Psiha i seks Moje emocije 05. siječnja 2021.

Horoskop za siječanj 2021. za svih 12 znakova

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tijekom prvog mjeseca nove 2021. godine, jednostavno pusti svoje unutarnje dijete da podivlja, oslobodi se ograničenja koja ti nameću drugi. Izrazi svoje talente i postani najbolja verzija sebe.

Napokon je stigla 2021. godina koju smo svi tako dugo iščekivali, a što nam donosi siječanj saznaj u nastavku. Pozicioniranje planeta u siječnju 2021. pomoći će nam da usvojimo novi stav prema romantičnim vezama i djeci, pronađemo nove načine da se izrazimo u ljubavi, razumijemo i osvijestimo neke talente povezane s umjetnošću i kreativnošću i pronađemo nove hobije.

Kada se Merkur 8. preseli u Vodenjaka, preplavit će nas gomila ideja koje bi nas mogle uzdrmati. Mladi mjesec u Jarcu 13. nadahnjuje te da razmišljaš o onome po čemu želiš biti poznata u životu. A, kad započne razdoblje Vodenjaka 19., bit ćeš potpuno otpuštena i spremna za najbolju godinu u svom životu.

Ipak, treba napomenuti da Merkur 30. studenog postaje retrogradan. Evo što još očekuje tvoj horoskopski znak ovog mjeseca, prema Donni Page, profesionalnoj astrologinji s diplomom savjetničke psihologije koja piše za Womenshealthmag.


OVAN (21. OŽUJKA - 19. TRAVNJA)

Dragni ovne, zapitaj se jesi li tamo gdje si mislio da ćeš biti u ovom trenutku ili ipak malo zaostaješ? Počet ćeš razmišljati o tome da pomiješaš stvari, ali nemoj uskakati u nešto nepromišljeno, samo da napraviš novu strku. Mars je u dijelu tvog grafikona o fokusiranju na sebe, pa razmisli... što ti uistinu treba da bi postala apsolutno najbolja verzija sebe? Tijekom siječnja, koncentrirat ćeš se na stvaranje boljih financija, bez obzira znači li to traženje povišice ili pokretanje novih planova o kojima razmišljaš godinama. U svakom slučaju, budi strpljiva.

 

Možda te zanima... Indijanski horoskopski znakovi: koliko odgovaraju 'klasičnim' horoskopskim znakovima? Psiha i seks


BIK (20. TRAVNJA - 20. SVIBNJA)

Ovo bi razdoblje siječnja, trebalo biti lagano i ležerno za bikove. Ali to ne znači da se ništa zanimljivo neće zbivati. Mars, planet akcije, 6. kreće u tvoj znak, a on zaista može zapaliti vatru u tvom profesionalnom životu. Počet ćeš dolaziti na posao rano i volontirati na većim projektima, upravo zbog Marsovog utjecaja. Trinaestog se mladi mjesec u Jarcu događa u dijelu tvoje karte povezane sa znanjem i načinima na koje gledaš na svijet. Kasnije, 28., razmislit ćeš o svojoj ravnoteži između poslovnog i privatnog života.
 
BLIZANAC (21. SVIBNJA - 20. LIPNJA)

Siječanj će početi uobičajeno, ali očekuj da ćeš se osjećati nadahnuto za završavanje projekata do 8. u mjesecu. Dat ćeš sve od sebe da se pojaviš i pokažeš na poslu u najboljem izdanju. Mladi mjesec 13. učinit će te pomalo pedantnom u praćenju računa koji dolaze. Ipak ne želiš da te uhvate nespremnu. Živa se krajem mjeseca retrogradno vraća u sektor tvoje karte o znanju i informacijama, što te odjednom čini pravim stručnjakom u tvome krugu ljudi. Dijelit ćeš korisne savjete svojim prijateljima.
 
RAK (21. LIPNJA - 22. SRPNJA)

Mars se seli u tvoju kuću prijateljstva, potičući te da se okružiš ljudima koji podržavaju tvoje snove. Ima li nekih neprilika u tvom krugu?  Mladi mjesec 13. gurnut će te na krstarenje LinkedIn-om u potrazi za novom inspiracijom. Ako netko drugi ima bolju ponudu za tvoju karijeru, nema razloga da ju ne prihvatiš. Pun mjesec 28. podsjeća te na tvoju istinsku vrijednost. Dakle, postani svjesna svojih vrlina i ne dopusti da te drugi ponize.
 
LAV (23. srpnja - 22. kolovoza)

Siječanj ti donosi tri velike stvari u vezi posla, zdravlja i prijateljstva.. Bit ćeš usredotočena na brigu o svom tijelu - možda je vrijeme da stvarno isprobaš onu aplikaciju za vježbanje koju si preuzela još u ožujku? Istodobno ćeš se zapitati provodiš li svoje slobodno vrijeme s pravim ljudima. Možda je vrijeme da iz svog života makneš"prijatelje" koji ti ne pružaju potporu. Kad se Mars preseli u područje tvoje karte vezane uz karijeru, počet ćeš razmišljati o novim izazovima u karijeri. Samo nemoj žuriti s bilo kakvim velikim potezima - budi strpljiva kako bi stigla na željeno mjesto.  Tijekom siječnja izgledat ćeš i osjećat ćeš se nevjerojatno, ovo je tvoje vrijeme.
DJEVICA (23. KOLOVOZA - 22. RUJNA)

