Psiha i seks Moje emocije 05. kolovoza 2020.

Horoskop strasti: Kako muškarac voli prema svom astrološkom znaku?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bilo da si neko vrijeme u vezi ili si upoznala nekog tko ti se sviđa, a želiš znati kako on pokazuje svoju ljubav, što znače njegove tekstualne poruke, mi smo pronašli rješenje za tebe.

Ne znamo u kojoj ste fazi odnosa, ali trebaš saznati kad je njegov rođendan jer će ti to olakšati dosta posla. Power of Positivity otkriva da ti njegov horoskopski znak može pomoći otkriti kakav je tvoj muškarac kad je zaljubljen. 

Ovan (21. ožujka - 19. travnja) 

Muškarac Ovan ne ostavlja mjesta sumnji ako je zaljubljen u tebe. Kao prvi znak zodijaka, on je čovjek od akcije i odanosti ako ispuniš njegove specifične kriterije, no u tome leži i problem. On ima prilično idealistička očekivanja od žene s kojom će provesti ostatak života. Možda ćeš biti prolazna zabava ako te nije odabrao za životnu partnericu, ali ako je, možeš očekivati romantiku i dugoročno partnerstvo. Voli svoju slobodu i zna što želi. Ako si to ti, onda se pripremi na komplimente i naklonost. On će ponosno pokazati svoju ljubav prema tebi cijelom svijetu!

Bik (20. travnja - 20. svibnja) 

Tražiš muškarac koji je odan i želi obitelj? Bik je tvoj tip! Muškarac Bik voli hedonističke stvari u životu: dobru hranu, piće i glazbu. S tim osobinama, on također nastoji ostati u svojoj zoni udobnosti osim ako nije gurnut za nečim (ili nekim). On je čovjek koji te želi loviti. U njegovom umu, ako si dovoljno važna i posebna da ga izbiješ iz rutine, onda si ona prava. Jednom kad te ulovi, budi spremna na malo ljubomore. On je sklon svojoj posesivnoj strani, ako to možeš izdržati, on je iznimno odan i predan suprug koji će te obasipati darovima, izletima, prednošću i sigurnošću. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja) 

Jedan od mislilaca i intelektualaca u zodijaku kojeg je teško prikovati. Sklon je ćudljivom raspoloženju, nikad nije siguran želi li ostati ili otići. Društven je, voli koketirati i pričati viceve, on je muškarac koji će te nasmijati. On je muškarac koji će ti pokazati svoju ljubav preko odnosa s obitelji. Je li te hvalio pred majkom i poveo te na obiteljska događanja? Onda je zaljubljen u tebe. Jednom kad mu bude ugodna dinamika odnosa, on će biti predan. 

Rak (21. lipnja - 22. srpnja) 

On je nježan, siguran i pun ljubav, sklon je biti emocionalan i suosjećajan. Ponekad, međutim, možda ćeš morati malo pričekati kako bi saznala što sve njegove emocije drže. Muškarac Rak ima tendenciju zaštitnički se ponašati prema svojim osjećajima i skrivati ih. Kad se zaljubi, on je među najromantičnijim muškarcima. Gledat će romantične filmove s tobom, voditi te na spojeve, u šetnju ili ležati pod zvijezdama. Njegov cilj je držati te u naručju i to će i učiniti, a slab je na moćne žene. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza) 

"Kralj zodijaka" je san svake moderne žene koji voli uživati u životu. On želi romantiku u svom odnosu, daj mu svoju pozornost komplimentima i pažnjom i vratit će ti trostruko kroz darove i romantične geste. Voli dijeliti pažnju s tobom, želi da budete "par godine" i učinit će sve što je u njegovoj moći da se to dogodi. 

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna) 

Muškarac Djevica je malo složeniji, obično je miran, ozbiljan i analitičan. Ovaj znak želi sve informacije i detalje kako bi ih mogao analizirati prije čvrstog zaključka. Njegove najbolje osobine su njegova iskrenost, učinkovitost, podrška i briga. Možda ćeš morati malo čitati između redaka kad je riječ o njegovim osjećajima. On radije pokazuje svoje emocije nego što govori o njima. Međutim, u početku će ti reći da te voli i on nije tipičan "igrač". 

