Psiha i seks 01. prosinca 2021.

Horoskop za prosinac za svih 12 znakova

horoskop horoskopski znak zodiac
Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bližimo se kraju 2021., a zvijezde nam otkrivaju da će prosinac biti ispunjen raznim uzbuđenjima. Jesi li spremna za još jednu pomrčinu i retrogradnu Veneru?

Dobrodošla u prosinac, posljednji je mjesec 2021. Prosinac počinje uzbudljivo! Sanjivi planet Neptun danas završava svoju retrogradnost u kojoj je bio od petka, 25. lipnja. Tijekom retrogradnog Neptuna, svi su znakovi morali identificirati iluzije i laži u svojim životima i pustiti ih da odu, kako bi napravili mjesta za nova prijateljstva i zdravije odnose.  

Tijekom mladog mjeseca i pomrčine Sunca u strijelcu u subotu, 4. prosinca, možda ćeš doživjeti nekoliko teških trenutaka, posebno ako si dugo bila u nezdravim odnosima. Ako znaš tko je vrijedan tvojeg vremena i energije, provedi pomrčinu s tim ljudima. Da, vrijeme je pomalo komplicirano, ali zvijezde šalju iznenađujuće poruke dobrih vijesti tijekom ovog tranzita. Krajem godine, važnije je nego ikad obratiti pažnju na dobre vijesti i zahvaliti se za sve dobre stvari u životu. 

Ako možeš, izbjegavaj razgovore o ljubavi i novcu tijekom prve polovice mjeseca. Nebo je zauzeto u ponedjeljak, 13. prosinca. Prvo, planet ratnik Mars ulazi u hrabrog strijelaa, stavljajući sve u avanturističko raspoloženje. Iako još živimo u pandemiji, putovanja su ove godine ipak moguća. Također, u ponedjeljak, 13. prosinca, planet glasnik Merkur ulazi u odgovornog jarca. Ovaj nas tranzit podsjeća da zaštitimo sebe i svoje najmilije tijekom blagdana, piše Allure

Pun mjesec u blizancima djelovat će kao noć manifestacije u subotu, 18. prosinca. Ova moćna noć pomaže nam završiti profesionalne projekte kako bismo veći dio preostale godine mogli provesti s prijateljima i obitelji. U nedjelju, 19. prosinca, Venera, božica ljubavi, novca i ljepote, ide retrogradno, gdje će biti do subote, 29. siječnja. Dok je Venera retrogradna, nije dobra ideja praviti značajne promjene u svom izgledu. Dakle, bojenje kose, nove tetovaže i plastične operacije ostavi za drugi period godine. 

U nedjelju, 19. prosinca, komet Chiron, poznat kao "ranjeni iscjelitelj", završava svoju retrogradnost, gdje se nalazio od  15. srpnja. Dok je Chiron bio retrogradan, svemir je tražio od svih da preispitaju svoju prošlost, posebno traume koje ometaju radost.

Utorak, 21. prosinca, donosi zimski solsticij, najkraći dan u godini, i početak ambiciozne sezone jarca. No, prije nego što se vratiš na posao 2022., tvoj posljednji zadatak u 2021. je da se što više zabaviš! Sretni planet Jupiter ulazi u znak ribe u utorak, 28. prosinca, donoseći savršenu mješavinu emocija i veselja koji će osigurati sjajan kraj 2021. godine. 

Možda te zanima... Najbolji i najgori odabir i raspored sobnog bilja Eko

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Mladi mjesec donosi ružičasti, novi početak u tvojem ljubavnom životu. Jesi li spremna upoznati nekoga novog ili poboljšati trenutnu vezu? Kada komet Chiron, poznat kao "ranjeni iscjelitelj", krene izravno, tvoja će veza biti zdravija no ikada. Ipak, kao prvi znak zodijaka, sklona si žuriti u novu romansu. Meditiraj kako bi ostala smirena i budi svjesna crvenih zastavica. Ako je vrijeme da odustaneš i potražiš nešto ozbiljnije, u redu je dragi ovnu. Subota, 4. prosinca, donosi mlad Mjesec i pomrčinu Sunca u glasnom strijelcu. Mladi mjesec predstavlja nove početke i obično je idealno vrijeme za odlazak na prvi spoj, početak novog projekta na poslu ili čak isprobavanje nove boje kose. Međutim, pomrčine donose i dramu. Opusti se, popij malo vina i uživaj!

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tvoj vladajući planet, Venera, božica ljubavi, ljepote i obilja, ovog mjeseca ide retrogradno. Kao rezultat toga, komunikacija oko financija i novca postaje malo složenija. Međutim, prosinac će donijeti niz pozitivnih stvari za tvoju karijeru, stoga očekuj nove izazove na poslu i nove kreativne pothvate. Sada je pravo vrijeme za ostvarivanje svih ciljeva koje si zacrtala na početku godine. Budi hrabra i vjeruj u sebe! 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Pun mjesec u tvojem znaku sredinom mjeseca donosi ti uzbudljive profesionalne vijesti. I kada tvoj vladajući planet, Merkur, uđe u ambicioznog jarca i tvoju 8. kuću seksa, smrti i transformacija, tvoj društveni život čeka nadogradnja, baš u vrijeme blagdana. Blagdani su prilično stresno vrijeme i može biti izazovno koncentrirati se na bilo što vezano uz posao. Međutim, ići će ti bolje nego što misliš. Stoga očekuj tapšanje po ramenu ili čak promaknuće tijekom ovog snažnog vremena manifestacije!

