Psiha i seks Moje emocije 05. studenoga 2023.

Koja vrsta psa je idealna za vas prema horoskopskom znaku

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Horoskopski znak često govori puno o čovjeku. Svidjelo vam se to ili ne, on ponekad može predvidjeti od omiljene boje, omiljene biljke pa sve to radne etike, a sada ćemo vidjeti što kaže kada su u pitanju pasmine pasa i koja od njih bi se najbolje slagala s vašim karakterom. Stoga, u nastavku saznajte koji je, prema zvijezdama, četveronožni prijatelj najbolji za vas.

Ovan

Znate da ste tvrdoglava osoba koja voli imati glavnu ulogu i pokretati avanture. Vama je potreban pas koji će vas držati u pokretu, zbog čega je njemački ovčar odličan izbor! Njemački ovčari su nevjerojatno energični i inteligentni. Vrlo su odani i zaštitnički se ponašaju prema svojim vlasnicima, isto kao što se i vi zaštitnički ponašate prema svojim voljenima. Njemački ovčar bit će odličan prijatelj za vas i potpora na svim vašim avanturama!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Affable Shepherd (@affable.shepherd)

Možda te zanima... Horoskop za travanj za svih 12 znakova Psiha i seks

Bik

Poznati ste po tome da uživate u elegantnijim aspektima koje život može ponuditi, kao i što ste odani i praktični u svom svakodnevnom životu. Shodno tome, Cavalier King Charles španijel pasmina je koja će se odlično slagati s vama i vašim načinom života. Oni su pravi kućni ljubimci i ne smeta im vrijeme provedeno u kući ili stanu, ako je ono provedeno kvalitetno - na igru i maženje. Iako mogu biti osjetljivi, oni su izuzetnu društveni psi i dobro se slažu s djecom i drugim ljudima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Christina & MJ, 🐶Gizmo & Mia🐶 (@mjandchristina)

Blizanci

Prijateljski ste raspoloženi, veseli, uzbuđeni i znatiželjni prema svijetu oko vas. Stoga ne čudi da je upravo velški korgi idealna vrsta psa za vas! Oni su obično manji psi koji vjeruju da su veći nego što jesu. Izuzetno su prijateljski nastrojeni i vole biti u centru pažnje. Kao jedna od popularnijih i najomiljenijih pasmina, nije im teško privući pažnju svih u sobi, a to će napraviti i tebi kada ih prvi put ugledaš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Arrieta the Corgi 🐶💙 (@arrieta.thecorgi)

Rak

Poznato je da su pomeranci zaštitnički nastrojeni, da zahtijevaju veliku količinu nježnosti i da većinu svog vremena provode u zatvorenom. Idealni su za vas, Rakovi, zar ne? Iako maleni, ovi psi imaju veliko srce. Oni će iskoristiti sve prilike koje im se nude samo da bi pokazali svojem vlasniku koliko ga vole. Nisu zahtjevni kada je u pitanju treniranje i relativno je jednostavno brinuti se o njima što ih čini idealnom pasminom za vas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ankh&Conan (@xxankhxx)

Lav

Veoma ste društveni i razigrani, a upravo je po tome poznata i pasmina jazavčara. Maleni, živahni, nestašne prirode ova pasmina puna je kvaliteta koje ćete vi, kao Lav, moći cijeniti. Iako imaju tendenciju privući pozornost svih u sobi, često se jazavčari okrenu i posvete samo jednoj osobi. Nevjerojatno su inteligentni i prilagodljivi i malo je stvari kojih se oni boje. Obično smatraju da ću veći nego što to zapravo jesu te ponašaju kao hrabri spasioci kada su sa svojim vlasnicima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maxxi the Daxxi (@maxxidaxxi)

Možda te zanima... Što radi svaki od horoskopskih znakova kada je sam kod kuće Psiha i seks

Djevica

Rezervirana si i smirena, isto kao i Chow Chow. Ova veoma inteligentna vrsta psa obično ne zahtijeva puno pažnje, već uživa u vremenu koje provodi sama sa sobom. Zbog toga, ponekad se na prvu ne slaže dobro s drugim pasminama, a mnogi ju smatraju i opasnom, no oni zapravo nisu agresivni po svojoj prirodi. Veoma su odani, kao što su i Djevice i upravo zato odlična su pasmina za vas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Thor (@thor.the.chowchow)

