Psiha i seks 20. svibnja 2022.

Počela je sezona blizanaca, evo kako će utjecati na tvoj horoskopski znak

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sunce je prešlo u znak brbljavih blizanaca i traje sve do 20. lipnja pa možeš računati na užurban društveni život i duboke razgovore.

Sezona blizanaca pršti bezbrižnim vibracijama i potaknut će te da pustiš stvari da idu svojim tijekom, tražiš dublja značenja i govoriš svoju istinu. Možeš očekivati ​​nalet samopouzdanja i inspiraciju za poduzimanje akcija, a imat ćeš dovoljno vremena i za romantiku te ćeš naći kreativne načine da radiš pametnije, a ne više.

Iako će se stvari činiti nestabilnim posljednjih dana retrogradnog Merkura, drama će nestati kada završi njegovo razdoblje 3. lipnja. S ponovnom ravnotežom, put do ostvarivanja ciljeva koje si postavile ove godine bit će lakši. Bilo da oživljavaš svoj društveni život ili razmišljaš izvan okvira, sezona blizanaca bit će puna čarolije, a u nastavku saznaj kako će utjecati na tvoj horoskopski znak.

Ovan

Budući da retrogradni Merkur uzrokuje probleme, bilo bi dobro da ostaneš mirna tijekom mogućih sukoba i izbjegavaš impulzivno odgovaranje jer je u ovo vrijeme zajamčen nesporazum u komunikaciji. Ipak, tijekom sezone blizanaca mogli bi se u tvom životu pojaviti novi prijatelji. Važno je da razgovaraš s njima, ali da ih i slušaš jer bi mogla nešto naučiti. 

Top destinacije za svaki horoskopski znak Možda te zanima... Ovo je horoskopski znak s kojim nikada ne bi trebala biti u vezi Psiha i seks

Bik

Tijekom cijele sezone blizanca novac će biti na tvom umu. Budući da su blizanci poznati po svojoj brzoj pameti i brzom kretanju kroz život, možda ćeš tijekom ove sezone morati usporiti. Ove sezone možda ćeš razmišljati o nekom novom načinu zarađivanja, ali budi svjesna svoje potrošnje. Također uzmi prijeko potrebne pauze kako bi izbjegla kronični umor.

Blizanci

Tvoja sezona pojačat će tvoju pamet i znatiželju, a mogla bi se naći i na zanimljivim mjestima. Bit ćeš puna ideja koje ćeš lakoćom izraziti tijekom lipnja. Ipak, potrebno je da slušaš svoje tijelo i dobro razmisliš o porukama koje ti šalje.

Rak

Sezona blizanaca stavit će naglasak na tvoju duhovnost i podsvijest. Mogla bi čak i ostvaritii neke svoje želje. Također, obrati pažnju na svoje snove i poruke koje ti šalju tako da sve zapisuješ u svoj dnevnik. Slušaj svoju podsvijest kako bi promijenila svoje mišljenje.

Lav

Bilo da se radi o organiziranju izleta ili kontaktu sa starim prijateljima, u sezoni blizanaca tvoja će društvena baterija biti puna. Međutim zbog retrogradnog Merkura, komunikacija s prijateljima možda neće napredovati pa budi strpljiva dok to razdoblje ne prođe. Važno je da budeš iskrena kako bi vidjela tko je tebi najvažniji i kome si ti važna. 

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi će svoju pravu ljubav pronaći tek kasnije u životu Psiha i seks

Djevica

Tvoj radni život bit će u središtu tijekom sezone blizanaca pa očekuj da će se stvari pokrenuti. To može značiti ostvarivanje nove karijere ili susret s novim ljudima na profesionalnoj razini. Također ćeš naći i nove načine za poboljšanje svoje produktivnosti, ali morat ćeš imati i više strpljenja nego inače. Ne zaboravi disati i opustiti se.

Vaga

Sezona blizanaca će aktivirati tvoju znatiželju pa ćeš biti spremna za nova iskustva. Također ćeš biti prisiljena "kopati" dublje i sve propitivati. Kako bi ostvarila svoj cilj moraš biti fleksibilna, a nakon retrogradnog Merkura moći ćeš finalizirati svoje planove za putovanja. 

Škorpion

Sezona blizanaca idealno je vrijeme da se oslobodiš onog što te sputava. Uvijek si spremna za duboke razgovore, a ove sezone shvatit ćeš da razgovor o završecima nije isto što i doživjeti ih. Iskoristi relativnu lakoću ove sezone kako bi napredovala.

Strijelac

Obrati posebnu pažnju na svoje odnose kako bi bila sigurna da si okružena ljudima koji podržavaju tvoje velike ideje i tvoju potrebu za neovisnošću. Cijeli tvoj život je velika avantura, a tijekom ove sezone shvatit ćeš koja su partnerstva utjecala na tvoje dosadašnje putovanje. 

Možda te zanima... Superhoroskop i antihoroskop za sve znakove Psiha i seks

Jarac

Sezona blizanaca potresa tvoju uobičajenu rutinu. Zbog nepredvidive energije blizanaca možda ćeš se osjećati nervozno, ali možda ćeš imati koristi u svom društvenom životu. Bitno je da brineš i o sebi kako bi mogla nastaviti pomagati drugima. 

Vodenjak 

Naglasak ove sezone bit će na intimnosti i užitku i idealno je vrijeme da prihvatiš svu zabavu. Mogla bi se pojaviti neka proljetna romansa ili čak par njih. Nemoj se bojati napraviti prvi korak. Ta romansa možda neće trajati vječno, ali možda ćeš požaliti ako ne iskoristiš priliku. Svakako trebaš svoju slobodu u vezama, ali flert može biti bezopasna zabava. 

Ribe

Pripremi se na sve osjećaje ove sezone. Osjećat ćeš nostalgiju i sentimentalnost, a bit ćeš usredotočena na svoju obitelj i oni na tebe. Ako je ova godina dosada bila teška, mogla bi te potaknuti da se vratiš svojim korijenima i posjetiš staru obiteljsku kuću ili da organiziraš obiteljsku večeru ili izlet. Obratit ćeš pažnju na svoju prošlost što će ti biti od velike pomoći za buduće događaje. 

Horoskop Možda te zanima... Ovi znakovi zodijaka bit će najbolji i najljepši parovi 2022. godine Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.