Psiha i seks 18. travnja 2022.

Kakva si bivša prema svom horoskopskom znaku?

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tvoj horoskopski znak ti može reći puno o tvom stilu pronalaženja partnera, poput tvojeg idealnog prvog spoja, loših navika tijekom viđanja s nekom osobom i s kojim ćeš se znakovima najbolje ili najmanje slagati. Tvoj znak ti može puno reći o tome kakva je veza i nakon što završi.

Tvoj horoskopski znak može otkriti kakva si bivša. Jesi li vodenjak koji se nikad ne osvrće na prošlost? Riba koja uvijek želi biti samo prijateljica? Ili si škorpion koji dugo zamjera? Astrologija može otkititi koje su osobine ličnosti povezane sa svakim od 12 znakova. Zamisli ih kao 12 različitih arhetipova ili tipova karaktera koji ti odgovaraju. Da bi dobili potpunu sliku, moraš vidjeti cijelu svoju natalnu kartu. Ali samo tvoj Sunčev znak, odnosno tvoj "glavni" znak može ti puno reći. Uključujući i to kakva si bivša.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Svim tvojim bivšima odmah nedostaješ. Nakon što više niste zajedno, shvaćaju koliko im je nedostajala ona prepoznatljiva ovnova divlja crta spontanosti i samopouzdanja. Ti si rođeni vođa i takva si i u svojim vezama. Vjerojatno si napravila prvi potez ili predložila sve najbolje spojeve ili inicirala najbolji seks. Ali to više nije tvoj problem! Nisi tužna što ste prekinuli jer ti stvarno ne nedostaje, ali si pomalo uvrijeđena što ti više ne daje pažnju. Kako god, tebi to ne smeta, ili se barem tako tješiš dok tražiš  nekog novog. Vjerojatno ćeš 24 sata nakon prekida otići na spoj naslijepo ili ćeš "slučajno" sresti bivšeg u kafiću u koji uvijek ideš s prijateljicama. To naravno neće biti slučajno, a tvom bivšem najviše će nedostajati tvoja spontanost.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Svemu pristupaš super logično, pa kad jednom shvatiš da nećeš provesti ostatak života s njim, više te nije briga. Tvoja pouzdana i stabilna priroda znači da često ostaješ u prijateljskim odnosima s bivšima nakon prekida jer si super odana, bez obzira na sve. Svaki put kad se prijateljski družiš s bivšim, on u glavi razmišlja o vašoj vezi i pita se hoćeš li mu ikada dati drugu priliku. To kod tebe ne prolazi jer nikada ne bi bila s istom osobom dvaput. Nakon prekida vjerojatno ćeš htjeti promijeniti aspekte svog života pa ćeš možda obnoviti garderobu ili preurediti svoj dom. Viđat ćeš svog bivšeg često jer ste ostali u prijateljskim odnosima i on će stalno pričati o vašoj vezi kako bi potaknuo te prijašnje osjećaje u tebi, ali ti za to više ne mariš i smirena si. Najviše će mu nedostajati tvoj savršeni ukus jer uvijek biraš najbolje restorane, barove ili umjetničke galerije.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ti si veliki avanturist i neustrašiva si, pa ti prekidi i nisu velika stvar. Tvoja dualistička priroda i karizma čine te savršenom osobom za ponovne, nestalne veze, ali to već znaš. Ne možeš si pomoći ako imaš sposobnost prirodno započeti razgovor s bilo kim, uključujući i sa svojim bivšim. Uvijek je dobro biti opuštena zbog prekida, ali moraš imati na umu da su oni ponekad i najbolji, pogotovo kada bi nekoga novog mogla očarati svojim prepoznatljivim šarmom. Ako se tvoj bivši nije mogao nositi s obje strane tvoje osobnosti dok ste bili zajedno, zašto bi ovoga puta? Ostavi ga i potraži nekoga tko ti više odgovara. Nakon prekida vjerojatno ćeš razgovarati s najbližim prijateljicama jer se najbolje možeš opustiti kada si okružena s puno ljubavi i kada ti one daju do znanja da si puno bolja i smješnija od svog bivšeg. Nakon nekog vremena, otići ćeš s bivšim na kavu kako bi saznala kako se osjeća nakon prekida i je li možda spreman obnoviti vašu vezu. Ono što tvom bivšem nedostaje je tvoja pamet i humor zbog kojeg se osjećao dobro u tvojoj blizini.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Prekidi su za tebe vrlo bolni jer svaku emociju osjećaš vrlo jako, ali to je u redu. Ti si najlojalnija osoba i uvijek daješ podršku bliskim ljudima, stoga ne čudi da si povrijeđena nakon što netko testira tvoje povjerenje ili predanost. Pokušavaš se uvjeriti da te nije briga dok plačeš i pišeš vrlo grubu poruku koju nikada nećeš poslati jer ne želiš da sazna koliko te je prekid zapravo pogodio, ali i zato jer to ne možeš još ni sebi priznati. Nakon prekida ćeš gledati na svim društvenim mrežama što radi, gdje izlazi i jel ima novu curu, ali na kraju će te prijatelji uspjeti uvjeriti da ga blokiraš. Možda ga nikad nećeš sresti nakon prekida jer se zapravo trudiš da se to ne dogodi. Ono što njemu najviše nedostaje je to kako si brinula o njemu jer to znaš najbolje.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Nakon prekida nisi ljuta, ali si možda malo uvrijeđena što si izgubila vrijeme na nekoga tko nije savršen kao ti. Smatraš da nije pošteno što si uložila trud i pomogla mu da postane bolja verzija sebe, a netko drugi će uživati u tim rezultatima. Povrijeđena si jer si ga voljela više nego on tebe, a on nije mogao prepoznati koliko si savršena. Nakon prekida postaješ hladna prema njemu, ali pokušavaš ostati u prijateljskim odnosima. Na kraju ipak shvaćaš da nikada niste bili prijatelji. Kako bi dobila osjećaj da je ta veza stvarno gotova, sigurno ćeš pogledati neki film koji opisuje tvoju situaciju. Bivšeg ćeš možda sresti nakon nekoliko godina i ležerno mu dati do znanja da ti bolje ide u životu nakon vašeg prekida. Njemu nedostaje osjećaj da je zaista bio dio moćne veze kojoj si na kraju ti jedina davala taj osjećaj. 

