Psiha i seks 21. lipnja 2023.

Horoskop za razdoblje raka za sve znakove

horoskop rak
Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona raka ove se godine vrti oko srca i doma, a kako se približavamo vrhuncu ljeta postavlja se pitanje - jeste li spremni stvoriti dublje emocionalne odnose s drugima, ali i sobom?

Sezona raka donosi dubinu emocija, razdoblje njege sebe i mirne kućne energije dok se udaljavamo od užurbanih društvenih vibracija sezone blizanaca. Ovo je savršeno vrijeme za brigu o sebi i drugima, a osjećat ćete oblik gotovo majčinske energije koja se brine o vama i potiče vas da se jednako tako brinete o drugima. 

Ovan

Ljeto je počelo te iako je jako lako odlaziti na sve društvene događaje, zabave ili funkcije, budite svjesni da ne sagorijevate svijeću s obje strane - pogotovo jer se radne obveze mogu intenzivirati tijekom ljeta. Briga o sebi i svom mentalnom zdravlju je glavna tema tijekom sezone raka 2023., kada vaš vladajući planet Mars ulazi u organiziranu djevicu u vašu šestu kuću zdravlja 10. srpnja. To je idealno vrijeme da se usredotočite na zdrave nove navike za svoj um, tijelo i duh. Razmislite o savjetima koje ste naučili iz prethodne sezone jer dio vaših novih zdravih navika trebao bi uzeti u obzir i kako vaša karijera ili posao utječu na vaše fizičko, mentalno i duhovno blagostanje.

Mantra za period raka: "Prioritet dajem svom zdravlju".

Bik 

Nadamo se da ste uspjeli otpustiti neke od tereta prošle sezone i da ste osjetili pozitivnu promjenu u svom životu. Sezona raka može neke od vas povući u dublje vode emocionalnih veza s drugima, bilo da se radi o romantičnim partnerima ili članovima obitelji. Ovo je vrijeme za iskrene razgovore koje ste ranije izbjegavali, za popravljanje mostova i liječenje srca. Bilo bi dobro to učiniti prije nego što Venera, planet ljubavi, krene retrogradno 22. srpnja! Pripremite se tako da prakticirate ljubav bez pretjerane ovisnosti o drugoj osobi, jednu od vodilja bezuvjetne ljubavi. Meditirajte, zapišite svoje osjećaje i istražite načine emocionalnog izražavanja pozitivne komunikacije s drugima.

Mantra za period raka: "Produbljujem svoje emocionalne veze".

Blizanac

Od prošle, svoje sezone krećete prema najboljoj verziji sebe i čini se da vam se stvari poboljšavaju. Govoreći o tome, budite na oprezu za promjenom energije u karijeri kada vaš vladajući planet Merkur pređe u brižnog raka u vašu drugu kuću posjeda 26. lipnja. Ova astrološka usklađenost može biti korisna za posao i novac, idealno vrijeme za prijavu posla, unapređenje, prezentiranje projekta ili umrežavanje u karijeri. Također je savršeno vrijeme za sređivanje doma. Očistite stari nered, kupite novi tepih, unesite više biljaka u svoj dom, obojite zidove spavaće sobe u novu boju ili se pozabavite feng shuijem.

Mantra: "Unaprjeđujem svoju karijeru".
 

Horoskop Možda te zanima... Horoskop za lipanj za sve znakove Psiha i seks
 

Rak

Ovo je vaša sezona i za mnoge od vas, vaš solarni povratak. Nadamo se da vam je prošla sezona donijela neophodno obilje. Ako nije, sigurni smo da će vam darovi stizati na vaš rođendan! Ove sezone se završava važan ciklus za vas kada puni Mjesec u jarcu pređe u vašu sedmu kuću odnosa 3. srpnja. To može biti emocionalno iskustvo za neke od vas, ali istodobno je vrlo iscjeljujuće i moćno. Kada se ciklusi završe, to znači rođenje nečeg novog. Energija jarca želi restrukturirati način na koji formirate veze što je dobro. Provedite puni Mjesec katarzično otpuštajuće u pronalaženju i prihvaćanju iscjeljenja. Zakoračite u ostatak 2023. kao obnovljeni i spremni za ulazak u novu verziju sebe.

