Psiha i seks Moje emocije 21. listopada 2019.

Dolazi razdoblje Škorpiona, što nam sprema ove godine?

Foto: Getty Images Od subote 23. listopada do nedjelje 21. studenoga, trajat će seksi, ali i pomalo mrakom nabijen period vladavine škorpiona
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj, osmi znak zodijaka možda je i najintenzivniji znak, a povezuje se s tamom, misterijom i transformacijom. Ako imaš neke tajne, sretno u njihovom čuvanju!

Dani su sve kraći. Vrijeme je sve hladnije. U zraku je sablastan osjećaj. Od 23. listopada prelazimo iz uravnoteženog i hladnog razdoblja Vage u emocionalno i intenzivno razdoblje Škorpiona.

"Kako se sunčeva energija, energija naše glavne zvijezde, premješta u znak Škorpiona, ne samo da će se cjelokupno raspoloženje mijenjati, već će čak i dani poprimiti tamniji podton", kaže Narayana Montúfar, astrologinja za Astrology i Horoscope. "Nije slučajno što se Halloween (Noć vještica) i Día de los Muertos (Dan mrtvih) događaju tijekom razdoblja Škorpiona - uostalom, on je prirodni vladar osme kuće - carstva seksa, smrti, ponovnog rođenja i transformacije."

Škorpioni su strastveni i asertivni ljudi. Odlučni su i snalažljivi te zbog toga čine sjajne vođe. Vodeni su znak, no iako su emocije vrlo važne za Škorpiona, one se manifestiraju drugačije nego kod ostalih vodenih znakova. Pluton, planet transformacije i regeneracije, vladar je ovog horoskopskog znaka. Škorpioni mrze neiskrenost i mogu biti vrlo ljubomorni, no hrabri su i zato imaju puno prijatelja.

 | Author: Getty Images Foto: Getty Images Od subote 23. listopada do nedjelje 21. studenoga, trajat će seksi, ali i pomalo mrakom nabijen period vladavine škorpiona

Ovo razdoblje Škorpiona "bit će intenzivna zbog određenih planetarnih poravnanja", kao što su Venera i Neptun koji će ti donesti osjećaje nježnosti i povezanosti.

Retrogradni Merkur u Škorpionu, koji počinje na Noć vještica, "tvori vrlo rijedak susret sa suncem u ovom emocionalnom i osjetljivom znaku", kaže Montúfar. "Na površinu će izaći vrlo važne informacije, no veoma je važno da ostaneš smirena - pogotovo jer će te neki neočekivani događaji prisiljavati na radikalne promjene u trenutku kada ih primijetiš."

Iako se rani dani razdoblja Škorpiona mogu činiti teškim, stvari će uskoro početi izgledati bolje. "Početak razdoblja Škorpiona mogao bi te provesti kroz neke testove - posebno oko mladog mjeseca u Škorpionu," kaže Montúfar, "27. listopada, ali drugi dio dolazi s obećanjima stvarnog, opipljivog napretka i jedinstvenih prilika, a to će donijeti puni mjesec u Biku 12. studenog."

Možda te zanima... Najvažnije karakterne osobine horoskopskih znakova Psiha i seks

Ovan

Razdoblje Škorpiona odnosi se na to da budeš iskrena i tražiš što želiš. Budući da, kao Ovan, to već vjerojatno radiš "sjajno je vrijeme za tražiti povišicu. Možda dobiješ i više nego što tražiš" kaže Lisa Stardust, astrologinja iz New Yorka. Petak će biti dobro vrijeme za započinjanje novog projekta i imat ćeš dodatnu snagu iza sebe od Plutonove transformativne energije.

Bik

Za Bikove ovo razdoblje Škorpiona odnosi se na izgradnju odnosa sa suradnicima, što bi te na kraju moglo odvesti daleko na poslovnome planu. Stardust kaže kako "na poslu možda možeš formirati novo partnerstvo. Budi otvorena za sve." Romantična energija petka učinit će te inspiriranom, no, pazi da ne budeš previše opsesivna. Mladi mjesec pružit će ti priliku za povezivanje s partnerom.

Blizanci

Blizanci, ovo razdoblje Škorpiona nije baš vrijeme da preuzmete kontrolu nad sobom i potpuno kontrolirate sve ishode. Stardust smatra da će ti "možda kolege biti izvor inspiracije. Poslušaj njihove upute." Ovo je i vrijeme kada Mars putuje kroz tvoj sektor i najbolje je vrijeme da se uključiš u neke timske sportove.