Možda te zanima... Horoskop za prosinac: kome će se javiti bivši partner tijekom blagdana? Psiha i seks

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

U svemu tražiš neko veće značenje i metodično analiziraš svaki potez pokušavajući iz njega naučiti. Neki bi mogli reći da previše razmišljaš o tome, ali to je samo tvoja priroda. U jednom trenutku plačeš zbog prekida, a u drugom si zahvalna što si ga se riješila. Znaš da ti je sada bolje, ali samo želiš razumjeti zašto si se uopće zaljubila u njega, zašto si ostala s njima tako dugo i zašto ste prekinuli. Čitaš stare poruka kako bi našla znakove koji su ti mogli ukazati da on nije za tebe i uvjerena si da se samo tako možeš pomiriti s tim. Nakon prekida prijateljice će te pokušati uvjeriti da ćeš biti dobro, što znaš i sama, ali ipak stvari obavljaš svojim tempom. Ispituješ i procjenjuješ svaki aspekt svog života kako bi izgledala bolje i jače nego ikad prije i to voliš pokazati na društvenim mrežama kako bi i on vidio da si bolja nego prije. Ono što tvom bivšem nedostaje je tvoja sposobnost detaljnog planiranja zbog kojeg je njegov život bio lakši kada ste bili zajedno.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Budući da izbjegavaš konflikte, stvari moraju biti prilično loše da dođe do prekida što dovodi do puno neizrečene gorčine s obje strane. Najbolje se osjećaš kada si u vezi i odlična si partnerica zbog čega se i on osjeća nevjerojatno kad je s tobom. Nakon prekida potrudit ćeš se podnijeti diplomatski kako bi on znao da mu ne zamjeraš, ali mu ipak nećeš oprostiti što je gubio tvoje vrijeme. Brzo nakon prekida nailaziš na nove i zgodne ljude jer si super šarmantna. Ako si stvarno potresena prekidom, vjerojatno ćeš htjeti promijeniti svoj život iz korijena, a ako nisi, samo ćeš žaliti samu sebe i slušati neke romantične pjesme dok ne nađeš novu simpatiju. Vjerojatno ćeš ostati u prijateljskim odnosima s bivšim i pravit ćeš se kao da te nije briga što hoda s lošom verzijom tebe. Ono što njemu nedostaje je istinsko razumijevanje koje si imala prema njemu.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Svi tvoji bivši te se boje. Ako te je povrijedio, sigurno ćeš planirati načine kako da mu uzvratiš istom mjerom. Ako je imao sreće izbjeći tvoj bijes, jednostavno ćeš zauvijek prekinuti komunikaciju s njim i praviti se kao da nikada niste bili u vezi. Možda se izvana činiš snažnom i prilično si neustrašiva, ali također si sklona samosažaljenju zbog njih, i pitaš se jesi li učinili nešto da ih otjeraš ili si kriva što su se stvari raspale. Ali što si starija, shvaćaš da nije uvijek netko kriv i da se ljudi ponekad jednostavno ne slažu. Nakon prekida pratit ćeš svaki njegov korak na društvenim mrežama, pa čak i njegovu obitelj, kako bi saznala što radi i s kim je. To bi moglo potrajati sve dok ne nađeš nekog novog. Često razmišljaš kako bi mogla flertati s njegovim najboljim prijateljem ili cimerom kako bi dokazala da si pobijedila nakon prekida. Ono što njemu nedostaje je nevjerojatan seks.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Toliko si zabavna i smiješna da ti nakon prekida neće biti teško ostati u prijateljskim odnosima s bivšim. Govorit ćeš kako ste samo prijatelji, ali u isto vrijeme ćeš htjeti ponovno u vezu s njim da se ukaže prilika. Ipak to se neće dogoditi jer si tvrdoglava i ne želiš nastaviti takvu vezu gdje ste malo skupa, a malo niste. Jedino ti fali tvrdoglavosti da u potpunosti kreneš dalje. Nisi baš suptilna, već ćeš mu direktno reći gdje je pogriješio ili koje su njegove najiritantnije navike. Pokušat ćeš spojiti svog bivšeg s prijateljicom kako bi dokazala da si ga preboljela, ali kada vidiš da se njih dvoje slažu, požalit ćeš što si to napravila. Njemu nedostaju tvoja spontana i zabavna strana jer si ga samo ti mogla uvjeriti na neko ludo putovanje na drugi kraj svijeta. 

