Psiha i seks Moje emocije 19. veljače 2023.

Što radi svaki od horoskopskih znakova kada je sam kod kuće

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Puno je stvari koje smatraš zabavnim i ugodnim, a u skladu su s vašom osobnošću, horoskopskim znakom i astrologijom. Zbog toga, svatko od nas ima određenu aktivnost u kojoj uživamo i volimo ju raditi sami, a ona je dio osobina horoskopskih znakova. Koja je to provjerite u nastavku!

Ovan

Ovnovi su gotovo uvijek usredotočeni i odlučni. Međutim, svako toliko, iza zatvorenih vrata i oni se žele opustiti, a to rade gledanjem reality TV emisija. Udoban kauč ili krevet, deka i omiljeno piće potrebni su Ovnovima kada se žele opustiti, a gledanje emisija u kojima se ljudi natječu ili u kojima se prati njihov život dodatno ih šalje u njihovo 'zen' mjesto.

Bik

Vrlo praktičan i pouzdan, Bik je osoba na koju uvijek možeš računati. Oni vole da se određene stvari rade po 'pravilima' i na vrijeme. No, uz sva ta pravila, čak je i Bikovima potreban ispušni ventil, a pronalaze ga u online shoppingu. Nove majice, hlače, cipele ili torbe samo su početak s tvojeg popisa omiljenih predmeta za kupovanje.

Možda te zanima... Provjeri kako se tvoj horoskopski znak ponaša za vrijeme karantene Psiha i seks

Blizanci

Iako se Blizanci veoma jasno i glasno ponose svojim ukusom vezanim uz glazbu, upravo je glazba koje se 'srame' ono što njih zabavlja kada se nađu sami unutar svoja četiri zida. Gotovo svatko ima određenu pjesmu koju sluša kada je sam doma i ne želi prijateljima priznati da mu se upravo ona dopada, ali Blizanci ne samo da imaju jednu pjesmu, već nekoliko njih ili više izvođača. Bilo da se radi o country glazbi, tamburašima ili narodnoj glazbi, svaki Blizanac potajno sluša nešto što drugima neće priznati.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Rak

Iako su ponekad pesimisti, Rakovi su obično veoma pouzdane i jake osobe. No, svako toliko oni vole sjesti i razmišljati o prošlosti, 'premotavati' događaje i slike u glavi. Upravo zato ne iznenađuje da kada su sami doma ili u svojoj sobi, Rakovi vole sjesti i u rukama držati svoju omiljenu plišanu igračku, pokriti se svojim omiljenim pokrivačem ili dekom iz djetinjstva ili ponovno promišljati o događaju koji im je ostao urezan u sjećanje. Bilo kako bilo, Rakovi to rade jer im upravo ta stvar ili sjećanje daje osjećaj udobnosti i sigurnosti.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj energiji, ali i po činjenici da oni vole biti u središtu pozornosti i u svemu najbolji, najljepši, najbolje odjeveni i slično. No, jednom kada odu doma u svoja četiri zida Lavovi najviše vole zavezati kosu u rep, skinuti otmjenu košulju i možda poderanu majicu i obične hlače. Za većinu je to možda normala, ali za Lavove je to pravi užitak, koji također kada ih pitaš rade li to, neće priznati.

Možda te zanima... horoskop Psiha i seks

Djevica

Djevice se uvijek trude biti najbolje. No, jednom kada su doma one razmišljaju samo o opuštanju. Kada su doma, Djevice će 'otpustiti svoje kočnice', uživat će u čaši vina ili pive, usput će upaliti neku emisiju reality TV emisiju, ali najviše će se radovati skidanju šminke i odlasku u krevet. Nakon prve čaše, nastavit će s drugom i trećom prije nego u konačnici dovrše cijelu bocu.

Vaga

Vage se uvijek trude činiti što treba, kako treba i kada treba. No, kada nitko ne gleda, one su pravi emotivci, a to se odnosi i na njihove prehrambene navike. Vage će kod kuće pokupiti sve što se nalazi u njihovom hladnjaku i krenuti jesti redom. Ako kupe namirnice za tjedan dana, Vage će u roku jednog ili dva dana pojesti to sve. Njihova tajna emocionalno je jedenje.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Škorpion

Svi znaju da su Škorpioni veoma strastveni i romantični. Oni vole grandiozne geste i romantičnu prozu. Stoga, nije ni čudno da kada su sami u svojoj sobi ili kući, sve što žele je - JOŠ romantike. Gledanje romantičnih filmova i čitanje romantičnih knjiga ono je što njih uveseljava, ali im i daje nove ideje za njihove vlastite romantične pothvate.

Možda te zanima... Osobine žene prema njenom horoskopskom znaku Psiha i seks

Strijelac

Iako nisu posebno dobri kada je u pitanju stvaranje planova, a ponekad su i impulzivni, Strijelci vole putovati. Upravo zato, kada su sami, poznati su po tome da vole kupovati nepotrebne stvari za putovanja, koja će u konačnici možda i otkazati. Stoga ne čudi da, kada dođeš kod svojeg prijatelja Strijelca, on posjeduje planinarsku opremu, razne termosice ili boce za vodu, pet različitih madraca na napuhavanje i ostalih stvari koje, iako korisne, ipak nije potrebno imati toliko.

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca veoma su odgovorne i vrlo su ozbiljne. Sve što one rade ima svoju funkciju i svrhu. Neprestano se pokušavaju poboljšati i ništa ne prepuštaju iskušenju, osim kada je riječ o slatkome. Stoga, zapamti to - Jarac voli slatke stvari. Čokolada, keksi, kolači, palačinke nije bitno, samo da je slatko. Kada je Jarac sam sve što on radi jest razmišlja o slatkom, nećka se oko toga treba li ostati jak ili pokleknuti, a zatim će odluka ipak pasti na onu jednu kockicu čokolade, koja će zatim postati red čokolade, a na kraju će ona cijela nestati.

Možda te zanima... Horoskopski znakovi i njihov odnos prema ljubavi i braku Psiha i seks

Vodenjak

Vodenjaci se bore i pokušavaju poboljšati svijet. Oni vole učiti, pomagati drugima i prenositi znanje. Žele pomoći u očuvanju okoliša i često se bore upravo za to. Međutim, često ono što pokazuju drugima, nije ista osoba kada je u pitanju život kod kuće. Unutar svoja četiri zida Vodenjaci ponekad znaju biti nervozni, ne vole kada im netko drugi 'narušava' planove, a najviše se opustiti vole uz dobar film ili seriju, samo da nije strašan!

Riba

Ribe, iako kreativne i umjetničke duše koje vole stvarati i kuhati, kada su same često posežu upravo za prethodno spremljenom, gotovom, ali i nezdravom hranom. U svoja četiri zida Ribe najviše vole sanjariti, ljenčariti i nazvati dostavu svojeg omiljenog restorana koja će im zatim poslati njihovo omiljeno jelo.

Izvor: yourtango.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.