Mantra: "Završavam ciklus i pružam dobrodošlicu novom rođenju".

Lav

Sezona raka donosi promjenu u odnosu na prošlu sezonu i dvije prije nje kada je naglasak bio na dinamici međuljudskih odnosa. Ova sezona se vrti oko vaše karijere i materijalnog života. Imat ćete potrebnu energiju kada ratni planet Mars uđe u praktičnu djevicu u vašu drugu kuću posjeda 10. srpnja. Ovo je idealna astrološka usklađenost za napredovanje, stvaranje planova i preuzimanje inicijative. Ako tražite novi posao, pošaljite životopis ili se prijavite za novu poziciju. Ovo je također povoljna energija za obavljanje stvari u kući. Bilo da je riječ o izradi plana za renoviranje spavaće sobe ili obavljanju kućnih popravaka, pustite da vam poticaj inicijative pomogne da poboljšate svoje okruženje.

Mantra: "Napredujem u svom materijalnom svijetu"

Djevica

Prošla sezona bila je usmjerena na vašu karijeru, a određena aktivacija se dogodila oko 11. lipnja kako bi vam pomogla na tom putu. Kako ulazite u ljetne mjesece, promatrajte kako se sve razvija u produktivnost i obilje. Posebnu pažnju obratite na 10. srpanj kada ratni planet Mars ulazi u vaš znak, pružajući vam poticaj samopouzdanja i pomažući vam da se usmjerite prema pruženim prilikama. To također može uključivati hrabro kretanje naprijed u pokretanju poslovanja, postavljanju web stranice, umrežavanju u karijeri, pridruživanju tečaju ili dogovaranju s potencijalnim suradnicima. Nastavite naprijed. Stvarate nešto profitabilno, a ako vjerujete u proces i držite pogled uprt u cilj, do kraja 2023. vidjet ćete plodove svog rada.

Mantra: "Napredujem prema svojim ciljevima".

Vaga

Dobrodošli u sezonu raka 2023. Promjena je usmjerena s tema ljubavi i odnosa iz prošle sezone na sve što se tiče društvenog statusa i karijere. Savršeno vrijeme za prihvatiti tu promjenu je tijekom mladog Mjeseca u raku 18. srpnja kada prelazi u vašu desetu kuću društvenog statusa. Postavljanje namjera tijekom mladog Mjeseca moćan je način manifestacije! Posvetite vrijeme 18. srpnja stvaranju snažne namjere u vezi s društvenim statusom i karijerom i promatrajte kako se manifestira u obilju. Stvorite vlastiti ritual kod kuće jer ovo su uzbudljiva vremena.

Mantra: "Postavljam namjere".

Škorpion

Dobrodošli u vodenu sezonu raka gdje se osjećate kao kod kuće. Posljednjih nekoliko sezona prošli ste kroz duboke unutarnje transformacije, a vaš vladajući planet Pluton i dalje se kreće retrogradno do 10. listopada što može biti prilično emotivno turbulentno. Budite svjesni puta svojih emocija ove sezone, posebno oko 10. srpnja kada vatreni planet Mars ulazi u zahtjevnu djevicu. Mogli biste postati pomalo vatreni i osjećati se spremni za svađu. Pripazite na svoje emocionalne okidače jer nešto ranjeno u vašoj podsvijesti je dirnuto. Ako osjećate bijes, nemojte mu se prepustiti. Dopustite si istraživanje zašto se osjećate tako ljuto i nježno ga iznesite na površinu da biste ga otpakirali. Nastavite naprijed, transformirate sebe!

Mantra: "Učim od svoje sjene".

