Psiha i seks Moje emocije 07. veljače 2022.

Razlozi zbog kojih horoskopski znakovi ne uspijevaju ostvariti veze

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako postoje razlike u vezi sa svakim horoskopskim znakom, bol koju osjećaš kada prekineš sa svojim partnerom je univerzalna bez obzira na horoskopski znak.

Polagala si velike nade u svoju vezu i mislila si da će ona biti jedna od onih koje će trajati zauvijek. Čak si i zbog kompatibilnosti vaših horoskopskih znakova vjerovala da ćete ostati zajedno. Ipak, to se nije ostvarilo, a vaša je veza završila prije nego što je stvarno počela, ali to ne znači da nemaš opravdanja osjećati ono što osjećaš. Možeš se ljutiti i biti tužna zbog potencijalne veze, baš kao što bi bila tužna i s prekidom bilo koje vrste veze. Možda je vaša veza završila jer nije bilo puno toga što bi vas dvoje vezalo. Mogli ste imati nevjerojatnu kemiju, ali niste imali puno zajedničkog niti ste dijelili iste ciljeve.

Istina je da svaki horoskopski znak ima obrazac kada su u pitanju odnosi. Astrologija pokazuje da više faktora i kompatibilnost utječe na to kako svaki znak voli drugu osobu i što ih potiče da odu. Razumijevanje onoga što svaki horoskopski znak čini "lošim" u odnosima pomoći će ti da poradiš na tim područjima, bilo da se radi o tvojim ili partnerovim manama. 

Možda te zanima... Kakva si bivša prema svom horoskopskom znaku? Psiha i seks

Ovan

Tvoja je veza bila gotova prije nego što je uopće počela. Nikada nisi vezi davala pažnju i promišljenost koja je potrebna za dobru vezu. Smišljala si planove u koje nikada nisi uključila svog partnera, ponašala si se iznenađeno kada te je kontaktirao jer si očekivala da će te već odbiti, i nikada nisi pokazala kao da si uopće spremna za redovitu vezu. U redu je biti opuštena, ali ne do te mjere da ignoriraš svog potencijalnog partnera.

Bik

Imaš vrlo razrađen skup testova i pravila kako bi provjerila svog potencijalnog partnera. Problem je u tome što ti treba toliko vremena da se uvjeriš da je on dovoljno dobro da s njim imaš ozbiljnu vezu, da na kraju njemu ponestane strpljenja i odluči da nije vrijedno mučiti se i pokušavati dokazati da je vrijedan tvoje pažnje. Ponekad samo trebaš vjerovati da će sve biti u redu i dopustiti da se dogodi što god se treba dogoditi.

Blizanci

Ne želiš se pokajati radi svog izbora pa želiš imati sve mogućnosti otvorene. Ne želiš se vezati jer misliš da će naići netko bolji. Što ako si u vezi, a zatim upoznaš svoju savršenu osobu? Ne voliš kad stvari postanu emocionalno neuredne. Misliš da je puno bolje nekoga držati na dohvat ruke i ako se vaša veza ne pretvori u nešto ozbiljno, onda nema štete. 

Rak

Ako je muškarac s kojim se viđaš bio iskren od samog početka i rekao ti je da ga ne zanima veza, ali si bila uvjerena da će se predomisliti kad provede vrijeme s tobom i upozna te. Ipak, to se nije dogodilo. Bio je iskren, samo ti nisi bila iskrena prema sebi. Ne možeš izabrati nekoga jer ti postavlja izazov, a ti želiš pobijediti u igrama veza. Sljedeći put poslušaj i vjeruj kad ti netko kaže da nije zainteresiran za vezu i nastavi dalje.

Lav

Previše si zauzeta da bi gubila vrijeme na potencijalne veze i nedovoljno dobre muškarce pa si donijela snažnu i zdravu odluku i završila stvari. Znaš da možeš puno ponuditi u vezi i da kada se zadovoljiš s manje, nikome ne činiš uslugu. Tvoje je samopouzdanje iznimno privlačno i lako privlačiš ljude, pa vjerojatno nećeš dugo biti sama.

Djevica

Upoznala si muškarca s kojim se nisi povezala na pozitivan način, a i trenutno se nalazite na dvije  različite točke u životu. Možda ćete se ponovno sresti nekad u budućnosti i stvari će biti više usklađene, ali u ovom trenutku najbolje je da kreneš svojim putem. Ne možeš forsirati vezu, pogotovo kada oboje nemate emocionalne resurse za stvaranje trajne veze.

Vaga

Uvijek si toliko oprezna da ne kažeš ili ne učiniš pogrešnu stvar pa nisi dovoljno svoja. Ako nisi iskrena i ranjiva, nemoguće je biti u vezi. Sjajno je što paziš na tuđe osjećaje, ali ne u mjeri u kojoj se previše bojiš otkriti tko si uistinu.  Možda te zanima... 5 znakova zodijaka koji mrze sukobe i učinit će sve da ih izbjegnu Psiha i seks

Škorpion

Stvari su brzo postale intenzivne na početku veze, ali su onda jednako brzo nestale. Dijelili ste ekstremnu seksualnu privlačnost jedno prema drugome, ali se niste povezali na drugim aspektima. Jednostavno nije bilo dovoljno zajedničkih stvari za izgradnju odnosa i kada ste oboje bili siti, znali ste da veza nikada neće biti ništa više od seksualnog doživljaja.

Strijelac

Često i vrlo brzo u vezi prestaneš osjećati slobodu. Cijeniš svoju neovisnost i želiš se osjećati slobodnom raditi što god želiš, a da se ne osjećaš vezano za nekoga drugoga. Jednom kada sve postane ozbiljno, ti pobjegneš. Možda je moglo i uspjeti, a istina je da je za tebe sve ispalo izuzetno zastrašujuće, što te čini jednim od horoskopskih znakova koji nisu najbolji za veze.

Jarac

Doslovno nemaš dovoljno vremena viđati se s bilo kim. Uvijek si toliko zauzeta da samo povremeno stigneš odgovoriti na poruke. Uvjerila si se da bi se potrudio da je stvarno želio nastaviti vezu s tobom. Očito, veza nije bila ono što si htjela i sada možeš provesti još više vremena na svojim poslovnim projektima. 

horoskop horoskopski znak zodiac Možda te zanima... 10 najneobičnijih prijateljstva Zodijaka koja zapravo funkcioniraju Psiha i seks

Vodenjak

Rijetko si provodila vrijeme sa svojim partnerom. Ponekad ste se družili u zajedničkom društvu, ali rijetko ste radili stvari sami, kao par. Nisi ga ni za držala ruku u javnosti jer si htjela djelovati odvojeno i kao da ti nije toliko stalo do njega. Jasno i glasno je primio poruku tvoje nezainteresiranosti.

Ribe

Možda nisi toga svjesna, ali ponašala si se kao da bi tvoj partner uvijek trebao čitati tvoje misli. Očekivala si da zna što osjećaš i što želiš, a da mu o tome ništa nisi rekla. Po načinu na koje ste se ponašali, pretpostavio je da želiš samo prijateljstvo i ponašao se u skladu s tim. Previše se truditi kako bi privukla pažnju možda i nije najbolje rješenje kada je veza u pitanju, ali barem bi svom potencijalnom partneru trebala reći što osjećaš.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.