Psiha i seks Seks i veze 19. svibnja 2022.

Ovo je horoskopski znak s kojim nikada ne bi trebala biti u vezi

Top destinacije za svaki horoskopski znak
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Astrolozi smatraju da svaki horoskopski znak ima nekoga s kim veza jednostavno neće uspjeti.

Kada je u pitanju brak ili veza, želiš biti sigurna da ćeš odabrati nekoga tko je kompatibilan s tobom. Imati iste interese samo je jedan dio jednadžbe, ali osiguravanje da imate iste ciljeve, da možete zajedno živjeti i da ste oboje sposobni biti prilagodljivi nužni su čimbenici u izgradnji uspješnog braka. Naravno, i tvoj horoskopski znak može doći u obzir, a nekim znakovima jednostavno nije suđeno da zauvijek budu skupa. Saznaj s kojim horoskopskim znakom nikada ne bi trebala reći "sudbonosno da".

Ovan

Kao prvi znak zodijaka, naviknula si preuzimati kontrolu nad svim aspektima svog života. Potreban ti je partner koji je dovoljno spontan da te prati u stopu, ali ne previše tvrdoglav da ne može slijediti tvoj primjer. Upravo zbog toga, posebno težak odnos imat ćeš s tvrdoglavim bikom koji obožava romansu koja se razvija s vremenom što ga čini neprikladnim za tvoj ponos i spontanost.

Bik

Kao bik jako cijeniš osobne vrijednosti što te čini jednim od najromantičnijih horoskopskih znakova. Upravo ta tvoja romantična strana čini odnos s vodenjakom teškim jer on ne može podnijeti da mu se govori što da radi ili da ga se na bilo koji način kontrolira. Ako se nađeš u braku s njim, većinu vremena borit ćete se za kontrolu u vezi i beskompromisno ćete raspravljati.

Blizanac

Jedna si od najdruštvenijih horoskopskih znakova i uvijek se netko zaljubi u tebe. Međutim, tvoja potreba za promjenom i raznolikošću može se činiti previše za zemaljske znakove, posebno za jarca. Jarcem vlada Saturn, planet teške ljubavi, strukture, obaveza i ambicija što tebi ne odgovara previše jer vezu s njim smatraš previše zagušljivom i krutom. 

Možda te zanima... Zodijak ljubavi i tablica kompatibilnosti Psiha i seks

Rak

Kao jednom od najosjetljivijih horoskopskih znakova, potreban ti je partner s kojim možeš zaroniti u emocionalne dubine što uključuje i tvoje brojne promjene raspoloženja. Međutim, ovan je znak koji te neće emocionalno moći zadovoljiti. Ovan je previše ponosan i spontan te će svog partnera obasipati hrabrim iskazima privrženosti i ekstravagantnim darovima što je za tebe jednostavno previše.

Lav

Ti si odvažna, glasna, romantična i uvijek spremna otići na spoj. Po prirodi si kreativna pa te privlače ljudi, mjesta i stvari koje su životopisne i jedinstvene kao i ti. Iako se možda činiš previše za druge, tebi zapravo treba sigurnost kada su u pitanju tvoje ideje, šale i vještine. Iz tog razloga, zemaljska energija djevice ne miješa se dobro s tvojom.

Djevica

Voliš rutine, strukturu i uživaš u procesu kada radiš nešto. I dok možeš uživati u prijateljstvima s vatrenim i zračnim znakovima, trebaš puno više predvidljivosti kada je u pitanju tvoj dugogodišnji partner. Ne voliš biti neodlučna i točno znaš što želiš i nećeš stati dok ne pronađeš partnera koji se uklapa u tvoj stil života. Ovaj mentalitet se u potpunosti kosi s bezbrižnim i avanturističkim strijelcem što vas čini neprikladnim parom. 

Možda te zanima... 5 parova zodijaka koji su najgori neprijatelji Psiha i seks

Vaga

Kao znak kojim vlada Venera, tražiš veze u kojima možeš dati, ali i dobiti ono što želiš. Iako uspijevaš u bliskim partnerstvima, potrebno ti je puno prostora u vezi. Zbog toga ne voliš partnere koji su previše emocionalno ovisni i nesigurni. Važna ti je ravnoteža što otežava odnos sa sanjivim ribama kojima je glava uvijek u oblacima. 

Škorpion

Izvana možda izgledaš hladno, ali iznutra si potajno nježna. Vodeni znakovi imaju reputaciju biti emocionalni, ali ti si vrlo privatna kada upoznaš nekoga novog zbog čega te je malo teško shvatiti. Potrebni su mjeseci, a ponekad čak i godine izgradnje povjerenja kako bi netko saznao što te zaista pokreće. Zbog tvoje privatnosti, odnosi s lavom željnim pažnje može biti izazovan.

Strijelac

Privlače te prijateljstva, karijera i veze koje ti daju slobodu pa je ozbiljna veza za tebe izazov. Zbog toga imaš reputaciju da te je teško shvatiti kada su u pitanju ljubav i veze, a to je također razlog zašto se ne slažeš s obiteljski orijentiranim vodenim znakom rakom. 

Možda te zanima... Kakva si bivša prema svom horoskopskom znaku? Psiha i seks

Jarac

Kada su u pitanju ljubav i život općenito, tebe je teško impresionirati. Kao kardinalni zemaljski znak tražiš partnera s kojim ćeš biti zauvijek. U ranim faza veze, može biti teško privući tvoju pozornost, ali uložit ćeš sve u svog partnera kada se obvežeš. Ti i vaga niste dobar spoj budući da vagama treba vremena da se emocionalno otvore. Kao dva kardinalan znaka, bolji ste prijatelji nego ljubavnici.

Vodenjak

Nezavisna si i slobodnog uma pa tražiš partnera koji će te tjerati da se razvijaš i rasteš. Budući da tobom vlada planet Uran, imaš netradicionalni pristup odnosima. Taj netradicionalni pristup teško će podnijeti škorpion koji više voli graditi duboke, emocionalne veze s nekoliko odabranih ljudi. Zbog intenzivne emocionalne energije škorpiona možeš se osjećati zatočeno.

Ribe

Najbolje se osjećaš i napreduješ u odnosima s drugim emocionalno osjetljivim horoskopskim znakovima. Želiš da tvoj partner bude otvoren, kreativan i osjetljiv što je polarna suprotnost blizancima koji stalno planiraju nove aktivnosti. Brzi tempo blizanaca može biti previše za tebe jer životu i ljubavi pristupaš sporijim i ležernijim tempom.

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi će svoju pravu ljubav pronaći tek kasnije u životu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.