Možda te zanima... Idealna vrsta kave za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Rak

Rakove čekaju neke nove i uzbudljive mogućnosti. "Kreativnost će ti biti jača strana", kaže Stardust. "Budi otvorena za nove projekte. Nemoj odustati, čak i ako bude malo zastrašujuće." Sanjarenje će te na ljubavnome planu odvesti na putovanje s voljenom osobom.

Lav

Možda će ti tijekom ovoga razdoblja Škorpiona posao biti malo naporan. Nemoj se bojati lagano odstupiti i odmoriti. Stardust kaže da bi "možda ovog mjeseca trebala nekoliko dana raditi od kuće, dok pokušavaš uravnotežiti privatne i profesionalne obveze." Kada dođe vikend, pazi kuda ideš i što radiš, jer mogla bi zbog određenih postupaka požaliti.

Djevica

Razdoblje Škorpiona može učiniti stvari na tvojem poslu malo dramatičnijim i emotivnijim nego inače. Stardust upozorava kako bi te "tračevi u uredu mogli razljutiti", ali zapamti: vrati im ljubaznošću! Početkom tjedna tvoja će intuicija biti jaka, moći ćeš točno osjetiti tko što misli. Mladi mjesec bit će najbolje vrijeme za obnovu prijateljstva.

Vaga

Ovo je sjajan trenutak na poslovnome planu za Vage. Osjećat ćeš se snažnije nego inače. "Tvoje samopouzdanje sada raste i čeka te promocija", kaže Stardust. Ponedjeljak je idealno vrijeme za povezivanje sama sa sobom. Budi ponosna na sve što si postigla. Dobre stvari čekaju te u budućnosti.

Možda te zanima... Najvažniji životni savjeti za sve horoskopske znakove Psiha i seks

Škorpion

Nalazimo se u tvojem dijelu godine. Budi otvorena za nove stvari i vidjet ćeš da ti to na kraju pomaže. "Prihvaćaj sve nove ponude, jer sve će ti ići od ruke", navodi Stardust. Srijeda će biti veoma snažan dan za tebe, pun emocija. Mladi mjesec u tvojem znaku daje ti priliku da započneš nešto novo, a srijeda i petak najbolji su dani za potražiti novu ljubav.

Strijelac

Ovo je kreativno vrijeme i za Strijelce. Otvori svoj um i pusti da misli teku. "Tvoje vizije uzdižu tvoju kreativnost. Nadmašit ćeš svoja, ali i tuđa, umjetnička očekivanja." Ponedjeljak je najbolji dan za oslobađanje silne kreativnosti, a to je dan kada ćeš iskoristiti i sve svoje psihičke sposobnosti. Oslobodi se emocionalnih tegoba.

Jarac

Jarčeve očekuje teži dio godine vezan uz novce i financijsku situaciju. "Obavezno plaćaj sve na vrijeme, ništa ne ostavljaj za kasnije, jer možda će doći do kašnjenja isplate tvoje plaće." Razmisli o učlanjenu u neki klub. Po mogućnosti u neki u kojem ima puno tvojih istomišljenika.

Možda te zanima... Gdje ćeš pronaći svoju srodnu dušu prema tvom horoskopskom znaku? Psiha i seks

Vodenjak

Ovo bi moglo biti uzbudljivo vrijeme za Vodenjake na poslu. "Nova prilika na poslu će poboljšati tvoj financijski status", kaže Stardust. No, umjesto da sav novac potrošiš na sebe, nešto i daruj obitelji. Nećeš bankrotirati. U petak ćeš dobiti zanimljivu ideju, nemoj se bojati slijediti ju.

Riba

Za Ribe ovo bi razdoblje Škorpiona mogla donijeti potrebu za zasluženom pauzom ili barem "mini" stankom. Stardust navodi da se trebaš "odmoriti na otvorenom s kolegama, jer to će ti podignuti duh i osloboditi um." Dobar je trenutak za kontaktirati nekoga o kome puno razmišljaš. Na pamet bi ti moglo pasti i neko novo putovanje, a mladi mjesec najbolji je period kada bi trebala krenuti na njega.

Izvor: Astrology.com, Bustle.com, Horoscope.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.