Psiha i seks 14. veljače 2022.

Zodijak ljubavi i tablica kompatibilnosti

Foto: shutterstock Neki horoskopski znakovi uživat će u ljubavnim prilikama ove godine
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prava ljubav je vrlo rijetka, pa se za nju isplati boriti. Uz ovu kartu kompatibilnosti rijetki će lakše pronaći rijetke te doći do ljubavne sreće i zadovoljstva.

Tvoj znak te određuje kao osobu, ali i diktira tvoj pristup ljubavi i emocijama. Primjerice, ako si škorpion, onda si seksualna, strastvena, vatrena osoba koju nije lako ukrotiti. Bilo da si podložna strasti ili zatrovana ljubomorom, sve je zapisano u zvijezdama. Karakteristike znakova uvjetuju i hoćeš li se, kad je riječ o ljubavi, slagati sa svojim odabranikom. Tako primjerice škorpionu odgovaraju smireniji partneri poput rakova i riba, a njih privlači njegova strastvenost. Djevice se slažu s prizemljenim jarcima i bikovima kojima se sviđa njihova misaonost. Pomalo narcisoidnim lavovima odgovara pažnja dinamičnih ovnova i strijelaca dok njih privlači njegova samodopadnost. 

Horoskop Možda te zanima... Tvoj horoskop za Valentinovo Psiha i seks

Ovan

(21. ožujka – 19. travnja)

Puna si života i imaš puno energije. Inteligentna si i logična u gotovo svakom području svog života. Kao rođeni vođa, želiš kontrolirati svoje odnose i držati partnera zainteresiranim da poželi više. Kada pronađeš ljubav, misliš logično i ne prenagljuješ. Tvoja ljubav je stabilna, topla i svijetla, poput vatre tvog elementa.

Kada se zaljubiš, gubiš apetit i samo razmišljaš o njemu. Proizvodiš više dopamina te osjećaš malo potrebe za hranom ili drugim osnovnim potrebama dok lebdiš na oblaku sreće.

Idealni znakovi za tebe su lav i strijelac.

Bik

(20. travnja – 20. svibnja)

Poput Ovna, voliš imati kontrolu, ali važno ti je i zadovoljstvo. Kada je fizička kemija strastvena i topla, padaš vrlo brzo. Vrlo si senzualna i u kontaktu sa svojim tijelom. Kada započneš vezu, puštaš da ide prirodnim tokom. Uživaš se prepuštati ljepšim stvarima u životu. Preferiraš se skrasiti s voljenom osobom na selu, u mirnom spokoju prirode. Odmjerena si, smirena i odlučna.

Kada se zaljubiš, napuštaš svakidašnju rutinu te možeš zapostaviti posao ili obaveze. Tvoje misli i djela postaju podređeni ljubavnim interesima.

Idealni znakovi za tebe su djevica i jarac.

Blizanci

(21. svibnja – 20. lipnja)

Zabavno si društvo, talentirana sugovornica koja uvijek ima milijun odličnih ideja kako bi impresionirala partnera znanjem i optimizmom. Blizanci ne vole biti sami, pa kad se zaljube, postanu vrlo privrženi partneru. Moraš se podsjetiti da ne budeš previše privrženi, jer kada si u ljubavi, jedina stvar koju želiš je provesti svaki trenutak sa svojim partnerom. Znaš da je zdrava i česta komunikacija ključ za bilo koji funkcionalni odnos.

Kada se zaljubiš, osjećaš se drugačije i to se vidi, a drugi te mogu zateći kako se smiješ ili crveniš iz čista mira.

Idealni znakovi za tebe su vaga i vodenjak.

Rak

(21. lipnja – 22. srpnja)

Ne daš se do kraja opiti ljubavlju. Kada se zaljubiš, zaljubiš se snažno, ali i dalje ste oprezna. Kada je u pitanju ljubav, tražiš odanog partnera. Privlače te ljudi koji se uspješno nose sa svojim problemima, koji su ambiciozni i motivirani. Znaš slušati partnera i svim srcem i u svemu navijati za njega. Imaš dobar smisao za humor i partnera uvijek znaš nasmijati.