Vrijeme je da se pokreneš,  jesi li spremna? Prvo, Merkur 8. te potiče da naučiš više. Možda je vrijeme da pročitaš one klasike koji su ti nedostajali u srednjoj školi. Zapamti, znanje je snaga. Ovog mjeseca nekoliko se planeta druži u tvojoj kući posla i šalje sve vrste novih misli i ideja o tvojoj karijeri. Ako samo malo drugačije pristupiš projektu kojeg si se cijelo vrijeme plašila, vrlo vjerojatno ćeš ga konačno i ostvariti. Istodobno ćeš početi razmišljati o tome kako možeš još malo uživati ​​u svom poslovnom životu. A, ako se to čini nemogućim, možda je vrijeme da potražiš nešto novo.
 
VAGA (23. RUJNA - 22. LISTOPADA)

U posljednje vrijeme mnogo više vremena provodiš u kući. U Siječnju ćeš shvatiti da vrijeme koje provodiš kod kuće može biti jednako zabavno i kreativno kao i ono izvan topline doma. Mladi mjesec 13. nadahnut će te da se odlučiš za ono što ti istinski odgovara, bilo da si uzimaš vrijeme za sebe u toploj kupki s čašom vina ili samo čitaš omiljenu knjigu u krevetu. Puni mjesec 28. u tvojoj je kući prijateljstva, pa se pripremi za kvalitetan izlazak i druženje sa svojom najboljom prijateljicom, čak i ako se izlazak zbiva preko FaceTimea.
 

Možda te zanima... Susret Jupitera i Saturna nakon 800 godina 21. prosinca donosi nam bolja vremena Psiha i seks


ŠKORPION (23. LISTOPADA - 21. STUDENOGA)

Dobra komunikacija presudna je u gotovo svim područjima tvog života, Škorpione, a to će biti izrazito očito oko 13-og siječnja. Sve što ti treba je osoba koja će ti jasno reći što se očekuje od tebe, na poslu i u životu. Je li to zaista tako teško? Sunce 19. prelazi u dio tvoje karate vezane uz kuću i obitelj. Zapitat ćeš se sviđa li ti se još uvijek mjesto gdje živiš. (Možda je vrijeme za promjenu ...) Pun mjesec 28. potaknut će neka pitanja o tome kako želiš da te ljudi percipiraju. Jesi li samo zvijezda vlastitog filma ili bi mogla malo jače svijetliti?
 
STRIJELAC (22. STUDENOGA - 21. PROSINCA)

Siječanj započinje i treba ti vremena za odmor od svega. To se događa zahvaljujući tome što je Mars boravio u dijelu tvog grafikona o polaganom i mirnom kretanju. Vratit ćeš (polako) svoju poslovnu rutinu, stvarajući sebi dan koji maksimizira produktivnost, a ujedno minimizira prazan hod. Isprobat ćeš i novi plan prehrane - naravno, nakon što ga temeljito istražiš. Sunce 19. na poslu pokreće promjene vezane uz premještanja na novi položaj na poslu.
 
JARAC (22. PROSINCA - 19. SIJEČNJA)

Sretan rođendan, Jarče! Venera se 8. seli u tvoj znak, šaljući sve slatke i pozitivne vibracije. Odjednom će ti se dogoditi sjajne stvari u ljubavi i prijateljstvu. Slijedi svoje snove, možeš biti dio većih i boljih stvari. Sunce se 19. useljava u tvoju drugu kuću financija i vrijednosti, potičući te da progovoriš o svojoj vrijednosti.
 
VODENJAK (20. SIJEČNJA - 18. VELJAČE)

Da, život je u posljednje vrijeme stvarno užurban, ali Venera je ovdje s porukom: Ne zaboravi na svoje prijatelje. Odvoji malo vremena za jedan-na-jedan sastanak sa svojom prijateljicom, to ti je zaista potrebno. Mladi mjesec 13. želi da odvojiš vrijeme i razmisliš u kojem smjeru želiš profesionalno ići. Ideš li u dobrom smjeru? Nećeš morati dugo čekati. Sunce će ti 19. pružiti solidan uvid u ono što je dobro za tebe u karijeri, a i u ostatku tvog života. Uzmi sve dobro što ti život nosi!
 
RIBE (19. VELJAČE - 20. OŽUJKA)

Započet ćeš siječanj želeći dodati još malo inovativnosti u svoj život.  Ta želja će biti posebno snažna oko 6., kada te Mars tjera da izađeš iz zone komfora i kreneš u šetnju, barem po kvartu. (Osjećat će se dobro, obećajem!) U međuvremenu, Venera se druži u tvojoj kući prijateljstva, potičući te da se povežeš sa svojim prijateljima. Svakako, osobni sastanci možda će biti malo teški ovih dana, ali nema razloga da ne započneš druženja barem u virtualnom svijetu. Počet ćeš slušati neke nove glasine o svojim suradnicima. Samo ih ignoriraj, nemaš vremena sudjelovati u takvim stvarima. Vodi brigu o sebi i svojem životu, ostani smirena i fokusirana!

Možda te zanima... Što svakom od 12 horoskopskih znakova donosi Nova 2021.? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.