Psiha i seks Moje emocije 15. ožujka 2021.

Horoskop za sve znakove od 15. do 21. ožujka

Horoskop i brak
Foto: shutterstock Doznajte što vam donosi Jupiter planet blagostanja i napretka, a ako znate gdje vam se nalazi podznak dobro je pročitati i značenje znaka u kojem vam se on nalazi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj tjedan dolazi poput janjeta i odlazi poput lava ili ulazi poput ribe, a odlazi poput ovna. Sve započinje kad Merkur (planet komunikacije) u ponedjeljak uđe u Ribe, čineći komunikaciju emocionalno izražajnom, nježnom i maštovitom. Važno je da sljedeća dva tjedna vjerujemo svojoj intuiciji ili unutarnjoj "logici". Osjetite svoje osjećaje!

U subotu 20. ožujka u 10:38 je proljetna ravnodnevnica i astrološka Nova godina. Ako ste zabrljali u vezi s prethodnim novogodišnjim odlukama, možete početi ispočetka! Sunce ulazi u Ovna, donosi entuzijazam, strast i želju za osvajanjem. Posljednji, tjedan završava vatrenom notom kad Venera (planet ljubavi) u nedjelju uđe u Ovna. Sljedeća četiri tjedna ljubavna i financijska pitanja postat će intenzivnija i strasnija te pomalo impulzivna, piše astrology.com.

Ovan

Početak je astrološke Nove godine, a sada je vaša sezona, Ovnovi! Kako Merkur ulazi u Ribe, bit ćete manje skloni govoriti svoju istinu. Samo budite pametni sa svojim potezima i usredotočite se na dijeljenje samo onoga što je potrebno. Venera ovog tjedna ulazi u vaš znak, što bi moglo potaknuti romantiku!

Bik

Početak tjedna bit će vam najdruštveniji. Sunce će se useliti u vaše zone privatnosti, gdje će se zadržati sljedeća četiri tjedna. Tjedan će također završiti kada se Venera useli u Ovna, što će vas učiniti puno spontanijim u ljubavi nego što ste nekada mislili.

Blizanci

Dragi Blizanci, ovaj ste se tjedan osjećali pretjerano "sanjarski", zar ne? Sve je to zahvaljujući Merkuru u Ribama. Sada je najbolje osigurati da se ne držite nerealnih očekivanja. Venera ulazi u vašu zonu prijateljstva ovog vikenda, dajući vam poticaj u društvenom životu. 

Možda te zanima... Koji horoskopski znak će u ožujku imati najviše sreće u ljubavi, ali i seksu? Psiha i seks

Rak

Merkur je ovog tjedna u vašim filozovskim zonoma dragi Rakovi. Zbog toga biste mogli početi fantazirati svijet snova (ili osobu iz snova) koji ne postoji. Nije dovoljno samo sanjati. Morate dobiti i potvrdu da će se to dogoditi.

Lav

Merkur ulazi u Ribe čime se aktivira vaša zona intimnosti. Je li vrijeme ili prekinuti ili napredovati u vezi? Ako stvari ne idu kako treba razmislite. Trenutno su vaše riječi slatke i nježne poput meda. Tijekom vikenda moći ćete se brzo ponovno povezati, zahvaljujući Veneri koja se uselila u znak Ovna.

Djevica

Merkur se seli u vašu partnersku zonu, Djevice. Pojačajte romantiku i ne bojte se osjećaja. Tijekom vikenda sunce ulazi u Ovna - pokrećući nekoliko tjedana neustrašive, osobne transformacije. To je prilika da se oslobodite bijesa ili nezadovoljstva.

Možda te zanima... Za koga astrologija može biti opasna i izazvati čak i ovisnost Psiha i seks

Vaga

Ljubav dobiva poticaj kad se Venera preseli u strastveniju zonu vašeg grafikona. produbite već jedanput odnos s nekim Vage! To vas može samo zagrijati. Također ovog tjedna, Merkur se seli u Ribe u vašoj zoni rutine. Venera se useljava u Ovna, potičući vas da preuzmete vodstvo na više načina.

Škorpion

Biti Škorpion znači da lako možete pokrenuti maštu. Kanalizirajte sve što je pozitivno prema van, a negativno obrišite. Sunce ulazi u vaše područje rutine, što vam pomaže stvoriti zdrave granice i navike. Tijekom vikenda Venera se seli u zonu koja vam pomaže da se poboljšate.

Strijelac

Drama se događa u vašoj obitelji dok Merkur ulazi u Ribe u ponedjeljak. Ovaj planet stvara napetost oko načina na koji svi komunicirate, izgovarate svoje rečenice i međusobno komunicirate. Kako se Sunce kreće u vašu zonu užitka, Strijelci, vrijeme je da se malo zabavite!

Jarac

U ponedjeljak, Merkur se seli u vašu komunikacijsku zonu. To znači da ćete imati dar govora što će primijetit ljudi oko vas. Sunce se kreće u vašu zonu doma što će vas ponukati da se zapitate koja je vaša uloga kod kuće i kako možete više sudjelovati u svakodnevnom životu.

Možda te zanima... Koja vrsta psa je idealna za vas prema horoskopskom znaku Psiha i seks

Vodenjak

Komunikacija će postati malo lakša, sad kad se Venera useljava u ovaj dio vašeg grafikona. Ne bojte se reći drugima što želite i trebate. Ali, budi oprezni s riječima, Vodenjaci. Ovan čak i najpragmatičnije govornike može učiniti previše odvažnima.

Riba

Dok Sunce napušta vaš znak, Merkur ulazi u njega. Možda ćete dobiti malo sreće oko nekih prilika ili ćete ostaviti dobar prvi dojam, bez da se puno trudite. U subotu se Venera seli u vaš sektor vrijednosti i novca. Mogli biste dobiti izdašnu i iznenađujuću svotu!

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.