Vaga (23. rujna - 22. listopada) 

"Ispuni me, uravnoteži me", mantra je muškarca Vage. On traži neovisnu ženu koja ne ovisi o njemu, a ipak želi da uravnoteži njegove nedostatke ili osobine. U ovom slučaju, suprotnost ga može privući. Voli koketirati, šarmirati i biti romantičan. Dok ne bude 100% siguran, vaša veza će možda biti vožnja toboganom. Ako te voli, to će ti i pokazivati, voli se zabavljati i nježno zadirkivati. Njegovo zadirkivanje je jedan od načina na koji pokazuje da te voli pa se pobrini da to shvatiš kao šalu. 

via GIPHY

Škorpion (23. listopada - 21. studenog) 

"Zeus zodijak", izuzetno seksualni alfa mužjak koji traži srodnu dušu i neće se zadovoljiti s manje u traženju partnerice. On traži ženu koja je jednako snažna kao i on sam, ali i njegova srodna duša. Cijenit će tvoju neovisnost, karijeru ili bilo koju od tvojih feminističkih želja, on će te potpuno podržati da budeš svoja. Njegova partnerica ga mora natjerati da se osjeća i izgleda kao bog. Ako to možeš inspirirati u njemu, on će te tretirati na isti način. On pokazuje ljubav kroz seks te je vrlo ljubomoran i zaštitnički nastrojen partner. 

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca) 

Krajnji avanturist koji će morati iskusiti sve što mu život može ponuditi prije nego što se konačno odluči skrastiti, on nije samo čovjek od putovanja i avanture nego i onaj koji traži znanje. Kad se napokon iscrpi i počne se osjećati usamljeno, onda će tražiti partnericu. Odjednom će početi njegova žudnja za pronalaskom partnerice, a taj će odnos postati njegova sljedeća avantura istog intenziteta kao i njegova putovanja. On će voljeti koristiti svoje brojno iskustvo kako bi pomogao njegovati taj odnos

Strijelac je pun mudrosti, velikodušnosti i suosjećanja. Najbolje je da mu dopustiš slobodu, on neće tolerirati kontroliranje, poštujte jedno drugo kao pojedince sa svojim interesima i željama i on će biti sretan. Ako nisi sigurna voli li te, onda ga samo pitaj, odgovorit će ti iskreno. Ovaj znak zodijaka ima tendenciju pokazati svoju romantičnu i brižnu stranu kad je zaljubljen. 

via GIPHY

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja) 

Muškarac Jarac je zacrtao svoj život i ono što želi postići, njegova visoka inteligencija, samokontrola i analitičke sposobnosti daju mu sposobnost vođe. On će se smiriti tek kad stekne ono što si je zacrtao, to svjedoči ozbiljnosti koju postavlja u odnose i obitelj. Uz svoju sklonost dominaciji, može zahtijevati od tebe da si sposobna postaviti granice kako mu ne bi dopustila potpuno dominaciju. Moraš biti sposobna hraniti njegov ego i podvrgnuti se kontroli u nekim, ali ne u svim područjima vašeg života. 

On ima poteškoća izraziti svoje emocije, može imati osjećaje prema tebi i pretpostaviti da ti to znaš. Neće dugo ostati u vezi ako se ne može u potpunosti obvezati, a gravitira prema ženama koje su mu predstavljene iz kruga prijatelja, obitelji ili mjesta na kojem mu je ugodno. 

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače) 

Ovaj introvertni znak će podijeliti svoje emocije s tobom samo ako on ima jake osjećaje prema tebi. On želi snažnu romantičnu i seksualnu vezu, u početku zbog introvertiranosti može biti nezgodan, povučen i neodlučan da se podčini. Teško mu je razvrstati svoje emocije, ali nakon što je odabrao tebe, prepustit će se odnosu. Ponekad je pretjerano osjetljiv.

Mora osjetiti da ispunjava svrhu u vašem odnosu i da mu potpuno vjeruješ. Kad se konačno odluči smiriti, postaje vrlo nježna osoba, vrlo je intuitivan i shvatit će što te tjera i kako te učiniti najsretnijom, a da mu to nužno ne kažeš. 

Možda te zanima... Horoskop nam pokazuje da počinje vladavina raka, evo što to znači za tvoj znak! Psiha i seks

Ribe (19. veljače - 20. ožujka) 

Ovaj ćudljivi znak zodijaka može učiniti da osjećaš kao da se natječete tko će se više povući. U početku će te pokušati osvojiti kroz kreativne romantične geste, ali istovremeno će se ponašati neuobičajeno. On ne voli kad žena preuzme kontrolu na početku. Ako si previše prionula ili igraš igrice, on će se ohladiti. Najbolji način da zadržiš njegovu pažnju je da imaš vlastiti život i ako je zainteresiran, doći će k tebi. 

Jednom kad odluči da si ti odabranica njegovog srca, obasipat će te darovima, cvijećem i romantičnim izlascima. Važno je da se osjeća sigurno u vezi kao i sa samim sobom i dobit ćeš ljubav o kakvoj sanjaš. 

Horoskop Možda te zanima... Otkrivamo kako horoskopski znakovi podnose ljeto i vrućinu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.