Vaga

Ljubazni ste i imate snažnu potrebu za održavanjem mira? To vas čini savršenim suputnikom u životu, ali i kada je u pitanju pasmina engleskog kratkodlakog hrta. Iako su u početku uzgajani s namjerom korištenja u lovu, ova je pasmina iznimno prijateljski nastrojena i atletski građena i raspoložena za sve vrste aktivnosti. No, nakon svake aktivnosti, mnogo vremena provode i uživajući u spavanju što je idealno kada su u pitanju Vage!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Django (@django_whippet)

Škorpion

Čvrsti ste, posvećeni zadatku i cilju koji ste naumili i nevjerojatno se zaštitnički ponašate prema onima koje volite. Zbog svega navedenoga, Pitbull odlična je pasmina za vas. Iako na prvi pogled hladan, Pit Bull pun je emocija koje sakriva iznad svoje krute površine. Ova pasmina poznata je i po svom dominantnom stavu, ali u konačnici sve što oni žele je udovoljiti vlasniku. Jednom kada se povežu s njim ta je ljubav neraskidiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @pitbull_skye

Možda te zanima... 10 pasmina mačaka koje očaravaju svojim izgledom Psiha i seks

Strijelac

Vi ste veoma znatiželjni, inteligentni i volite pustolovine te je zbog toga australski ovčar idealna pasmina za vas. Ova pasmina izuzetno je energična i zahtjeva puno aktivnosti kako biste ju izmorili, ali sjajan prijatelj kada su u pitanju putovanja i avanture. Oni će vas pratiti svuda, a njihovu odanosti posvećenost nećete brzo zaboraviti. Lako se prilagođavaju svim vrstama okruženja što znači da zajedničkim putovanjima neće biti kraja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bolero 🐶 (@_.bolero.theaustralian._)

Jarac

Vi ste marljivi, odani i inteligentni, tako da će se pasmina poput belgijskog ovčara odlično slagati s vama. Ovi psi imaju snažne zaštitničke instinkte i odlučni su kada je u pitanju čuvanje svoje voljene osobe od bilo kakvih prijetnji. Oni ponekad mogu biti zahtjevni za treniranje i zahtijevaju čvrstu i strpljivu ruku koja će ih usmjeriti u pravom smjeru, ali vi ste i više nego vješti u postupanju s tvrdoglavošću te ćete se odlično slagati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Wineberry Belgian Shepherds (@wineberrybelgians)

Vodenjak

Poznati ste po tome što ste jedinstveni, neovisni i inteligentni - osobine koje pasmina Basenji također u potpunosti utjelovljuje! Iako su u Africi izvorno uzgajani u svrhu lova, poznato je da su ovi psi prijateljski nastrojeni i puni energije, iako imaju snažnu, tvrdoglavu karakternu crtu. Baš kao i vi. Oni nisu zainteresirani i neće učiniti nešto samo zato što im je rečeno, što znači da će vam trebati malo strpljenja dok ih trenirate. Međutim, vidjet ćete poprilično puno sebe u ovoj pasmini, pa tko će im dati bolji dom nego upravo vi?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Olive (@holdtheolive)

Možda te zanima... Čudesno prijateljstvo: Pas svojoj slijepoj prijateljici donosi njene omiljene igračke Psiha i seks

Ribe

Poznati ste po svojoj osjetljivosti, dubokim emocijama i po zarazno dobrom raspoloženju, pa ne čudi što će upravo vas privući pasmina koker španijela. Ovi maleni psi obožavaju biti bliski sa svojim vlasnicima i grliti se s njima te oni neće oklijevati da vam pokažu koliko im je stalo do vas. Ova vrsta psa također zahtijeva veliku količinu strpljenja, no s obzirom na to koliko duboko brinete za svoje prijatelje i obitelj i koliko ste posvećeni stvarima koje volite, ova pasmina savršena je za vas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Red (@redtheredcocker)

Izvor: thesprucepets.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.