Strijelac

Nadamo se da se osjećate manje sputano ove sezone i da vam je vodstvo prošle sezone pomoglo da zakoračite u novo poglavlje. Sezona raka izgleda kao produktivno poglavlje za vas, uz mogućnost ostvarenja nekih vaših namjera! Pripazite na 3. srpanj kada se pojavi pun Mjesec u marljivom jarcu u vašoj drugoj kući posjeda. To bi mogao biti pozitivan dan za vas u pogledu karijere ili materijalnih dobara. Također, dopustite punom Mjesecu da završi ciklus za vas i posvetite se svojim ritualima vezanim uz katarzično otpuštanje i oslobađanje. Nešto u vašem životu može vas dovesti do točke otpuštanja, a pun Mjesec 3. srpnja je savršeno vrijeme za to.

Mantra: "Opraštam se od starog poglavlja i ulazim u novo".

Jarac 

Prošla sezona fokusirala se na oslobađanje destruktivnog ponašanja iz vašeg života. Ta tema se nastavlja i ove sezone dok se Pluton, planet podsvjesnog, nastavlja kretati retrogradno kroz vaš znak. Dolazi do restrukturiranja u području vaše sjene. U jungovskoj psihologiji, sjena predstavlja ranjivi aspekt nas samih koji čuvamo potisnut duboko u našoj podsvijesti. Ova retrogradnost pomaže izvući ga na svjetlo dana da bi se izliječio. Iskoristite moć punog Mjeseca u vašem znaku 3. srpnja da biste se posvetili otpuštanju, iscjeljenju i oslobađanju. Posebno se fokusirajte na destruktivno ponašanje ili navike koje vas sprečavaju da budete najsretnija verzija sebe. 

Mantra: "Iscjeljujem svoju sjenu".

Vodenjak

Tema transformacije bila je ključna posljednjih nekoliko sezona. Kao rezultat toga, ovi ljetni mjeseci su potaknuli novu energiju u vama. Za vas je to potaknulo da revolucionizirate svoj život u pogledu uma, tijela i duha. Ozbiljnije shvaćanje svojeg mentalnog i tjelesnog zdravlja može biti dio ovog novog teritorija, a ključno je pronalaženje načina da se brinete o sebi pomoću vježbanja, prehrane i duhovnosti. Iskoristite mladi Mjesec u raku 17. srpnja kako biste postavili namjere prema viziji koju imate za sebe u budućnosti i promatrajte kako se manifestira u uzbudljivom novom svijetu do kraja 2023.

Mantra: "Ulazim u svoju uzbudljivu budućnost".
 

nered Možda te zanima... Ovo su najneuredniji horoskopski znakovi, jeste li među njima? Psiha i seks
 

Riba

Prošle sezone je fokus bio na transformiranju vaših međuljudskih odnosa uz pomoć planeta podsvijesti, Plutona, koji se retrogradno kretao kroz Jarca u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva. Ta tema još uvijek dominira ovom sezonom s dodatnim naglaskom na zdrave granice. Kada Merkur, planet komunikacije, uđe u lava 11. srpnja, možda ćete osjetiti promjenu u samopouzdanju pri postavljanju zdravih granica u izazovnim odnosima. To može izazivati emocionalnu bol, ali može biti nužno restrukturiranje, posebno u vezi s toksičnim osobama. Brinite se o svom mentalnom zdravlju kako biste njegovali sebe u tom procesu: okružite se dobrim prijateljima, pišite dnevnik, meditirajte i prakticirajte prisutnost u danom trenutku. Odvajanje od određenih odnosa mora se dogoditi kako bi vaša duša evoluirala. To otvara put za ljude usklađenije s vama da uđu u vašu sferu. Zapamtite, ljubav je izobilje i ima je dovoljno za sve. 

Mantra: "Postavljam zdrave granice".
 

Možda te zanima... Ljubavni horoskop za lipanj za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.