Psiha i seks 23. prosinca 2021.

Horoskop za prosinac: kome će se javiti bivši partner tijekom blagdana?

Foto: Getty Images Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tri horoskopska znaka čiji bivši partner želi drugu priliku tijekom blagdana možda će shvatiti da stvari mogu bolju funkcionirati kada pokušaju ponovno.

Mjesec nasuprot Plutona započeo je 22. prosinca i ovo je vrijeme kada možeš osjećati žaljenje za nečim ili nekim iz prošlosti pa čak i žudnju za drugom šansom. Mjesec nasuprot Plutona će te držati u nedoumici. Počet ćeš misliti da ti uvijek trebaš uložiti puno truda i moglo bi ti se srušiti samopouzdanje. Iako bi ovaj tranzit mogao narušiti tvoje samopouzdanje kada se raspituješ o drugoj prilici, nemoj da te to zaustavi. Ako je to nešto što misliš da možeš učiniti i da će donijeti radost i tebi i drugoj osobi, zašto onda ne bi to učinila?

Ovo su 3 horoskopska znaka koja žele drugu šansu u prosincu.

Blizanci

Ono što želiš i što si spremna učiniti za ono što želiš dvije su potpuno različite stvari. Želiš li se vratiti bivšem? Naravno, ipak je on bio ljubav tvog života. Što god da vas je razdvojilo bilo je loše, ali ti više nisi ta osoba.Mjesec nasuprot Plutona točno se sjeća što se dogodilo i lukavo vraća tu sumnju u tvoj um. Dakle, želiš drugu priliku, ali si toliko ispunjena sumnjom u sebe da misliš da ćeš je upropastiti ako i pokušaš. Ono što možda činiš je nenamjerno izbjegavanje odbijanja prije nego što se ono dogodi, čak i ako to ide na štetu onoga što stvarno želiš. Zašto se ne bi izborila za to što želiš ili barem pokušala? 

horoskop horoskopski znak zodiac Možda te zanima... Horoskop za prosinac za svih 12 znakova Psiha i seks

Rak

Definitivno želiš drugu priliku za ljubav za koju si nekad vjerovala da je najveća ljubav tvog života. Ne misliš da ćeš ikada više voljeti nekoga, barem ne na isti način kao što si nekada voljela svog bivšeg. S jakim utjecajem Mjeseca nasuprot Plutona, čeznut ćeš za izgubljenom ljubavi, a jedino o čemu ćeš moći razmišljati je da ponovno budete skupa. Ipak ovdje nastaju problemi, tvoj bivši više nije samac, a to je ozbiljna prepreka tvojim naporima. Dakle, dugoročno, ova želja će možda morati ostati samo u tvom umu. Upravo to radi Mjesec nasuprot Plutona, djeluje u umu i rijetko ima utjecaj u fizičkom svijetu

Možda te zanima... 3 horoskopska znaka čiji će se ljubavni život od danas dramatično promijeniti Psiha i seks

Lav

Uvijek se želiš vratiti svom bivšem i to te nije sram priznati. Zaista si voljela samo tu jednu osobu, ali dogodili su se razni životni problemi zbog kojih više niste zajedno. Uvjerena si da tvoj bivši još uvijek žudi za tobom, ali to ipak nije tako. Ne voliš čuti takve stvari pa drugačije zamišljaš prošlost kako bi se bolje osjećala. Mjesec nasuprot Plutona mentalno se igra s tobom i obuzimaju te maštanja o ponovnom okupljanju i sjajnoj ljubavi, dok ti stvarnost jasno daje do znanja da sve to trebaš preboljeti.

Možda te zanima... 12 najboljih horoskopskih parova za brak Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.