Psiha i seks Moje emocije 10. siječnja 2022.

4 koraka kako da privučeš u život baš ono što želiš

Manifestacija
Foto: Thinkstock Važno je razumjeti da je strpljivost velika vrlina kad je riječ o privlačenju onoga što želiš.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Superprivlačitelj – Metode za manifestiranje života iznad vaših najvećih očekivanja knjiga je Gabrielle Bernstein, objavljena u izdanju Planetopije. Bernstein je autorica svjetske uspješnice 'Univerzum ti čuva leđa'. Kako navodi izdavač, autorica u novoj knjizi ide korak dalje i otkriva svoje učinkovite metode za manifestiranje najdubljih želja i snova. Uz odobrenje Planetopije prenosimo dio iz knjige Superprivlačitelj.

Važno je razumjeti da je strpljivost velika vrlina kad je riječ o privlačenju onoga što želite. Kad se povežete s osjećajem vjere da vam dolazi ono što je za vaše najviše dobro, možete se opustiti i vjerovati da je krenulo prema vama. Ako ovo čitate i mislite: “Kvragu! Strpljivost mi baš i nije jača strana”, onda vas želim umiriti i poručiti da strpljivost možete njegovati primjenjujući tri koraka koji su dio ove metode. Kad u sebi spojite nadahnuće, služenje i uvjerenje, možete se osloniti na to da ste usklađeni s duhom i da vas vodi prema najvišem dobru za sve. Dovedite se u stanje radosnog iščekivanja, sanjajte velike snove i ne bojte se vjerovati u svoje vizije. Kada to učinite, strpljenje će doći samo po sebi.

 | Author: Christopher Lane/News Syndication/PIXSELL Foto: Christopher Lane/News Syndication/PIXSELL Gabrielle Bernstein

 Manifestiranje je umijeće

Metoda duhovno usklađene akcije pomoći će vam doprijeti do kreativne sile koja je u vama. Kao kod svih kreativnih projekata, moramo usavršavati svoje vještine i dopuštati da nadahnuće teče kroz nas. Kada utjelovimo tu kreativnu silu, život zaista postaje zabavan. Važno je znati da se kod manifestiranja ne radi o postizanju potpune kontrole ili zadovoljavanju svih naših kratkoročnih žudnji. Kod pravog manifestiranja ne radi se niti o dobivanju onoga što mislimo da želimo. Radi se o primanju najvećeg dobra za sve. Da, imat ćete iskustva privlačenja točno onoga što ste projicirali. Ali cilj nije kontrola ishoda kako biste dobili točno ono što želite. Upamtite, vaš plan nije uvijek najbolji plan! Kad se predate umijeću manifestiranja, moći ćete se pouzdati da vas duh vodi prema vašim željama i još mnogo više. Manifestiranje je kreativni proces usklađivanja s energijom Univerzuma zbog sustvaranja iskustva koje uzdiže i vaš duh i duh svijeta Kod manifestiranja se ne radi o dobivanju, radi se o postajanju. Što više otpuštate, to više postajete dostojni svoje želje. Upamtite da vaša energija privlači ono što joj je slično.

Primjena metode duhovno usklađenog djelovanja pomoći će vam da se maknete s puta i dopustite Univerzumu da vas podrži. Više se nećete osjećati kao da ste zapeli, da ste blokirani ili nemoćni. Naprotiv, moći ćete upregnuti kreativne sile koje su u vama i poduzeti moćne aktivnosti iz unutarnje moći superprivlačitelja. Pozitivna odana energija koju ćete utjeloviti bit će odraz energije Univerzuma. U stanju pozitivnog toka Univerzum odgovara na vašu vibracijsku frekvenciju i usklađuje vas s vašim težnjama. Kad ste duhovno usklađeni, slušate glas unutarnje mudrosti i dopuštate da vas Univerzum vodi vi ste u stanju vjere, a ne straha. Prakticiranjem metode duhovno usklađenog djelovanja dopuštate Univerzumu da vas vodi prema najvećem dobru.

 | Author: planetopija Foto: planetopija

A sada isprobajmo metodu

Za početak napravite iskrenu inventuru načina kako molite za ono što mislite da vam treba. Na koje sve načine kontrolirate svoje akcije pokušavajući silom postići neki rezultat? Isprobavate li različite taktike ne bi li svog romantičnog partnera pretvorili u nekoga tko on ili ona nije? Činite li sve da bi vaš rad bio viđen na društvenim medijima? Promotrite načine kao su vaši potezi potaknuti više strahom nego vjerom. Počnite redovito obraćati pozornost na to kako vas vaši kontrolirajući zahtjevi upućeni Univerzumu možda sprečavaju u dobivanju najvećeg dobra.

Slobodno budite iskreni i razmotrite na koji način blokirate tok Univerzuma. Ako želimo te načine iznijeti na svjetlo dana, trebamo pogledati u svoj ego. U mom životu bilo je bezbroj situacija u kojima sam pokušavala kontrolirati umjesto da se predam. Pokušala sam kontrolirati vrijeme svog začeća i uspjeh predstavljanja knjige, a usvojim dvadesetima sam sve svoje romantične partnere pokušavala kontrolirati kako bih se osjećala sigurno. Ne sramim se svojih skretanja u strah. Ponosna sam što te neusklađene trenutke sada vidim kao prigode koje svjedoče o mojoj nepovezanosti s Univerzumom. Popišite u dnevniku sve načine kako kontrolirate svoje čežnje.Kad vam postanu jasni načini kako pokušavate kontrolirati situacije,vrijeme je da preusmjerite svoju energiju i primijenite metodu duhovno usklađenog djelovanja. Odaberite jedno područje iz života koje ste kontrolirali i od sljedećeg tjedna počnite na njega primjenjivati metodu.