Kada se zaljubiš, misliš o toj osobi kao savršenoj, idealiziraš ju i propuštaš njezine slabosti i mane.

Idealni znakovi za tebe su škorpion i ribe.

Lav

(23. srpnja – 22. kolovoza)

Nemaš problema u pronalaženju ljubavi zahvaljujući svojoj magnetskoj energiji, karizmi, samopouzdanju i toplini. Odana si partnerica, a kada se zaljubiš, zaljubiš se jako. Voliš svoju slobodu, ali nakon što postaneš privržena nekom, ostaješ na zajedničkom putu. Možeš biti pomalo ljubomorni i ponašati se zaštitnički. Cijeniš ljubav, no ona te mora podsjećati na to koliko si vrijedna i važna. Imaš pomalo napuhan ego, ali tu leži dio tvoje simpatične privlačnosti.

Kada se zaljubiš, pokušavaš izgledati što bolje i više mariš o tome kako se oblačiš ili izgledaš. Počinješ misliti o malim stvarima koje možeš popraviti da bi bila što privlačnija.

Idealni znakovi za tebe su ovan i strijelac. 

Možda te zanima... Razlozi zbog kojih horoskopski znakovi ne uspijevaju ostvariti veze Psiha i seks

Djevica

(23. kolovoza – 22. rujna)

Pokušavaš se praviti hladna u ljubavi, ali se potajno bojiš biti ranjiva. Teško te je pročitati, ali intenzivno osjećaš ljubav. Ponekad tvojj voljeni partner postane frustriran jer nije siguran što prolazi tvojim nemirnim umom. Ljubav te obuzima. Smatraš lakšim kalkulirati, optuživati i biti ljubomorna nego mirna i sretna. No ljubazna si, strpljiva i zapravo te je lako voljeti.

Kada se zaljubiš, sanjariš i počinješ misliti o budućnosti sa svojim partnerom. Tvoja mašta kreira živopisne scenarije romantičnih bjegova, udobnih razgovora, uzbudljivih avantura i lijepih trenutaka.

Idealni znakovi za tebe su bik i jarac.

Vaga

(23. rujna – 22. listopada)

Iznimno si organizirana i orijentirana na ciljeve. U ljubavi tražiš ravnotežu i mir i nećeš se okruživati premoćnim i karakternim osobnostima. Cijeniš originalnost, ali i luksuz. Imaš tendenciju držati ljubavnike na čekanju dugo vremena prije nego što pristaneš na obavezu. S tobom treba biti na oprezu, jer unatoč šarmu, emocije su ono čega se pribojavaš. Preferiraš logične razgovore i komunikaciju.

Kada se zaljubiš, razviješ ovisnost i uvijek želiš komunicirati s partnerom, i ako ne odgovora, počinješ se brinuti. Provodiš puno vremena analizirajući svaku riječ i znak u svakom razgovoru da bi se uvjerila da je zainteresiran i predan.

Idealni znakovi za tebe su vodenjak i blizanci.

Škorpion

(23. listopada – 21. studenog)

Vrlo si seksualna i vatrena osoba koja ima tendenciju razmišljati tijelom i više nego srcem. Ljubav ti je sve. Vrlo si strastvena, a tvoje veze karakteriziraju drama i agresija. Znaš prenagliti, naročito ako je odnos loš. Jako si uporna i znaš pronaći način da dobiješ što želiš. Pogodnija si za smirenije ljubavnike. Ribe ili rakovi mogli bi dobro podnositi tvoj intenzitet.

Kada se zaljubiš, osjećaš se bolje u vezi života i počinješ se pitati gdje je ta osoba bila cijelog tvog života, i zašto se niste prije našli. Sva životna razočaranja, frustracije i gubici više nisu toliko značajni.

Idealni znakovi za tebe su ribe i rak.

Horoskop za strijelca, jarca, vodenjaka i ribe možeš pročitati na portalu Mantra.hr. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.