Psiha i seks 01. siječnja 2021.

Što svakom od 12 horoskopskih znakova donosi Nova 2021.?

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Godina 2020. godina je u najmanju ruku bila kaotična. Svi smo spremni za novu i bolju 2021. godinu. Što možemo očekivati otkriva horoskop.

U 2021. godini Saturn provodi cijelu godinu u znaku Vodenjaka, dok Jupiter svoje vrijeme dijeli između znakova Vodenjaka i Riba. Uran i Pluton nastavljaju svoje promjene zemaljskih znakova Bika i Jarca. Pomrčine 2021. godine su uglavnom u znakovima Blizanca i Strijelca, ali jedna pomrčina pred kraj 2021. godine događa se i u Biku. Planetarni utjecaji za 2021. godinu ističu financije, naporan rad i gomilanje luksuznih predmeta. Planeti Saturn i Jupiter pomoći će dolasku inovativnih ideja koje će se sukobiti s tradicionalnim idejama. Jupiter će vam pomoći da razvijete osjećaj ravnoteže kako biste se uspješnije prilagodili novim događajima i situacijama.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks


Ovan 
Financijske situacije će kontrolirati vaš život tijekom 2021. godine, a vi biste trebali biti spremni na nekoliko iznenađenja kada je riječ o financijama. Važno je da dobro upravljate svojim troškovima i živite u okviru svojih prihoda. U suprotnom ćete napraviti nered u svom životu. Ako želite proširiti svoj krug socijalnih kontakata, 2021. godina će vam pružiti obilje prilika zbog pozitivnog utjecaja različitih planeta. Slobodni Ovnovi moći će stupiti u vezu koja obećava. Oživjet ćete stare veze i to će vam pomoći u financijama. Zdravlje možete poboljšati redovitim vježbanjem.

Bik 
Godina 2021. bit će puna drame i uzbuđenja zbog okupljanja nekoliko planeta u vašem znaku. Bit će mnogo sukoba, ali oni će se brzo rješavati. Možete izgraditi skladan odnos sa supružnikom i ukloniti sve nesuglasice. Život s vašim partnerom bit će ispunjen i skladan te može doći do trudnoće. Isprobavanjem novih i inovativnih ideja ove ćete godine postići uspjeh u svom životu. Kontakt s pravim ljudima bit će ključan za poboljšanje vaših financija. Zdravlje možete poboljšati prepuštajući se onovom hobiju.

Blizanci 
Blizanci mogu postići svoj cilj ove godine diplomatskim odnosima s ljudima. Ako uđete u sukob s ljudima, ući ćete u nepotrebne probleme. U svojim odnosima morate biti iskreni. Jupiter će vam pomoći u uspjehu u vašim projektima, dok će vas Saturn držati prizemljenim. Ove će godine vaše veze imati podršku Marsa i Venere. Svi vaši problemi u vezi bit će riješeni. Jupiter i Saturn pomoći će vam u vizualizaciji novih projekata. Ali, uspjeh će biti osiguran samo ako imate konkretan plan djelovanja. Zdravlje će biti izazovno na samom početku 2021. godine. Međutim, utjecaj Marsa pomoći će vam da zadržite zdravlje prisiljavajući vas na vježbanje.

Rak
Godinu 2021. provest ćete u druženjima s novim ljudima i uspostavljanju novih kontakata. To će vam pomoći da izgradite svoju budućnost nakon donošenja važnih odluka uz pomoć novih prijatelja. U tom ćete procesu steći vrlo bliske prijatelje i prijateljstvo će trajati cijeli život. Utjecaj Jupitera vidjet će se u vašim ambicijama i uspjehu u životu. Mars i Venera učinit će vas romantičnim i senzualnim u ljubavnim vezama tijekom godine. Mars će se pobrinuti za vaše zdravlje i vitalnost. Morate biti marljivi i odlučni.

Lav
Profesionalna pitanja bit će u prvom planu vaše osobnosti tijekom 2021. godine. Imat ćete podršku nadređenih u karijeri. Možete se veseliti unapređenjima na radnom mjestu, kao i porastu plaće. Planetarni aspekti šalju oprečne signale u vezi s vašom budućnošću tijekom godine. Ljubavni život bit će pun pomiješanih emocija. Morate biti oprezni u svojim socijalnim interakcijama. I nikako ne biste trebali pretjerivati u odgovorima na sukobe. Mars će vam pomoći da ostanete u dobroj formi. Na kraju svega ovoga bit ćete mudriji čovjek.

Možda te zanima... Koji su horoskopski znakovi uredni, a koji žive u potpunom kaosu Psiha i seks

Djevica
Djevice bi se trebale voditi svojom mudrošću i iskustvom prilikom donošenja važnih odluka tijekom 2021. godine. Ne bi trebali biti ovisni o drugima i njihovim idejama. Početak godine nije previše obećavajući za vaše ljubavne veze, ponajviše zbog retrogradnog Merkura 2021. godine. S druge strane, planetarni aspekti povoljni su za ostvarenje svih vaših snova ove godine. Ljubavne veze bit će ispunjavajuće. Imat ćete visoku razinu energiju tijekom cijele godine, a najvažnije je da ove godine prihvatite stvari kakve jesu!