Možda te zanima... 6 koraka za duhovno buđenje koji će sljedeću godinu učiniti tvojom Psiha i seks

1. Uđite u nadahnuće koje se krije iza vaše želje i vidite kako ono služi svijetu 

U svom dnevniku sastavite popis svih načina kako želja utječe na to da zablistate i kako taj sjaj može poslužiti drugima. Upamtite da je veći radost koju osjećate služenje sve dok se ne događa na štetu drugoga. Želja da budete radosni nije sebična. Vaša radost je poklon svijetu i svima oko vas.

Meditacija_7 Možda te zanima... Dvije vođenje meditacije za prihvaćanje okolnosti u kojima smo se našli Psiha i seks

2. Vjerujte da će Univerzum ispuniti obećanje

U svom dnevniku jasno napišite što želite i onda to predajte uz napomenu, “ovo ili nešto bolje”. Potom svaki dan provedite vrijeme u tihoj meditaciji kako biste svoju energiju uskladili sa služenjem i nadahnućem koji stoje iza vaše želje. U meditaciji otpustite sve sumnje i pitanja i dopustite si da sanjate o svojoj viziji. Uronite u osjećaje nadahnuća i služenja u pozadini vaše želje. Čuvajte vizije kako ostvarujete svoje čežnje i svu pozitivnu energiju koju donosite svijetu. Družite se s ljudima koje podiže prisutnost vaše želje i radosti. Dopustite da se vjerovanje slegne u vama. Meditiranje na služenje i nadahnuće koji stoje iza vaše želje jačaju vašu vjeru da ste vrijedni dati joj život. Za audiovodstvo u ovom meditativnom procesu preuzmite moju besplatnu meditaciju za kreiranje vizije na stranici Gabby Bernstein.com/SuperAttractor.

Možda te zanima... Kako ti drevna havajska tehnika može promijeniti cijeli život? Psiha i seks

3. Djelujte iz duhovne usklađenosti

Čim osjetite da su koraci 1 i 2 polučili efekt, spremni ste za duhovno usklađeno djelovanje jer ćete biti opušteni, puni vjere i samopouzdanja. Siguran znak da je vrijeme za poduzimanje akcije je kad se više ne vežete za ishod. Nevezanje zahtijeva vjeru. Osjetite vjeru koja podržava vašu čežnju i samouvjereno učinite prvi korak. Možda uzmete telefon i nazovete ženu kojoj se divite i pozovete je na sastanak. Ili možda predložite smjeli novi projekt na poslu. Čim osjetite usklađenost, krenite u akciju.

Možda te zanima... Nisi tip za meditaciju? Ovih 5 stvari imaju isti efekt Zdravlje

4. Budite strpljivi

Strpljivost pretpostavlja uvjerenje da je ono što želite na putu prema vama. Kad ste strpljivi, dopuštate da Univerzum učini za vas ono što ne možete sami. Raščišćavate prostor da vas energija Univerzuma može podržati na načine koje ne možete ni zamisliti. Vježbajte strpljivost i dopuštajte. Za vježbanje strpljivosti, za otpuštanje i dopuštanje, koristite se vom molitvom:

  • Oslanjam se na nadahnuće svojih čežnji i znam da je to dovoljno da me dovede do onoga što je najveće dobro. Ovu želju predajem Univerzumu i znam da sam vođena.
Možda te zanima... Saznaj kako možeš otkriti svoju duhovnu životinju i poruku za sebe Psiha i seks

Strpljivost će vam biti korisna dok čekate druge da podupru vaše čežnje. Strpljivost daje Univerzumu prostor da može djelovati kroz ljude. Kada više energetski ne gušite druge osobe kako bi se nešto odvijalo po vašem rasporedu, oslobađate to da od Univerzuma primi vlastito vodstvo. Kad se netko osjeća pod pritiskom, ne može primiti poruke koje mu trebaju da podrži vaše čežnje. To je važna lekcija koju sam naučila primjenjivati sa svojim timom. Kao poduzetnica sam morala puno vježbati strpljenje. Čim bih popustila i primijenila metodu duhovno usklađenog djelovanja i strpljivost, moj se tim iskazivao na najdivnije načine. Dolazili su mi s idejama
koje mi nikad ne bi pale na pamet i donosili kreativne odluke ne oslanjajući se na moje zahtjeve. Dajte drugima slobodu kako bi oni mogli dati Univerzumu da se kreće kroz njih. Strpljivi ljudi zrače energijom širenja, mira i milosti. Upravo je njihova vibracijska frekvencija ono na što Univerzum odgovara. Strpljivo promatrajte kako čudesni darovi koje ste kreirali prirodno dobivaju oblik. Divite se djelovanju i ritmu događanja Univerzuma. Ako otpustite i dopustite, bit ćete zadivljeni onime što će se dogoditi.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.