Psiha i seks Moje emocije 24. kolovoza 2023.

Astro profil djevice: Osobine, ljubav, karijera, obitelj i prijetelji

žena
Foto: Unsplash Zamjensko krvarenje rijedak je fenom
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Snažan karakter djevice savršeno se uklapa između druga dva zemljana znaka - bika i jarca. One su veoma organizirane, ponekad povučene i mudre, a u nastavku pročitaj što još vrijedi znati o ljudima rođenima u znaku djevice.

Pametne, sofisticirane i ljubazne, djevice posao obavljaju bez prigovora. Djevice su nevjerojatni prijatelji, uvijek su tu da pruže ruku i također daju savjete. Praktične su i vješte u gledanju ''šire slike'. Ponekad su povučene te vole planirati, čak i u najsitnije detalje, događaje koji ih očekuju u skoroj budućnosti. Djevica ima bogat unutarnji život, one neće izdati tajne koje im kažeš u povjerenju, no njihovo je povjerenje važno i veoma teško zaraditi. Ali jednom kad se to dogodi to napraviš, u djevici imate prijatelja za cijeli život. 

Općenite informacije o horoskopskom znaku

  • Element: Zemlja
  • Boja: siva, bež
  • Dan: srijeda
  • Vladar: Merkur
  • Najveća kompatibilnost: Ribe, Rak
  • Sretni brojevi: 5, 14, 15, 23, 32

Djevice uvijek obraćaju pažnju na najmanje detalje, a njihov metodički pristup životu osigurava da ništa nije prepušteno slučajnosti. Iako im je srce često zatvoreno za javnost, veoma su nježne. Djevice su često pogrešno shvaćen znak, ne zato što im nedostaje sposobnost izražavanja, već zato što drugi ne žele prihvatiti njihova osjećanja kao valjana, istinita ili čak relevantna ako se suprotstavljaju razumu. Simbolika iza imena dobro govori o njihovoj prirodi, rođenoj s osjećajem da sve doživljavaju po prvi put.

  • Snage: Lojalni, analitični, ljubazni, marljivi, praktični.
  • Slabosti: Stidljivost, zabrinutost, pretjerano kritički prema sebi i drugima.
  • Djevica voli: Životinje, zdravu hranu, knjige, prirodu, čistoću.
  • Djevici se ne sviđa: Nepristojnost, traženje pomoći, biti u središtu pozornosti.
Horoskop Možda te zanima... Otkrivamo kako horoskopski znakovi podnose ljeto i vrućinu Psiha i seks

Ljubav i seks

Kompatibilnost djevice s drugim znakovima zodijaka uglavnom se temelji na sposobnosti njihovog partnera da im pruži svu ljubav koja im je potrebna da bi se počele osjećati sigurno i dovoljno se otvoriti da pokažu svoje meko, ranjivo srce. Rijetko će imati izravne izjave o ljubavi, ali intimnost otkriva svu ljepotu njihovog emocionalnog samoizražavanja. Djevica će više voljeti stabilnu vezu nego zabavu i povremene ljubavnike. Znak djevica lako se veže uz simboliku djevice, ali istina je da njihova potreba za promjenama često proizlazi iz njihova samo nametnuta ograničenja i moralne granice kada je riječ o seksu.

Povjerenje s djevicama treba graditi polako, ustrajno i strpljivo, a svaki partner kojeg imaju u životu ima šansu da bude njegovan, ali samo ako daje dovoljno da zasluži poseban tretman djevice. 

Možda te zanima... Horoskop strasti: Kako muškarac voli prema svom astrološkom znaku? Psiha i seks

Obitelj i prijatelji

Djevice su odlični savjetnici, uvijek znaju kako riješiti problem. Iako je to veoma korisno, to također otkriva i njihovu potrebu za traženjem problema u svemu i svima oko njih. Oni će se brinuti za ljude s kojima grade čvrstu vezu, a intimno prijateljstvo s djevicom uvijek je zasluženo dobrim djelima.

Kada je u pitanju obitelj, ljudi rođeni sa Suncem u djevici vrlo su posvećeni svojim bližnjima i pažljivi su prema starijim i bolesnim ljudima. Djevice razumiju tradiciju i važnost odgovornosti, ponosni na svoj odgoj i sve ono što ih je učinilo ljudima kakvima jesu.

Karijera i novac

Djevice su praktične, analitične i marljive, uvijek točno znaju gdje treba pronaći srž bilo kojeg problema. Njihova metodologija čini ih sjajnima na poslovima koji zahtijevaju dobru organizaciju, bavljenje  papirologijom, rješavanjem problema i radom uma i ruku. Kad se usredotoče, od njihovog rada se može očekivati ​​savršenstvo jer nijedan drugi znak nema moć opažanja detalja kao djevica. Zaljubljenost u knjige i umjetnost čini ih dobrim kritičarima, dok im potreba da pomognu čovječanstvu najbolje služi, ako odluče postati liječnici, medicinske sestre ili psiholozi.

Kada je u pitanju novac, u prirodi je tih pojedinaca da ga štede i uvijek nešto ostave po strani. Oni će neracionalno trošenje smatrati lošom navikom ili problemom i uvijek će se držati praktičnih rješenja koja ne koštaju puno. Nažalost, takav pristup ponekad ih može učiniti previše zabrinutima. Stoga, važno je da nauče definiciju hedonizma i primjene ga na sebe.

Možda te zanima... Horoskopski znakovi i njihov odnos prema ljubavi i braku Psiha i seks

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.