Psiha i seks 26. siječnja 2022.

10 najneobičnijih prijateljstva Zodijaka koja zapravo funkcioniraju

horoskop horoskopski znak zodiac
Foto: shutterstock Svibanj donosi pomrčinu Mjeseca i retrogradni Merkur
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kompatibilnost horoskopskih znakova ne mora se odnositi samo na romantične veze, već se ista pravila mogu primijeniti i na prijateljstva. U nastavku pročitaj kojih 10 najneobičnih prijateljstava postoji prema astrologiji.

Prema astrologiji, postoje neki horoskopski koji se na temelju različitih osobina ne bi trebali slagat. Ipak, ovih deset parova se unatoč razlikama odlično slažu.

Ribe i vodenjak

Ribe i vodenjaci poznati su kao "čudaci" zodijaka, ali kada se ova dva znaka sprijatelje, drugi možda neće shvatiti kako se to zapravo dogodilo i o čemu ta dva znaka pričaju. Iako vodenjak možda neće uvijek razumjeti emocionalno stanje riba, ova dva znaka se najbolje povezuju kroz humor i svoju intelektualnost. Razlog zašto ova dva znaka funkcioniraju na duge staze je taj što će vodenjak s vremenom pustiti ribe da mu se približe jer im je s njima ugodno. Ribe su zato idealan prijatelj za vodenjaka jer su strpljive, opuštene i također vole istraživati čudne i izvanzemaljske stvari.

Vodenjak i djevica

Ova dva znaka se slažu jer su oba jako pametna. Kada se njih dvoje udruže, drugi će biti impresionirani njihovim planovima da promijene svijet, njihovim raspravama o aktualnim događajima i razinom međusobnog uvažavanja. Razlog zašto se tako dobro slažu jest taj da se oba znaka vode svojom logikom, odnosno inteligencijom. Oba znaka posjeduju visoku razinu znanja kroz  razgovor o sličnim interesima i temama zajedno dolaze do novih ideja te osjećaju predanosti jedan drugome i zbog toga mogu stvoriti autentično i dugoročno prijateljstvo.

Vaga i škorpion

Oba znaka se povode logikom "sve ili ništa" te se zbog toga odlično slažu. Prirodni intenzitet koji škorpion ima, pomiješan s dosljednom predanošću vage prema svemu što vole, čini savršen recept za utjecajno partnerstvo. Ovo dvoje su nemilosrdno tu jedno za drugo, ne samo zato što bi trebali, već zato što im je to prirodno. Iako će sigurno imati razlike na kojima će poraditi, nešto oko čega ovo dvoje nikada ne bi trebali biti zabrinuti je njihova jedinstvena veza koja će preživjeti sve, što god da se dogodi. ž

Možda te zanima... Kakva si bivša prema svom horoskopskom znaku? Psiha i seks

Lav i djevica

Ova dva znaka mogu stvoriti najdugovječnije prijateljstvo ikada. Bez obzira na stalnu potrebu djevice za praktičnošću i logikom u svemu s čime se povezuju i potrebu lava za pažnjom i ljubavlju, ovo dvoje će uvijek biti prijatelji. Postoji nešto rijetko u djevičinoj razini pouzdanosti i pretjerano očitom naporu zbog čega bi privukli bilo kojeg lava. Djevice se drže zadanog plana, a lavovi vole dosljednost i ljude usmjerene ka cilju. Lavovi su vođeni karijerom i ambiciozni, a djevice vole svakoga tko ima određeni cilj u svom životu. Uglavnom, djevice su dobri slušatelji i posjeduju dovoljno snažno mišljenje koje bi svakog lava moglo natjerati da sluša i uzme u obzir.

Ovan i bik

Ovaj duo postiže savršenu ravnotežu davanja i uzimanja. Ovan ima sposobnost pokazati biku prednosti opuštanja i ne shvaćanja života tako ozbiljno. Bik može pokazati ovnu kako učinkovitije i dosljednije postići svoje ciljeve. Bez obzira na to koliko bik voli da njegovo okruženje bude kontrolirano i strukturirano i ovnovu zakletvu da nikada neće primati naredbe ni od koga, ovo dvoje se zapravo odlično slažu. Čini se da je ovaj zemljani znak uvijek kandidat za potjeru vatrenim znakovima za ljubavnika ili prijatelja. Postoji nešto u vezi bika što zaintrigira najjači vatreni znak da mu postane prijatelj za cijeli život.

