Psiha i seks 18. srpnja 2020.

Idealna vrsta kave za svaki horoskopski znak

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za sve kavoljupce imamo zanimljive vijesti, provjeri koja bi bila tvoja narudžba za kavu u skladu s vlastitim horoskopskim znakom.

Ovan –  trostruki espresso s mlijekom

Ovnovi nemaju vremena čekati u redu u kafiću cijeli dan - ili čak deset minuta. Za tebe je važno što prije unijeti što više kofeina u s tijelo. Zato, nije ni slučajnost što upravo ovnovi vole trostruki espresso.

Bik – hladno prešana kava s ledom

Bik obožava da mu kava dođe u prekrasnoj šalici, jednako koliko obožava i njen hladan okus, a ovaj napitak bikovi piju čak i kada se vrati zima i hladno vrijeme.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Blizanci – espresso s mlijekom (obavezno zapjenjeno mlijeko)

Trendi blizanci vole naizgled običnu kavu, espresso, ali je važno mlijeko koje mora biti iznimno pjenušavo i po mogućnosti s pokojom porukom ili oblikom nacrtanim na njemu.

Rak – vruća čokolada

Rak, kojemu je na pameti većinom udobnost, ne vidi nužno kako mu u tome može pomoći adrenalin koji će kofein podignuti, te se zbog toga okreće nostalgičnom ukusu tople čokolade. Rak voli toplu čokoladu koja se radi na ispravan način - puno čokolade, šlag i čokoladne mrvice, jer, YOLO.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Lav – espresso s mlijekom

Lavovi obožavaju kombinaciju espressa i mlijeka, ali vole i umjetnost crtanja po kavama, jer ako lav može nešto objaviti na Instagramu, lav će to objaviti na Instagramu.

Djevica – DIY kava

Kome treba barista? Djevicama sigurno ne. Djevice se bave stvaranjem svoje kave, jer oni znaju kakvu vole najviše. Za djevice, ispijanje kave je jutarnji ritual kojeg nisu spremni odreći se, za njih je to meditativno iskustvo.

Vaga – crna kava, ali i kava s mlijekom

Tko može odlučiti? Između toliko opcija? Vaga sigurno ne! Vage vole mnoštvo opcija i sretne su kada naruče više pića i tako počaste svoje nepce raznolikim okusima.

Škorpion – espresso

Za škorpiona samo espresso. On ne treba mlijeko i pjenu, ne želi da mu itko crta po njegovoj kavi, želi samo taj očaravajući miris i okus kave. Škorpionu nije bitan izgled ni naziv, on želi da njegova kava bude tu sada i da kofein počne djelovati odmah.

Strijelac – cappuccino

Tebi se sviđa bilo što što te podsjeća na egzotična putovanja, a pritom je i lagano za napraviti. Cappuccino je u osnovi Italija u šalici za tebe i uz pomoć njega sanjarit ćeš o novoj avanturi.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Jarac – mocaccino (kava s mlijekom s okusom čokolade)

Jarčevi vole svoje deserte. Upravo zato, biraju mocaccino. On im daje sve, kava je, no posjeduje i nostalgičan miris kakaa i s blagim okusom čokolade podsjeća ih na vruću čokoladu. Za njih je ovo tekući desert.

Vodenjak – zlatno mlijeko s kurkumom

Sa svojim unikatnim mirisom i okusom, ova kava vodenjacima donosi spoj raznih mirisa i začina, a samo naručivanje i izgovaranje imena dokaz je da su u trendu s trenutnim popularnim pićima.

Ribe – biljni čaj

Osjetljive ribe ne vole osjećaj koji im kofein daje i zato ih više privlače biljni čajevi. Oni, osim što fino miriše i pridonose boljem raspoloženju, mogu pomoći i prilikom određenog zdravstvenoga stanja i izliječiti tegobe koje muče ribe.

Možda te zanima... Horoskop strasti: Kako muškarac voli prema svom astrološkom znaku? Psiha i seks
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      Ivona808

      NE NASJEDAJTE!! Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Akdorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) PREVARA, NE NASJEDAJTE , KRIMINALCI I LOPOVI - PREVARATNTI

    • Default avatar -
      Ivona808

      Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Akdorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) PREVARA, NE NASJEDAJTE , KRIMINALCI I LOPOVI - PREVARATNTI

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.