Psiha i seks Moje emocije 03. lipnja 2023.

Horoskop otkriva koja je vaša duhovna životinja i kako vas osnažuje

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ponekad toliko zaglibimo s kontroliranjem svih stavki u našem životu da nestane svaka čarolija. Postajemo nalik robotima koji u sebi nemaju spontanosti. Gubimo dodir i s našom unutrašnjom životinjom koja nam daje vedrinu i razigranost.

Ponovno povezivanje s unutarnjom duševnom životinjom način je da se izvučete iz rutine i da se ponovno počnete osjećati živima. Svrha duhovne životinje za svaki znak je da nas podsjeti na ono što je unutra, na onaj dio nas koji nikada nije težio da bude išta drugo osim slobodan.

Dok horoskopski znak simbolizira smisao svrhe u ovom životu, vaša duhovna životinja odražava vaš prirodni način kako da to ispoljite. Spiritualna životinja je spontani dio svakog čovjeka, s njom se rađamo i umiremo i ona nas nikada ne napušta, piše Gostica.

Ovnova unutarnja životinja je vuk - uz njega otkriva svoju unutarnju moć. Vukovi predstavljaju rast, povjerenje, skrb, instinkt, intuiciju i prilagodljivost. Vuk uči kako izbjeći nepotrebne sukobe. Ti žestoki grabežljivci, vjeruju svojim instinktima i ne boje se poduzimati akcije. Vuk vas podsjeća i ponovno povezuje s divljim dijelom sebe i podsjeća vas da ste zaduženi za svoj život.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Bikova unutarnja životinja je svinja - bikovi uz svinju uče kako da uživaju u obilju. Svinje su simboli bogatstva, sreće, odlučnosti, prosperiteta i brzog kretanja. Grčka božica Demetra držala je svetu svinju koja je postala simbol plodnosti. Svinje su inteligentne i prijateljski nastrojene. One znaju kako si ugoditi jer kada su slobodne istražuju i uživaju.

Blizancima je unutarnja životinja lastavica - blizanci uz svoju duhovnu životinju uče kako da gledaju život iz druge perspektive i kako da promijene smjer. Lastavice imaju impresivne akrobatske sposobnosti koje pokazuju u letu kada love insekte. One simboliziraju brzinu, rješavanje problema, sreću, samospoznaju i vezu. Samo gledanje u lastavice blizancima će donijeti nove uvide, razigranost i radost.

Rakova unutarnja životinja je losos - on uči rakove kako da pronađu svoj pravi dom i kome uistinu pripadaju. Plivanje lososa uzvodno tijekom mriješćenja simbol je duhovne evolucije. Losos nas uči kako biti snažan, ne odustati i ne ići uvijek uz struju. Uči da je važno znati svoje korijene, ali i da je potrebno otpustiti prošlost, odrasti i krenuti dalje.

Možda te zanima... 12 znakova da ti je treće oko jako aktivno Psiha i seks Možda te zanima... 12 znakova da ti je umorna duša, a ne tijelo Psiha i seks

Lavova unutarnja životinja je ptica vodomar - on ih uči kako da vjeruju sebi i slijede svoje srce. Vodomar zna kada djelovati, kada uletjeti direktno u neku aktivnost ili samo voljeti. Vodomar je povezan s toplinom, suncem, odanošću i ljubavi.

Djevičina unutarnja životinja je gavran - oni su iznimno pametni. Kao i djevice analitični su i odlučni. Balansiraju svoju promišljenu i nježnu stranu, a s njihovom odanošću se može usporediti samo ona pseća. Gavrani uživaju u životu, baš kao što i djevice koje po uzoru na njih trebaju raširiti svoja krila i poletjeti.

Vagina unutarnja životinja je golubica - koja ih uči kako da nađu ravnotežu između ekstrema. Ona je Afroditina životinja koja simbolizira mir, ljepotu, nadu i ljubav. Njezin pjev je melodičan i podsjeća Vage da uravnoteže svoje unutarnje disbalanse.

Škorpionova unutarnja životinja je krokodil - uči škorpiona kako da se spoji sa svojom primarnom energijom i oslobodi svoje moći. Krokodili se smatraju čuvarima ukupnog znanja, otkrivaju kako zaroniti dublje u potrazi za istinom čak i kada je ona skrivena. Krokodil uči kako osloboditi potencijale i kako upravljati s ciklusima kreacije i destrukcije.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Strijelčeva unutarnja životinja je jelen - uči strijelce o veličini njihove vlastite naravi. Jelen simbolizira snagu, energiju, strast, plemenitost i mudrost. Reflektira optimizam, zahvalnost i dobar osjećaj u odnosu na život. Uči strijelce kako da nastave svoje putovanje i da je mirno koračanje naprijed najbolji izbor.

Jarčeva unutarnja životinja je medvjed - on ih uči kako da budu vođe u vlastitom životu. Kada je medvjed uspravan ulijeva poštovanje, a jarce uči kako da otkriju svoj najpotpuniji i najčvršći dio sebe. Medvjed nas uči da slijedimo svoju viziju, da ostanemo uzemljeni i da budemo sigurni u ono što radimo. Medvjed nas poziva da se zauzmemo za sebe, ali i za druge kada je to potrebno.

Vodenjakova unutarnja životinja je zebra - zebra uči vodenjake kako da ostanu vjerni sebe, a da ipak budu dio grupe. Zebra simbolizira individualnost, agilnost, brzinu i objektivne uvide. Zebra vodenjacima pomaže da budu kreativni i daje im poticaj da eksperimentiraju i otkrivaju misterije.

Ribama je unutarnja životinja gušter - pomaže im da uspore i da iznova stvaraju svoje nove stvarnosti. Gušter provodi puno vremena u samoći i podučava nas o blagoslovu introspekcije. Gušter ribama pomaže da otpuste prošlost, slušaju svoju intuiciju i obraćaju pažnju na svoje snove.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.