Lav i rak

Ovo prijateljstvo potaknuto je svime što dolazi od srca. Rak je prirodan ljubavnik, a lav sveukupno ima prilično veliko srce. Iako Lav nije baš velik u emocionalnom izražavanju, rak ima sposobnost potaknuti tu stranu lava. Ovaj vodeni znak ima sposobnost stvoriti taj siguran prostor za kojim lavovi čeznu kako bi s vremena na vrijeme komunicirali kako se stvarno osjećaju. Lavovi su orijentirani na akciju, dok su rakovi vođeni emocijama. S vremenom će ovo dvoje razviti najslađe prijateljstvo, a jedno drugome otkrivaju strane koje nitko drugi nije mogao otkriti. Lavovi daju rakovima tu snagu i samopouzdanje da se neustrašivo suoče sa svijetom, a rakovi daju Lavovima idealno okruženje u izražavanju svojih najistinitijih emocija, ma koliko smiješno lav mislio da zvuče.

Lav i jarac

Ova dva znaka su strojevi kad je u pitanju zarada novca, a lav je najbolji vatreni znak s kojim jarac može imati savršeno prijateljstvo. Uz prirodnu ambiciju i odlučnost lava i nemilosrdnu radnu etiku jarca, njih dvoje imaju sve što je potrebno za izgradnju carstva iz temelja. Ako ostavimo sve poslovne razgovore na stranu, njih dvoje su odlični prijatelji. Lavovi zapravo vole razgovarati s ovim zemljanim znakom, dive se načinu na koji jarci slave jednostavne stvari u životu. Jarci su najveći obožavatelji lavova, duboko su fascinirani načinom na koji se ovaj znak nosi s boli i bori za dane istinske sreće. Ovo prijateljstvo pokazuje savršenu količinu truda, ljubavi i predanosti dok neprestano postižu zajednički uspjeh na svakom uglu. 

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Ovan i ribe

Ribe su fascinirane dominacijom ovna i žele naučiti upravljati nekim područjima u svom vlastitom životu kao što to čini ovaj vatreni znak. Ovan je opčinjen emocionalnom transparentnošću riba i želi bez oklijevanja izraziti sve svoje unutarnje emocije poput ovog vodenog znaka. Njih dvoje imaju jedno od najljepših prijateljstava u zodijaku jer ga ispunjavaju lekcijama koje mijenjaju život, bezuvjetnom podrškom i iskustvima zbog kojih oboje nikada više ne budu isti. 

Ovan i škorpion

Ova dva znaka se vole osjećati moćno. Bez obzira na borbu za moć koju oboje trebaju prevladati, oni bi zapravo mogli postići neke prilično velike stvari. Kad im se glave spoje u nečemu, njihovo bi prijateljstvo opisali kao dva dijela slagalice koja nedostaju.  Škorpion je jedini vodeni znak koji može najviše prozvati ovna bez da se ovan naljuti, a ovan je jedini vatreni znak koji može zadovoljiti intenzitet škorpiona. Ova dva znaka bi zapravo mogla zavladati svijetom kada odluče tko će koji dan vladati. 

Škorpion i strijelac

Škorpion želi vatru i karizmu koju strijelac ima, a strijelac se divi misterioznoj i povučenoj strani škorpiona. Strijelac je svjetlo škorpionovog života koji je nažalost sklon sumnjama i strahu. Imati strijelca kao prijatelja u životu za škorpiona bilo bi vrlo korisno. Ovaj vatreni znak je najoptimističniji od svih, živi za avanturu i uvijek nastoji živjeti najbolje što može. Ova dva znaka mogu imati dugoročno prijateljstvo jer će jedno drugome stalno biti izvor inspiracije i težnje tijekom života. 

Možda te zanima... 5 astroloških znakova koji imaju najjaču intuiciju! Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.