Psiha i seks Moje emocije 14. listopada 2019.

Najvažnije karakterne osobine horoskopskih znakova

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Otkrij što te definira i pokreće u životu, što je toliko duboko usađeno u tvoj karakter da se vidi u svakoj vašoj izjavi i činu. Raku je srž života ljubav, Djevica živi da analizira, a Ribe se bore za ideale.

Ovan

Kod pripadnika ovog znaka vrijedi ona stara 'što vidiš, to i dobiješ'. Njihovo ponašanje i riječi su istinski odraz njihove osobnosti i vrlo rijetko će prikrivati kako se osjećaju. Kome to odgovara - super, a kome ne - još bolje, Ovnovi na njih neće trošiti svoje vrijeme.

Bik

Pripadnici ovog znaka cijene ono što su u svome životu stekli - od odnosa i zadovoljstva do materijalnih stvari. Vjeruju kako iza svega toga stoji trud i rad, a to je ono što ih definira. Ne fokusiraju se na površne stvari, već one za koje se treba i pomučiti i upravo zbog toga ih drže blizu sebe i ne žele pustiti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka imaju neutaživu želju za znanjem i informacijama svih vrsta. Njihov mozak je gotovo uvijek u pogonu te su za njih misli ono što najviše određuje ljude. Važno im je kakvi su stavovi ljudi koji ih okružuju i po tome ih prosuđuju, a duboko cijene sve ono što im donosi nove perspektive i uči ih.

Rak

Život je za pripadnike ovog znaka satkan od niza osjećaja koji ga nadahnjuju i daju pravi smisao. Njih ne ispunjavaju materijalne stvari i poslovna postignuća, premda žele i njih, no bez ispunjavajućih odnosa sve im gubi svoj smisao. Cijene osjećaje više nego bilo što drugo i nadahnjuju sve u svojoj blizini da čine to isto.

Možda te zanima... Horoskop za listopad: Ključni savjeti za svaki znak Psiha i seks

Lav

Pokretačka snaga ovog znaka i ono što ih definira u životu je njihova volja usmjerena k ostvarenju ciljeva. Njihova snaga volje je nevjerojatna, upravo zato jer su fokusirani da ostvare to što su naumili. Ostvarenje želja i ciljeva daje im osjećaj postignuća, bilo da je riječ o poslu ili privatnom životu te oni imaju plan čak i ako ga nemaju.

Djevica

Pripadnici ovog znaka imaju jednu nevjerojatnu osviještenost o onome što se događa oko njih i odlični su u primjećivanju detalja. To je istovremeno njihov talent, ali i pokretačka energija - oni žive tako da analiziraju, kalkuliraju, planiraju. Važno im je da u svemu pronađu neki smisao, čak i ako se čini da on ne postoji.

Vaga

Pripadnici ovog znaka u životu najviše cijene stabilnost i duhovni mir te su talentirani za upravo to - unošenje reda i organiziranosti u sve čega se prime. To ne znači da ne vole izazove i pritisak, već da uživaju u rješavanju kompliciranih situacija i pomaganju ljudima, kroz što dobivaju osjećaj da su važni i korisni.

Možda te zanima... Horoskop novca: Koji znakovi imaju najveće šanse za veliko bogatstvo? Psiha i seks

Škorpion

Pripadnike ovog znaka karakterizira njihova strastvena i intenzivna priroda koja se krije iza stabilne vanjštine. Ako nešto žele, oni to žele bez zadrške i što je prije moguće, i ne samo da žele već žude za tim. Njihovi pokretači su intenzivniji nego kod drugih pripadnika Zodijaka i to je ono što im omogućuje da slijede svoje srce i nagone.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka su optimistične i znatiželjne prirode koje u životu potiče ideja otkrivanja novih stvari, prostora, ljudi, doživljaja... Imaju širok pogled na svijet i ništa ne cijene više od usvajanja novih perspektiva i sakupljanja priča koje drugima mogu prepričavati.

Jarac

Pripadnici ovog znaka smisao života pronalaze u praktičnim stvarima te oni u svakom zadatku, odnosu i stvari vide sredstvo kojim se približavaju sreći. Oni vole zagonetke, zadatke, rad, trud i postignuća, a ne vjeruju u to da se život i sreća poslože sami od sebe - već su oni ti koji kreiraju svoj put.

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka doista su fokusirani na znanje i to je ono što najviše cijene u životu, a više od pustih informacija iz knjiga cijene ono praktično znanje i snalažljivost. Vjeruju da čovjek vrijedi onoliko koliko stvari zna napraviti te ne vole polovične poslove ili ljude koji se pretvaraju da jesu nešto što nisu - jer oni to sami nikad ne čine.

Možda te zanima... Koji organ je slaba točka tvog horoskopskog znaka? Zdravlje

Ribe

Kao životni sanjari, pripadnici ovog znaka su veliki idealisti Zodijaka. Oni dopuštaju da ih u životu vodi njihova intuicija što je i najbolja stvar koju mogu napraviti - jer svoj unutarnji svijet definiraju idealima, razmišljanjima, emocijama i željama.

Izvor: 24sata

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.