Psiha i seks 23. svibnja 2022.

3 horoskopska znaka koja će imati težak tjedan

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ono što će za mnoge biti prilično uočljivo tijekom ovog tjedna je pretjerana količina intenzivne energije koja je pomalo neprijateljska.

Ovaj tjedan mnogi će se osjećati jako nervozno, a svi će na svoj način izraziti tu nervoznu energiju. Neki horoskopski znakovi će biti vrlo kreativni, ali veliki dio energije iskoristi će oni koji vole kontrolu. Mnogo planeta nalazit će se u znaku ovna, a bit će i puno događaja povezanih s Plutonom. To znači da će postojati skrivene namjere iza svega što radiš. Mislit ćeš da ti nešto nedostaje pa kako bi to nadoknadila dodatno ćeš se truditi, a neki u svojim pothvatima neće biti pristojni. 

Mnogi će ovaj tjedan biti prisiljeni uspjeti, a svatko će definirati što za njega znači uspjeh. Ovaj tjedan ide u korist onima koji će zgrabiti sve kako bi dospjeli do vrha, ali za ova tri horoskopska znaka mogao bi biti posebno težak. 

Ovan

Ovaj tjedan osjećat ćeš se izrazito kompetitivno jer osjećaš nesigurnost u određenim aspektima svog života. Tu nesigurnost pokušat ćeš ispraviti tako što ćeš pretjerivati u svojim postupcima, ali u tom dokazivanju mogla bi ispasti komična onima koji te slučajno uhvate na djelu. Prisiljena si pokazati onima s kojima radiš da si relevantna i važna pa iskoristi moć svog ratobornog znaka kako bi se uvjerili da si nezamjenjiva. Ipak, morat ćeš se malo povući kako ne bi ispala previše nasrtljiva jer se previše trudiš. Ovaj tjedan nema suptilnih poteza pa bi možda trebala razmisliti kako ćeš odigrati svoj sljedeći potez. 

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi često vode tajni život Psiha i seks

Škorpion

Ovaj tjedan ćeš svima dati do znanja da si nečime uznemirena i da su drugi krivi za to. Cijeli tjedan i pola sljedećeg krivit ćeš druge za svoje probleme, a ne namjeravaš preuzeti odgovornost ni za što. Vrijedna si divljenja, pogotovo jer vjeruješ u sebe, i to je inače dobra stvar, ali važno je prihvatiti da i ti možeš pogriješiti. To je ono što će učiniti ovaj tjedan teškim, krivo ćeš protumačiti neke informacije pa ih nećeš htjeti vidjeti onakvima kakve jesu. Tvoja frustracija tjera te da se usredotočuješ na nedostatke drugih što dovodi do toga da kriviš druge zbog pogreški koje si sama učinila. 

Jarac

Osjećaš se kao da te ljudi na poslu iskorištavaju, a budući da ovaj tjedan vlada neprijateljska i manipulativna energija, iskoristit ćeš ju kako bi natjerala ljude da se odmaknu od tebe. Općenito si vrlo prijateljski raspoložena, sve dok ne osjetiš da te netko maltretira ili iskorištava, a to je ono što ćeš osjećati ovaj tjedan. Osjećaš se kao da netko pravi budalu od tebe i preplavit će te osjećaj paranoje pa ćeš se imati potrebu obraniti.  

Možda te zanima... Počela je sezona blizanaca, evo kako će utjecati na tvoj horoskopski znak Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.