Psiha i seks 26. prosinca 2023.

Ovi horoskopski znakovi često vode tajni život

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Monogamija je doživotna posvećenost jednoj te istoj osobi. Za mnoge je to oličenje prave ljubavi, ali za druge je više zastrašujuća vizija vječne predanosti, a osobito za ove horoskopske znakove

Je li veza manje vrijedna bez predanosti obostranoj odanosti? Svatko to mora odlučiti za sebe i biti iskren prema sebi. Bilo kako bilo, prema riječima astrologa, nekim horoskopskim znakovima je teško imati monogamnu vezu iz raznih razloga... Otkrit ćemo ti na koje se to znakove misli. 

Ovi horoskopski znakovi vole se voziti na dva kolosijeka 

1. Ovan 

Ovaj vatreni znak cvjeta zbog svoje uzavrele strasti. Ovan voli flertovati i voli se igrati i loviti. Premda je zapravo romantičar u duši, ne vjeruje previše u isključivost i monogamiju te mu je brzo dosadno i nemiran je u vezi bez dovoljno slobode. Ovan je vrlo impulzivan, orijentiran na sadašnjost i rođeni je avanturist uvijek u potrazi za novim izazovima. Pa, zašto ne? Važno je samo da igra s otvorenim kartama i daje do znanja drugome što može očekivati. Tada potencijalni partner može sam odlučiti želi li se, usprkos svemu, upustiti u vezu s ovnom.

2. Strijelac 

Strijelac je zaposleno i avanturističko biće. Bilo na poslu ili u privatnom životu, sve što dugo traje nije mu izazov. Voli raznolikost i nove susrete. Ova kvaliteta ne ide dobro uz čvrstu vezu. Strijelcima je možda zbog svoje savjesti teško povrijediti nekoga, ali se jednostavno ne mogu posvetiti jednoj osobi. Njegova je taktika stoga da sve bude prilično ležerno i površno kako ne bi slao krive signale. Ako ima dublje osjećaje, često ih skriva. Ono što se ne govori ne postoji, zar ne? Ipak, strijelac treba paziti da na ovaj način ne ostavi previše spaljene zemlje...

3. Škorpion

Škorpion ima gotovo očaravajuću karizmu. Uđe u sobu i osvoji sve svojom pojavom. Također djeluje nevjerojatno tajanstveno, što ga čini vrlo uzbudljivim. Zbog tog učinka na sve oko sebe, ljudi mu često prilaze, a i on se voli igrati. Svoj plijen lako omota oko prsta, često ga opet odbije, ali ponekad ne... Pogotovo kad ima osjećaj da je nekoga teško zaobići ili ga nije lako osvojiti, onda se ovaj horoskopski znak želi pokazati... Kada je škorpion u tom ludilu, sklon je zaboraviti da je u vezi. I, nažalost, također je vrlo dobar u skrivanju pogrešnih koraka i afera od svoje partnerice. Uvijek trebate biti budni uz škorpiona! 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.