Psiha i seks Moje emocije 04. listopada 2019.

Gdje ćeš pronaći svoju srodnu dušu prema tvom horoskopskom znaku?

Foto: Guliver/Shutterstock Nije potrebno da se sve zvijezde savršeno poklope kako bi doživjela nevjerojatan seks i uživala u vrhunskom orgazmu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Spojevi u romantičnim komedijama uvijek izgledaju kao da se događaju u savršenim okolnostima. Kako je moguće da dvoje, savršeno kompatibilnih ljudi, naleti jedno na drugo u pravo vrijeme?

U nastavku teksta prenosimo ti što zvijezde imaju za reći o tome gdje možeš pronaći svoju srodnu dušu.

Ovan 

Ovan ima neusporedivu vitalnost i upravo zato ti treba netko tko može održati korak s tvojom snažnom voljom. Ovnova srodna duša nalazi se u jednom od mnogih lica u velikom, užurbanom gradu, bilo da je to u centru grada u kojem i ti živiš s punim radnim vremenom ili na odmoru, na plaži.

Možda te zanima... Horoskop za listopad: Ključni savjeti za svaki znak Psiha i seks

Bik 

Bik je biće navika, voli se osjećati prizemljeno i usredotočiti se na svoj prostor. Tvoja srodna duša čeka te negdje na mjestu koje ti već dobro poznaš i voliš. To bi mogao biti tvoj omiljeni kafić, teretana ili možda u tvojem kvartu.

Blizanci 

Blizanci su nenadmašni komunikatori. Čak i ako nemaš duhovitu dosjetku, odličan si slušatelj. Tvoja srodna duša primijetit će te kako ispijaš svoje omiljeno piće u baru restorana ili otmjenom hotelu.

Rak 

Rak je zaštitnički nastrojen prema ljudima koje voli. Tvoja bi srodna duša trebala biti na sličan način usklađena s Mjesecom, koji je tvoje vladajuće nebesko tijelo. Tvoj će partner biti u parku za pse, na lokalnom igralištu tvojega djeteta ili u čekaonici kod doktora.

Lav 

Ponos moćnog Lava ponekad može biti prepreka, ali može biti i dar. Cijeniti vlastitu kulturu i biti sigurna u sebe osobine su koje su svima potrebne. Tvoja će energija privući tvoju srodnu dušu u trenutku kada budeš navijala za svoju omiljenu momčad u sportu kojega pratiš. Ili, ako ti sport nije toliko zanimljiv, možda će ponoćna projekcija filma ili interaktivna tribina pokazati tvoju pozitivnu energiju i zvijezde će se poklopiti.

Možda te zanima... Horoskop strasti: Kako muškarac voli prema svom astrološkom znaku? Psiha i seks

Djevica

Djevice su sjajni timski igrači. Tebi je potreban partner za cijeli život koji cijeni i podržava tvoju velikodušnost i razumije što tebi treba. Potraži takvu osobu na društvenim događanjima, u svom timu kada kod prijatelja igrate društvene igre ili u svojoj omiljenoj dobrotvornoj organizaciji kada volontiraš.

Vaga 

Tvoj vladajući planet, Venera, povezan je s estetikom, ljepotom, profinjenošću i romantikom. Stoga, potreban ti je partner koji može cijeniti navedene stvari. Razgovaraj s ljudima koje sretneš na izletima u prirodi, u parku ili na dijelu plaže bez turista i povezat ćeš se s nekim tko voli zalaske sunca koliko i ti.

Škorpion 

Kao najintenzivniji znak zodijaka, Škorpion teži patnji, ali i najvećem osobnom razvoju. Tvoja srodna duša može ti pomoći da se zaustaviš i razmisliš o vlastitim potrebama. Knjižara, knjižnica (ali ne u odjeljku za tiho čitanje!) ili kafić najbolja su mjesta za pronalaženje sjajnih slušatelja.

Možda te zanima... Najvažniji životni savjeti za sve horoskopske znakove Psiha i seks

Strijelac 

Ovaj vatreni znak je izravan i iskren, a ponekad čak i ravnodušan. Strijelci su izvrsni procjenjivači karaktera, što znači da možeš brzo vidjeti kroz neiskrene ljude. Tvoja srodna duša nalazi se negdje na velikoj zabavi, roštilju ili druženju.

Jarac 

Ambiciozni, pragmatični i marljivi, Jarčevi su obično jako izbirljivi kada razmišljaju o svojim partnerima. Zato će se tvoja srodna duša pojaviti kada je to najmanje vjerojatno - kad si vani s prijateljima ili čak na iznenadnom dvostrukom spoju!

Vodenjak

Tvoja spontanost je ono što te čini posebnom, a kada radiš nešto što te jako zanima, apsolutno blistaš. Tvoj budući partner primijetit će te kada spontano zaigraš odbojku na pijesku ili kada pozoveš prijatelje na piknik na plažu.

Ribe 

Kao vodeni znak, sklona si introspekciji i u skladu si sa svojim osjećajima. Zbog toga Ribe imaju tendenciju prema umjetnosti. Dijeljenje ljubavi prema umjetnosti i učenje o strastima drugih ljudi su osobine koje želiš u svojoj u cjeloživotnoj vezi. Očekuj da ćeš u muzeju, na koncertu, u kazalištu ili čak na čitanju poezije pronaći osobu koja te uistinu razumije.

Možda te zanima... Idealna vrsta kave za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Izvor: Women Working

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.