Možda te zanima... 12 najboljih horoskopskih parova za brak Psiha i seks

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ti si iskreno oduševljena što si ponovno solo jer je to sjajna prilika da upoznaš nove ljude i zamijeniš bivšeg za nekog tko je bolji, zgodniji ili smješniji. Tvoj bivši je ionako uvijek bio malo dosadan ili te je uvijek na ovaj ili onaj način razočarao. Jednostavno se nije mogao nositi s tobom. Iako te prekid možda malo boli, na kraju si ipak sretna što si se riješila nekoga tko te je samo usporavao da dođeš do svojih ciljeva. Sada možeš upoznati nekog tko te stvarno razumije i ne moraš se više pretvarati da voliš iste stvari kao i bivši. Nakon prekida možda odlučiš otići na spoj s nekim tko je potpuno drugačiji od tvog bivšeg, samo da vidiš kako je to. Njemu nedostaje to što si uvijek omogućila da dobijete najbolje gdje god bili.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Drago ti je što ste prekinuli jer se više nisi osjećala slobodno u vezi. Vrlo si neovisna i treba ti sloboda da možeš biti ono što želiš jer ćeš se u protivnom naljutiti. Voliš ponekad nestati i isključiti se od svijeta, a sad to napokon i možeš bez da moraš njega obavijestiti. Lako upoznaješ nove ljude zbog svojih odličnih komunikacijskih vještina i karizme. Svi se osjećaju super važnima kada su s tobom zbog čega se lako i zaljube u tebe. Ali ako netko ne može pratiti tvoj tempo i tvoje šale, onda ispada iz igre. Nakon prekida ćeš napokon imati vremena za ono što želiš pa ćeš možda otići na putovanje koje si oduvijek htjela. Ono što nedostaje tvom bivšem je način na koji vidiš svijet, koji je potpuno drugačiji od drugih, i bez tebe je u njegovom životu sve pomalo dosadno.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Previše si fina i povjerljiva prema svima. Tvoji prijatelji su oduševljeni tvojim prekidom jer im se ne sviđa kako se tvoj dečko loše odnosi prema tebi i jedva čekaju da nađeš nekoga tko te zaslužuje. Super si romantična, pa ti ponekad može biti teško shvatiti da veza jednostavno više ne funkcionira. Ako je gotovo, postoji razlog za to! Ljubazna si i suosjećajna pa se trudiš ostati u prijateljskim odnosima s bivšim, ali tvoja osjetljiva strana taj prekid osjeća vrlo intenzivno. Možda ga nisi ni voljela, a opet se pitaš je li on bio tvoja srodna duša. Upravo je tvoja ljubaznost i suosjećajnost magnet za sve zgodne samce i lako ćeš pronaći nekog novog kako ne bi razmišljala o bivšem. Ono što njemu nedostaje je što si se brinula o njemu kao nitko drugi što na kraju nije ni zaslužio.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.