Vaga
Vage mogu postići sve ono čemu teže, čineći manje izmjene u svakodnevnim aktivnostima i izbjegavajući značajne promjene. Planetarni aspekti povoljni su za poboljšanje vašeg zdravlja i vitalnosti tijekom ove godine. Jupiter i Saturn pomoći će vam da ostvarite svoje ciljeve bez većih problema tijekom 2021. godine. Venera i Jupiter pomoći će vam u stvaranju novih ljubavnih odnosa, a vaš život bit će ispunjen ljubavlju i romantikom. Vaš društveni život također će biti veoma prosperitetan ponajviše zbog dobrih astroloških utjecaja. Poduzet ćete određene mjere za održavanje svog fizičkog i emocionalnog zdravlja. 

Škorpion
Ljubav igra vitalnu ulogu u životu oženjenih tijekom 2021. godine. Merkur i Venera pomoći će vam u boljem razumijevanju sa supružnikom i provodit ćete više vremena zajedno. Bliski odnosi bit će nježni i ugodni. Škorpioni će moći izvršavati svoje projekte uz pomoć svojih socijalnih kontakata. Mnogo ćete prilika dobiti sredinom godine. Ali, morate biti oprezni oko svojih troškova. Možda ćete se teško opustiti zbog užurbanih aktivnosti. Za održavanje vaše dobrobiti neophodno je opustiti se i slijediti strogi program vježbanja i prehrane.

Strijelac
Strijalac se može veseliti obilju romantike u 2021. godini. Dobit ćete mnogo prilika za ulazak u ljubavne veze, a na vama je da ih iskoristite. Prvi potez trebao bi doći s vaše strane, a vi biste se trebali potruditi da se vaš partner osjeća slobodno u komunikaciji s vama. Jupiter će vam pomoći da budete avanturistički nastrojeni u svojim aktivnostima ove godine. Saturn će vas otrijezniti i postaviti ograničenja vašoj mašti. Moći ćete napraviti planove za nove pothvate uz pomoć svojih bliskih kontakata. Zdravlje možete poboljšati ako svjesno uložite trud u pravilnu prehranu i vježbanje. Ne popuštajte se divljoj mašti i budite pragmatični u svom stavu prema životu.

Možda te zanima... Horoskop otkriva koja je vaša duhovna životinja i kako vas osnažuje Psiha i seks

Jarac
Godina 2021. dolazi s  puno odgovornosti prema djeci. To će vam iscrpiti resurse i energiju. Te stresne situacije možete prevladati pravilnim tehnikama opuštanja. Bavljenje nekim sportom i njegovanje novih hobija dugoročno će vam pomoći. Mars i drugi planeti pomoći će vam da izvršite projekte zamišljene tijekom prošle godine. Ovo će biti dobra godina za ljubavne veze uz pomoć Jupitera i Venere. Imate podršku svog društvenog kruga i Marsa u izvršavanju vaših novih projekata. Zdravlje i vitalnost bit će nevjerojatni uz malo vježbanja i opuštanja. Financije treba pažljivo pratiti!

Vodenjak
Vodenjaci neće moći odgonetnuti što im se sprema u 2021. Nužno je ostati smiren i hrabro i mudro se suočiti s neizvjesnostima. Mnogi stari projekti doći će do kraja, a mnogi novi projekti započet će se tijekom 2021. Stvari su u 2021. za vas pozitivnije i ohrabrujuće. Početak godine nije pogodan za ljubav i veze, ali stvari izgledaju bolje kako godina odmiče. Ako želite uspjeti u svojim projektima, bit će potrebno uložiti puno truda i stručnosti. Tijekom godine morat ćete se suočiti s mnogim stresnim situacijama. Stoga opuštanje postaje neophodno za održavanje vaše dobrobiti. Suočite se s izazovima koje vam život postavlja i osmislite načine kako ih prevladati.

Riba
Ribe bi trebale naučiti biti diplomati u svom govoru i postupcima i ne bi smjeli povrijediti osjećaje drugih tijekom 2021. Održavajte srdačne odnose sa svojim kolegama i posebno starijima na radnom mjestu. Hoće li Ribe pronaći ljubav 2019. godine? U vezama će biti mnogo šansi za ljubav i romantiku uz pomoć Venere i Jupitera. Imat ćete podršku svog društvenog kruga u izvršavanju raznih pothvata ove godine. Jupiter će vam ponuditi nove prilike. Svoje projekte moći ćete uspješno dovršiti uz pomoć Marsa. Zdravlje će za vas biti bolje nego ikad, uz pomoć redovnih vježbi i tehnika opuštanja. Nužno je koristiti svoje instinkte za postizanje uspjeha 2021. godine.

Izvor: www.sunsigns.org

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.