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Prosinac počinje provjerom stvarnosti o tvojim pravim prijateljima i onima koji su tu samo iz površnih razloga. Dopušteno ti je postaviti granice kako bi osigurala da praznike provodiš samo s prvim - pravim prijateljima. Kada borbeni planet Mars uđe u strijelca, postaješ svjesna koliko intenzivno tvoj ljubavni život utječe na tvoje mentalno zdravlje. Vodi računa o sebi. Posveti se iskrenim i pravim vezama, a sve površne odnose ostavi iza sebe. 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Pomrčina Sunca je početkom mjeseca, dragi lave, a  sunce je tvoje vladajuće planetarno tijelo. Međutim, umjesto da se skrivaš od potencijalnog kaosa pomrčine, sunce te potiče da izađeš. Umjesto toga, ostani unutra i uživaj u malim stvarima koje si u posljednje vrijeme zapostavila. Meditiraj, opusti se i učini male stvari koje će te ispuniti pozitivnom energijom. Osjećat ćeš se odmorno i svježe i bit ćeš spremna za blagdane.  

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Kada tvoj vladajući planet, glasnik Merkur, uđe u odgovornog jarca, na vidjelo će izaći tvoje komunikacijske slabosti. Nije više dopuštena pasivna agresija, djevice. Druga polovica mjeseca donosi retrogradnu Veneru, stoga nemoj praviti značajne promjene u svojoj rutini ljepote. Osim toga, zvijezde žele da se dobro provedeš tijekom praznika. Stoga, bez zadrške prihvati pozive na druženja, oslobodi se i uživaj u svakom trenutku. 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Prosinac te zbližava s prijateljima. Kada Mars, Bog rata, uđe u hrabrog strijelca, imaj na umu novac i budi spremna zatražiti povišicu. Samo imaj na umu da tvoj planet, Venera, ovog mjeseca ide retrogradno, što financijske razgovore čini izazovnijim nego inače.  Subota, 18. prosinca, donosi pun Mjesec u koketnim blizancima. Ovo je savršena noć za izlaske, drage vage. Ako si već u vezi, poveži se s partnerom i isprobaj nešto novo u krevetu.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Posveti se kvalitetnim odnosima, škorpione, sad je pravo vrijeme! Djelomično zbog toga što komet Chiron ide izravno, što te prisiljava da identificiraš sve toksične obrasce u odnosima i provodiš vrijeme samo s kvalitetnim ljudima. Takve su veze vrijedne slavlja.  Praznici dolaze s mnogo stresa. Izbjegni kaos u pomrčini - napravi si vruću kupku, skuhaj zdravu večer i odvoji dovoljno vremena za kvalitetan san.  Pun Mjesec u blizancima u subotu, 18. prosinca, savršena je noć za organizaciju male večere s bliskim prijateljima.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Mladi mjesec i pomrčina Sunca su u tvojem znaku, a to znači da ćeš primiti mnogo sretnih vijesti. Dobit ćeš pozivnicu za uzbudljivu blagdansku zabavu u zadnjem trenutku ili iskrenu pohvalu od svog šefa. Ipak si ti glavna zvijezda većeg dijela mjeseca, pa je tvoj jedini posao ovog mjeseca - zabava. Iskoristi pozitivnu energiju na najbolji mogući način i napuni baterije za sljedeću godinu! 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tvoje razdoblje počinje ovog mjeseca. Kada glasnik Merkur također uđe u tvoj znak ovog mjeseca, imaš priliku za napraviti željene promjene u karijeri. Možda ćeš morati raditi i tijekom praznika, ali godina koja je pred tobom puna je financijskih iznenađenja i nagrada. Na poslu ćeš dobiti mnoštvo pozitivnih povratnih informacija, a samim time uhvatit će te nalet kreativne energije tijekom punog mjeseca ubBlizancima u subotu, 18. prosinca. Zapamti, nikad nije kasno da ostvariš svoje snove. Bilo da učiš svirati instrument ili praviš rane planove za pokretanje vlastitog posla, moraš vjerovati u sebe.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Pomrčina inzistira da prestaneš uhoditi svog bivšeg partnera i podigneš pogled s telefona. Iza ugla, čeka te nova romansa! Kada ratnik Mars uđe u odlazećeg strijelca, tvoj javni i društveni život uskoro će dobiti nadogradnju. Prihvati pozive za izlaske, budi otvorena za nova poznanstva i uživaj u širenju svojih vidika. Vrijeme je da prošlost ostaviš iza sebe. 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tvoj romantični zadatak za prosinac je naučiti koji su odnosi samo zabava i razonoda, a koje veze imaju trajnu snagu. I, što je još važnije, moraš prepoznati crvene zastavice i prestati pokušavati pretvoriti neobavezna nabacivanja u doživotne ljubavne veze. Vjeruj svom instinktu i budi hrabra. Dobra je vijest da planet Jupiter ovog mjeseca ulazi u tvoj znak, što znači da ti je zajamčena dobra zabava s iskrenim prijateljima. Uživaj u malim stvarima!

Možda te zanima... 3 stvari koje uzrokuju stres kod horoskopskih znakova Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.