svih 12 znakova Psiha i seks
  • Rak: vaš strah i osjećaj izobličene stvarnosti često dolazi zbog prošloga života u kojem su dominirali Blizanci. Vjerojatno ste u prošlom životu bili netko tko je cijeli svoj život vodio brigu o drugima.
  • Lav: vašim prošlim životom dominirao je Rak i zbog toga vam je teško osjećati se ispunjeno, konstantno tragate za nečim. U prošlom životu ste, vrlo je vjerojatno, bili vođa. Oštar i jak, ali lijep te s puno partnera ili partnerica.
  • Djevica: vaš sadašnji život može se vrtjeti oko brige za druge zbog činjenice da je vašim prošlim životom dominirao Lav. Budući da je poznato da vaš znak posvećuje veliku pažnju sitnim detaljima života, u prošlom ste životu gotovo sigurno bili znanstvenik ili matematičar.
    Možda te zanima... Idealna vrsta kave za svaki horoskopski znak Psiha i seks
  • Vaga: vašim prošlim životom dominirale su Djevice, no iako one sve vole imati pod kontrolom, vama to u zadnje vrijeme baš i ne ide od ruke. U prošlom ste životu vjerojatno bili pjesnik ili pisac jer ste osoba koja voli izražavati svoje osjećaje, no ne na klasične načine.
  • Škorpion: U svom prošlom životu rođeni ste bili u znaku Vage te ste se često previše fokusirali sami na sebe. Zbog toga, vjerojatno je da ste bili odvjetnik ili sudac te da ste "dijelili" pravdu oko sebe.
  • Strijelac: vaši duboki korijeni povezani su s dozom određene eksplozivnosti koja je rezultat dominacije Škorpiona vašim prošlim životom. Prema astrološkim stručnjacima, vi ste u prošlom životu bili netko tko je bio u centru pozornosti, dok u sadašnjem životu izbjegavate biti to. 
    Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks
  • Jarac: vi ste osoba čijim životom upravlja priroda, a u prošlom životu vaš dominantni znak bio je Strijelac. Po zanimanju gotovo sigurno bili ste ekolog ili arheolog, a ljubav prema obje grane nastavila se i u sadašnjem životu.
  • Vodenjak: rođeni ste da vladate i imate vlastiti identitet. U vašem prethodnom životu vladao je Jarac koji je fokusiran na naporan rad, neovisan i na njega nitko ne može i neće utjecati. Zbog toga, astrološki stručnjaci smatraju da si u prošlom životu ti bila ili bio umjetnik koji je oborio sve rekorde.
  • Ribe: vašim prošlim životom dominirao je Vodenjak te vi imate snažan osjećaj za intuiciju što vas čini osobom koja bi mogla vidjeti u budućnost. Prema tome, u prošlom životu bili ste Nostradamus koji je predviđao mnogo toga što će se dogoditi u budućnosti.
    Možda te zanima... Koja vrsta psa je idealna za vas prema horoskopskom znaku Psiha i seks

Izvor: gostica.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.